GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  on my lips

  Hej mine fantastiske læsere <3 Jer der følger mig på Instagram (isabellath) ved at jeg ligger syg med slem influenza.. Jeg er aldrig syg, og nu hvor jeg virkelig gerne vil i skole skal jeg selvfølgelig ligge syg. Det er typisk! Heldigvis har vi hjemmestudie dag idag, så kommer ikke til at miste timer. Igår havde jeg det virkelig virkelig elendigt, kan slet ikke huske sidst jeg var så syg. Jeg kunne ikke rykke mig ud af sengen. De eneste tidspunkter jeg lige og lige kunne overskue at stå op, var når jeg skulle på toilettet. Havde ikke kræfter til at lave mad og nok heller ikk engang til at spise. Feber (fryse/svede ture), enorm hovedpine – ja kunne blive ved. I dag har jeg det stadig skidt men heldigvis lidt bedre end igår. Har stadig feber, men ikke nær så slemt som igår.
  Har pakket mig ind i flere lag tøj, dyne, tæppe og vil prøve at se om jeg ikke kan få sovet lidt, har ikke fået så meget søvn i nat.
  Men inden jeg putter mig under dynen ville jeg lige dele mine to yndlings læbestifter med jer. Jeg har mange, men disse er blandt mine farvoritter. Begge er fra Estée Lauder, den ene er super flot dyb rød og hedder: “Pure Color E0 Classic Red” og den anden er mere coral/naturlig og hedder: “31 Spiced coral”. 2 virkelig smukke farver!

  Hi my lovely readers <3 If you follow me on Instagram (isabellath) you already know that I’m sick with bad flu.. I’m never sick, and now when I really want to go to school, I obviously have to be sick. It is typical! Yesterday I felt really really bad, I can’t remember the last time I was so sick. I could not get out of bed. The only time I got up was when I had to go to the toilet. Had no strength to cook and probably not to eat.. Fever, strong headache – could go on. Today I still feel sick, but thankfully a little better than yesterday. I still have fever, but not nearly as bad as yesterday.
  Have wrapped myself in several layers of clothing and blankets and will try to see if I can get some sleep – did not get as much sleep last night.
  But before I try to sleep, I want to share my two favorite lipsticks with you. I have many, but these are among my favorites. Both are from Estée Lauder, this one is super pretty red and called: “PureColor E0 Classic Red” and the other one is more coral/natural and called: “31 Spiced coral”. 2 really beautiful colors!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  1st november 2012

  READ COMMENTS -

  6 COMMENTS

  Mega fedt indlæg :))) jeg er helt vildt med læbestifterne

  Mega fedt indlæg, jeg er helt vild med læbestifterne :))) <3

  God bedring <3 Jeg håber, dine roomies nusser lidt om dig.

  Øv øv jeg hader også at være syg 🙁 Jeg tænkte på hvor din smukke lyssestage er fra? 😀

  hvilke bøger er det i baggrunden? 🙂

  hov det gik lidt hurtigt, rigtig god bedring! jeg håber snart du får det bedre så du kan komme på studie igen:) jeg tænkte om du ikke ville lave indlæg hvor du fortæller mere detaljeret om undervisningen, bøger, opgaver mv. det er SÅ inspirerende og spændende!

  LEAVE A COMMENT