GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Paris with chloé

  chloe

  Here we go again! I gårdagens indlæg fortalte jeg jer kort om denne rejse. Jeg sidder lige nu i flyet på vej til Paris. En af mine top yndlings brands Chloé har inviteret mig med et par dage til Paris for at fejre deres jubilæum af deres signature parfume. Jeg er vildt spændt, glæder mig helt ubeskrivelig meget til alt jeg kommer til at opleve og de spændende mennesker jeg kommer til at møde de kommende dage.

  Min søde veninde Anna er også med, hvilket er utrolig rart for mig! Hun skal hjælpe mig med billeder til bloggen mm. Vi skal rigtig tøse hygge og arbejde en masse. <3 Jeg føler mig vildt heldig over, at være blevet inviteret med, og ser allerede super meget frem til at skulle dele mine spændende oplevelser med jer, – så glem ikke, at i også kan følge med på Instagram: isabellath, hvor jeg dagligt vil ligge en masse billeder og insta stories op.

  Vi skal spise middag med Chloé’s creative direktør Natacha Ramsay-Levi, hvilket bliver en kæmpe ære! Hun har før været designer for Louis Vuitton, og har virkelig været med til at gøre Chloé, til hvad det er den dag i dag. Hun har designet nogle meget ikoniske tasker – bland andet den Faye taske jeg har. Hendes bløde former, simple design, lækre luksuriøse striks, smukke silke suite osv. Jeg elsker den boheme, tidsløse og klassiske design Chloé har. Min Faye taske vil jeg kunne have i mange, mange år endnu og jeg har planer om en dag at give dem videre til mine børn.

  Det er derfor jeg elsker at købe designer tasker, fordi det er items der hvis du passer godt på dem holder i generationer, og kun bliver smukkere desto mere de bliver brugt. De får også en større mental værdi, da der ligger mange minder gemt i alle dd oplevelser og rejser man har haft hvor man har haft dem med.

  Der er ingen historier der starter bedre end, ja den taske den har været med mig der, der, der, og det var her jeg mødte.. og så kører fortællingen altså bare. Love it!

  Vi har stadig ikke modtaget et program over de kommende dage, så nu hvor vi lander har vi en chauffør der kommer og henter os, og køre os til vores super dreamy ***** hotel! Nøj hvor er vi forkælede. Haha! Vi skal nyde det fuldt ud skal vi.

  Vi snakkes ved på Instagram idag mine søde læsere. Jeg tjekker ind på bloggen med flere billeder osv. meget snart!

  Stort knus jeres Isabella

  Here we go again! In yesterday’s blogpost I told you briefly about today’s trip. I am currently sitting on the plain on my way to Paris. One of my top favourite brand Chloé have invited me a couple of days on an exciting trip to Paris to celebrate their 10th year anniversary of their signature perfume. I am super excited, and I can’t wait for this experience and for all the cool people I am going to meet the next couple of days.

  My sweet friend Anna is here with me, which is extremely nice for me! She is going to help me with images for my blog etc. We are going to have the best time – a real girls trip with work and pleasure mixed into one <3 Those are in my opinion the best trips.
  I feel so lucky that they have invited me, and I almost cant wait to share all the exciting things with you guys. Don’t forget to keep updated on my trip on Instagram: isabellath. I will post there a few times a day and the same on my Instagram stories.

  We are going to have lunch with Chloé editor in chief Natacha Ramsay-Levi, which is going to be a great honour. She have been designing for Louis Vuitton, and have helped make Chloé into the great success it is today. She have designed some very iconic bags – including the Faye bag I have. Her soft designs, simple shapes, lovely suits and luxury knitwear. I love the bohemian, timeless and classic style Chloé have. My Faye bag is also one I can have for many, many years, and I am planning one day to give it to one of my kids.

  That’s one of the reasons why I love to buy designer bags. It’s items you – if you take care of them can have for generations, and only look more and more beautiful with the years. They also get a bigger mental value, because there is lots of travels and memories created with them.

  No story starts better than: “oh yeah and this bag have been with me here, here and there – and that’s where I meet..” and then the story goes on. Love it!

  We still haven’t received a program for the upcoming days. The only thing I know is that when we arrive in Paris we have a driver comping to pick us up and bring us to the luxury *****hotel. Gosh we are so lucky! I will enjoy every single minute.

  I will update you soon my angels.
  Biggest hug your isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  27th september 2017

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT