GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Overnight oats recipe

  overnightoats1 photo overnightoats3_zpspey1ycxk.jpg photo overnightoats2_zpsfl6g350l.jpg
   photo overnightoats8_zpsmlrirwqd.jpg

  Glædelig søndag mine skønne læsere! Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend indtil videre. I dag er det tid til endnu en lille hyggelig opskrift. Tænkte nemlig den var perfekt at dele med jer en søndag, så i evt. hvis i havde lyst kunne prøve den af, så i havde den til morgenmad imorgen.
  Mit yndlings måltid er og bliver morgenmad. Der er intet bedre en at vågne op og have god tid til at nyde en kop kaffe og lidt god mad inden man tager hul på dagen.
  I min familie var vores morgenmad og aftensmad vores hellige timer. Hver eneste dag var det der min familie var sikker på, at vi alle var samlet. Vi havde tid til at få øjne men også tid til at nyde hinandens selvskab, spørge ind til hvordan hinanden har den og høre hvad alle har stående for dagen. Det var timer jeg nu kan se tilbage på og savne ekstremt meget, og det er bestemt en værdi og tradition jeg vil føre med ind i min familie når jeg en dag får børn. Specielt fordi min kæreste arbejder som kok, så er og bliver vores morgen vores hellige tid sammen.

  I dag tænkte jeg, at jeg ville dele en nem, lækker og super hurtig morgenmad’s opskrift med jer, nemlig hvordan jeg laver mine overnight oats. Denne morgenmad er specielt god for dem der er lidt langsomme om at komme op om morgenen, eller hvis man spiser ens morgenmad on the go.

  Denne ret laver du på 5 minutter om aftenen inden du går i seng, og så er det eneste du kan tænke på om morgenen er at tage den ud af køleskabet, røre den sammen og wupti – maden er serveret! Nemmere bliver det simpelthen ikke.

  Good morning and happy Sunday my lovely followers! I hope you’ve enjoyed your weekend so far. Today it’s time for a little recipe. I though it was perfect for me to share today, because then if you want you’ll have time to quickly prepare the dish for tomorrow morning.
  My favorite meal is and will always be breakfast. There is nothing better than waking up and having plenty of time to enjoy a cup of coffee and some good food before we move on with the day.

  In my family our breakfast and dinner hours each day where holy. Every day that was when my family was sure we were all together. We had time to get together and time to enjoy each others company, time to ask about how each other are doing and hear what everyone was up to each day. It was hours I now can look back on and miss very much, and it is certainly a value and tradition, I will bring into my family when I one day will have my own children. Especially because my boyfriend works as a chef, so it’s going to be our morning there is going to be our quality time together.

  Today I thought I’d share an easy, delicious and super quick breakfast’s recipe with you. This is how I make my overnight oats. This breakfast is especially good for those of you who are a bit slow to get up in the morning, or if you eat your breakfast on the go.

  This right are you doing in 5 minutes in the evening before you go to bed, and then the only thing you can think of in the morning is to take it out of the refrigerator, stir it together and wupti – food is served! Easier it is simply not.

  overnightoats

  Egentlig bestemmer du selv hvad der skal i, men her finder du hvad jeg har brugt:

  (Min opskrift skifter altid alt efter hvad jeg har herhjemme, hvis jeg ikke har banan bruger jeg æbler, hvis jeg ikke har mere goji berries bruger jeg tørret abrikoser osv.)
  Til en portion bruger jeg ca:
  1/2 banan skåret i tern
  1 Spike skefuld blåbær
  1/3 kop yoghurt – jeg bruger enten græsk yoghurt eller en almindelig økologisk
  1 Spise skefuld Cia frø
  Kokos flager eller kokos mel – alt efter ønske. Jeg bruger ca. 1 spise ske
  1/3 kop grove havregryn
  1/3 kop mælk eller mandel mælk

  Actually you decide yourself what to put in, but here is what I’ve used:

  (My recipe changes depending on what I have at home if I do not have banana I use apples, if I do not have more goji berries I use dried apricots, etc.).
  For one serving, I use about:
  1/2 banana sliced
  1/3 cup yogurt – I use either Greek yogurt or plain organic
  1 tablespoon Cia seeds
  1 table spoon blueberries 

  Coconut flakes or coconut flour – depending on your preference. I use about 1 table spoon
  1/3 cup oats
  1/3 cup milk or almond milk

   photo overnightoats6_zps7wanoqv6.jpgovernightoats5

  Put din blanding i en lille beholder med låg, jeg bruger disse fine glas med skruelåg. Ryst din mix og sæt din blandingen i køleskabet, og lad stå natten over. Om morgenen pynt med frugt, mandler eller hvad du forestrækker. Lidt fint hakket mørk chokolade drysset ovenpå med friske bær smager fantastisk!

  Put your mix in a jar with lid, shake it to mix and put it in the fridge overnight. In the morning add the toppings you’ll like. A bit of fine chopped dark chokolade with fresh berries taste amazing with these overnight oats. 

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  14th august 2016

  READ COMMENTS -

  9 COMMENTS

  These look delicious! I’ve never tried overnight oats because I prefer oats hot but this one I will have to try for the summer months <3

  Daisy | http://www.weardaisywent.com

  I love overnight oats and these look amazing! I need to start doing this regularly <3
  http://www.fashionetmoi.com

  It’s such a good routine when you first start! I need to do the same. Makes the morning so much faster 😉 <3

  All the best,
  isabella xx

  Thanks love 😀 it’s really tasty!

  All the best,
  isabella xx

  Overnights oats er også en favorit hos mig. Jeg må ud og kigge efter gojibær, for de er da virkelig fine at komme ovenpå. Jeg er i øvrigt super glad for dine madindlæg 🙂
  Har din kæreste fået job som kok i Sønderborg?

  Og så lige en anden ting, jeg har tænkt over. Du tager sådan nogle skønne, flotte billeder, men de kommer aldrig helt til sin ret her hos mig. Billederne er så store, at min iphone er 1000 år om at hente dem, og derfor scroller jeg ofte hurtigt dine indlæg igennem og læser blot teksten. Og når jeg så kigger med fra min 14″ macbook, så fylder billederne så meget, at jeg kun kan se 1/2 eller kun 1/3 af dine billeder ad gangen og dermed mister helhedsindtrykket. Nu ville jeg bare lige give mine tanker videre, for det kan jo være, at du sidder på en stor skærm og arbejder, og derfor ikke ser hvad jeg (og sikkert mange andre) ser 🙂 🙂

  Gojibær smager også fantastisk ovenpå havregryn med mælk og banan, hvis man bare skal have en hurtig morgenmad! 😉 Dem skal du helt sikkert prøve af.
  Er så glad for, at du kan lide min mad indlæg – der er flere af dem på vej! Nyder helt vildt meget at lave dem. Hver onsdag poster jeg en ny ret, og så vil der måske komme et par flere ind imellem.

  Åhhhh for pokker 🙁 jeg må se at få gjort noget ved det.. jeg skalere alle mine billeder nu, og uploader dem på en hjemmeside inden, sådan så det skulle gøre det hurtigere at uploade dem. Jeg må lige se, om jeg kan gøre dem mindre – man skulle jo nødigt miste helhedsindtrykket som du også siger <3 er utrolig glad for at du siger det. Jeg er på sagen 😀

  De bedste hilsner
  Isabella

  Mmm, gotta love the overnight oats! Yummy and so delicious! 🙂 Great photos and recipe!

  http://lartoffashion.com

  Thank you love 😀 So happy you like it!

  Perfect for busy mornings.

  All the best,
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT