GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Pastel Lisbon look

  lis1 lisbonlook7lis4lisbonlook1

  Glædelig søndag mine dejlige læsere <3 Jeg har tilbragt hele morgenen på at læse mine privat DM beskeder igennem på min Instagram, og nøj hvor er jeg over lykkelig over hvor fantastiske i er! Jeg har uden tvivl de dejligste læsere i verden. Specielt i dag havde jeg virkelig brug for at høre de ord, så det skal i have et kæmpe kram for.

  Vejret i dag er helt igennem fantastik, ligesom det har været de sidste mange dage. Jeg har aftalt med min søde veninde Anna, at vi skal tøse-hygge lidt. Tænker at vi måske pakker en hygge kurv og tager et tæppe med på stranden. Der er intet bedre en kvalitetstid med veninderne, det giver en langt mere overskud og glæde.

  Jeg har stort set ikke kunnet lukke et øje hele natten, så føler det som om jeg har lidt milde tømmermænd. Haha! Det er bare super øv. Tænker en cykeltur med Pumpkin og en is-kaffe måske kan rette lidt op på det.

  Happy Sunday my sweet followers <3 I have spend the whole morning reading through my private messages on Instagram and wow, that made me so damn happy! I’m so full of joy – I can’t believe how amazing you guys are. There is no doubt that I have the best followers in the whole world. I especially needed to hear these words today, so you guys deserve a BIG hug for that.

  The weather today is gorgeous, just like the last few days. I have a date with my friend Anna, we are going to spend some quality time. I am thinking to pack a basket with yummy fruit and bring a big blanket and taker her to the beach. There is seriously nothing better than spending time with your friends. It makes you more happy and bring you more energy.

  I almost didn’t sleep all night, so it feels like I have a little hangover. haha! It’s just sucks. I am going to take my bak and cycle with Pumpkin to get an iced coffee, I think that might help.

  lisbonlook2lis3 lisbonlook6lis lisbonlook9 lisbonlook3

  Min veninde Lenita og jeg tog disse smukke billeder da vi var i Lisbon sammen her for et par uger siden. Vi fandt simpelthen det mest unikke spot – super dreamy med de lyserøde vægge, hvide fliser og lilla blomster! Mere girly bliver det simpelthen ikke.

  Jeg havde et meget afslappende sommer look på (og ja, I know – jeg bruger mine Levi’s jeans utrolig ofte! haha). Heldigvis bliver de snart skiftet ud med shorts, kjoler og små nederdele. Min top er fra Revolve og mine slide in sandaler er mine favoritter fra Ivylee Copenhagen. Jeg har faktisk fået et nyt par sandaler derfra i en fin lysebrun farve, som jeg glæder mig til at dele med jer.

  My friend Lenita and I shot these gorgeous images when we went to Lisbon together a couple of weeks ago. We found the most uniqe spot – super dreamy with the pink wall, white tails and purple flowers! It dosen’t get more girly than that.

  I was wearing the most relaxing look (and yes I know – I wear my Levi’s jeans a lot. Haha) Luckily they can soon be exchanged for shorts, mini skirts and dresses. My top is from Revolve and my slide in sandals are my favorite from Ivylee Copenhagen. I actually got another pair of sandals from them in a beautiful light leather color, super excited to share them with you.

  lisbonlook8lis6 lisbonlook5

  Det er ikke ofte jeg bruger mine naturlige krøller, da jeg føler jeg kommer til at ligne en løve. Jeg siger altid til mig selv at når det vokser endnu længere, så kan jeg bruge det. Det er noget pjat, nu skal de endelig frem i verden! Yes jeg har stort krøllet hår – og sådan er det bare. Embrace it! <3 Faktisk har Anna lige givet mig en vildt god saltvands spray til krøller, så nu kan de rigtig komme til at se fine ud. Hvis jeg ønsker mit hår skal vokse sig længere, så er det jo også bare med at holde det sundt og naturligt. Har lovet mig selv, at jeg i 3 måneder vil prøve hun at føntørre mit hår en gang hver 2 uge, for at slide på det mindst muligt.

  It’s not very often I use my natural curls, since I feel like I look like a lion. I always tell my self that I will start wearing them one day when I hair get’s longer. It’s so silly! I new to show them to the world. Yes I have big curls and so what – that’s just how it is. Embrace it <3 Anna actually gave me a salt water spay, which will make them look even more well put together. If I wish my hair to grow, I also need to treat it nice. Therefore I have decided that for 3 months I only want to blow-dry my hair once a month. Let’s see if I can do it.

  lis1 lis5

  Hvor lækker er min veninde Lenita ikke lige? Hun har den coolest boho-chick stil, som hun rocker fuldt ud. Hun lærte mig på rejsen hvordan man kan være kreativ med turban’s her til sommer. Glæder mig helt til at få det prøvet af! En ting er i hvert fald sikker, og det er at jeg har fundet en guld veninde i hende.

  Rigtig god søndag <3 Håber i får en dejlig dag i det gode vejr!
  Knus jeres Isabella

  Just how cool does my friend Lenita look? She has the most amazing bohemian rocker look, and she wear it so well. She taught me how to do these cool turbans here for summer. Really excited to try it out! One thing is for sure – I’ve found a great friend in her.

  Lovely Sunday guys <3 Wish you the best day!
  Hugs your Isabella

  lisbonlooklis7 lisbonlook4

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  28th maj 2017

  READ COMMENTS -

  11 COMMENTS

  Hvor er din stråtaske fra? 🙂

  So pretty. I love Lisbon!

  Oh me too! Lisbon is so charming <3 love everything about that place!

  Biggest hug
  Isabella xx

  Thank you so much girl <3

  Best isabella xx

  Hi Isabella
  Hvad bruger du for at fremhæve din bølger i håret? Har selv et hår ligesådan men har kun bølgerne indenunder.

  Xxx Jos

  Jeg ville sådan ønske, at jeg kunne hjælpe <3 Det eneste jeg gør er, at jeg ikke bruger en hårbørste efter jeg har taget et bad. Jeg bruger olie til mine spidser og så krammer jeg mine krøller op. På den måde kommer de frem i hele håret på mig. Hvis jeg børser mit hår når det er vådt, så får jeg kun stort, halv bølget og irriterende hår. haha

  Stort knus
  Isabella xx

  Such a wonderful photos! You’re looking so dreamy! Love your hair!

  http://lartoffashion.com

  Thank you so much girl <3 I will start to wear my hair like this more often.

  Biggest hug
  Isabella xx

  Such a dreamy place and your style and vibe look so perfect in this amazing place! I think you look so good in your natural curls, so stunning! I know how you feel about looking like a lion because I have the same problem. I have super curly hair and I have not always loved it! I also thought when it’s getting longer, I will love my curls more. So we think very alike! If you have straight hair, your want curly hair and if you have curly hair you want straight hair, why is that?! This has always been my problem 🙂 Either way you look so beautiful in both curly and straight hair and you are not at all looking like a lion. You rock your curls girl 🙂 Thank you for this lovely post and going to the beach with a basket full of fruit and a dear friend sounds like the dreamiest sunday ever <3 Big hugs from Jessika

  That’s so sweet of you to say <3 You just made me feel 100 x times more comfortable wearing my own curls. Each time I think I cant wear it I will just think about your amazing comment 🙂

  Haha, og funny we both think like that. I think it's a very typical girl think to do that. It's like when you are long you wish you had brown hair – haha!

  Thanks for being so wonderful girl <3

  Sending you the biggest hug from here,
  Isabella xxx

  LEAVE A COMMENT