Random stuff from my everyday life part 1

image

Jeg er pladask forelsket i denne smukke og store the kop fra Urban Outfitters. Indeni er den lyserød, hvilket er en super cool detalje! Jeg bruger den flere gange dagligt <3   //   I am crazy in love with my big and beautiufl mug from Urban Outfitters. Inside it’s pink, which is a super cool detail! I use mine a few times a day <3

Hej mine søde læsere! Jeg har tænkt meget over at alt på diverse sociale medier altid skal fremgå så perfekt, og når jeg ser igennem mine blogposts syntes jeg har tendens til, at gøre det samme! Jeg elsker at skyde smukke billeder, og sætte det hele op sådan så det ser flot og hyggeligt ud. Det er en kæmpe passion for mig, og jeg føler mig så heldig, at jeg dagligt kan arbejde med fotografi, som er en hobby der har vokset meget på mig de sidste par år!

MEN jeg prøver lagt fra på, at opstille “det perfekte liv”, hvilket jeg også er ret så sikker på, at I alle ved! Jeg elsker at være ærlig og skrive om måde både gode men også hårde tider. Mit liv er langt fra perfekt, og jeg er langt fra perfekt! Jeg har til tider dårlig hud, jeg kan blive sur og trist, jeg skriver åbent om hvor ensomt og hårdt det er at være flyttet til Danmark osv. Igen er perfekte – hvilket er det, der gør det så unikt!

Det smukke ved det er at man er ægte. Jeg ønsker mine læsere kan se sig selv i de ting jeg skriver og går igennem i mit liv. Jeg prøver ikke på at være en anden end mig, Isabella.

Derfor har jeg tænkt mig at dele et par billeder med jer fra min hverdag. Jeg ved ikke om man kan kalde det “behind the scenes”? Her er intet poleret eller opsat, det er random snaps fra mit hverdags liv <3 Mine smukke roser jeg ikke kan få mig selv til at smide ud, en rodet seng der stadig kalder på mig, og mange andre hyggelige snaps jeg har taget gennem ugen. Jeg håber, at I kan lide disse slags indlæg, da jeg overvejer at lave en del to.

Hi my amazing followers! I have been thinking a lot about how everything on social media always need to look so perfect, and when I scroll through my blogposts I can see I tend to do the same! I love to shoot pretty posts, set up everything so it looks it’s best. That’s just such a big passion for me, and I feel so lucky that each day I get to work with photography, because that’s something that have grown on my for many years!

BUT I am not trying to set up “the perfect life”, luckily I think you guys know that too! I love to be honest and write about my up and downs. My life is far from perfect, I am far from perfect! I have bad skin at times, I get mad, sad, I write about how hard it is for me to settle in Denmark again, how I feel lonely at times etc. No body is perfect, but that’s the beauty of it!

The beauty of it all is that you are real. People can relate to you, and there is nothing I want more than for you guys to be able to feel and see that I am not trying to fight to be something I’m not.

Therefor the last few days I’ve just shot a few pictures  of my everyday life “behind the scenes”, if you can say it like that. Nothing is polished, set up or anything! The roses are dying, the bed is messy and still calling my name! A lot is always happening, so I just thought I wanted to bring out the camera and share that part with you too. I hope you like this kinda posts, since I am already planning a part two.

image

Jeg vågner dagligt ved en 6.30-7 tiden. Henter Pumpkin der ligger og sover trygt og godt inde i hendes kurv i stuen. Så får hun lov til at komme ind og putte med os et par timer til min kæreste står op. Jeg laver mig en stor kop the samt lidt musli og ligger mig tilbage ind under dynen til kæresten og Pumpkin. Jeg finder jeg min mobil samt computer frem og begynder at besvare kommentarer på Instagram samt bloggen, likes, privat beskeder, planlægger dagens to-do liste og så er det tid til emails.

Pumpkin elsker at spise og spiser alt (yes alt!) Jord, tæpper, sko, sokker, bøger, sengebetræk mm. Hun får selvfølgelig ikke lov til at spise i vores ting, og don’t worry – vi giver hende kun ting hun kan tåle og som er godt for hende <3 Som i kan se på billedet ovenover kan hun ikke holde sig fra min morgenmad, det er hele hovedet der skal dyppes deri! Skyrvar også et hit.

I wake up every day round 6.30-7am. Then I go and wake up Pumpkin who are sleeping in her basket in the living room. Then she is allowed to come into our bed and snuggle with us a few hours until my man gets up. I make myself a big cup of tea and a little musli and go back to bed, so that I can work, eat breakfast and snuggle with my man and Pumpkin. I find my phone and computer and start answering comments on Instagram and here on the blog, likes, private messages, I plan the day’s to-do list and then it’s time to some emails.

Pumpkin love to eat and eat everything (yes everything!) Earth, blankets, shoes, socks, books, linens etc. She is of course not allowed to eat our things, and do not worry – we only give her the only thing which she can tolerate and is good for her <3 As you can see in the picture above, she can not stay away from my breakfast. When I look away she dips her entire head into bit! Natural yoghurt is also a hit.

image

Når kæresten vågner er det tid til at putte i et par minutter, før det er tid til et dejligt bad. Han elsker at kysse og klemme mine kinder! Stakkels mig.. Han gør det hele tiden! OGSÅ lige efter jeg har lagt en fin makeup (typisk!).

When my man wakes up we snuggle for a few minutes before jumping to the shower. He have a thing for squeezing my cheeks! Poor me.. He does it all the time! Also when I’ve just finished my makeup (of course!).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg skifter hele tiden arbejds spot. Det giver mig ny energi og jeg kører ikke træt i det samme! Før vi fik Pumpkin gik jeg ofte på café, da jeg arbejder langt bedre når jeg arbejder væk fra hverdagens pligter. Nu hun er begyndt at blive ældre og kan holde til at være lidt alene, vil jeg igen gå på lidt på café. Det er også lidt rart at komme væk hjemmefra!

I always change my working spots. It somehow gives me new energy and I do not get tired with the same each day! Before we got Pumpkin I loved going to cafés to work, since I work much better far away from all the everyday chores. Now when she is older and can handle to stay home alone for a bit, I will start going to cafés again to work! It’s also nice to get outside home!

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min kæreste har fået disse super seje sko fra Melvin & Hamilton! Jeg elsker dem, du er super seje og unikke og så ser han mega lækker ud i dem! haha. De er af super god kvalitet og ser godt ud sammen med et par skinny jeans. Jeg fik også et sejt par som I kan se her.

My man got some super amazing shoes from Melvin & Hamilton! I just love them so much, they are so unique and he is looking so hot in them! haha. It’s the best quality and looks great with his skinny black jeans. I also got a super cool pair you can see them here.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg elsker naturen her i Sønderborg, og det at jeg bor et par få minutter fra havnen er fantastisk. Der er intet bedre end en hyggelig gåtur i solen med Pumpkin, og så skal jeg selvfølgelig lige op forbi mine forældres butik for at sige hej og ind ved siden af hvor min yndlings café ligger og hente en god take-away kaffe <3 Det er mindfullness og selvvære så det gør noget!

I love the nature here in Sønderborg, and the fact that I live just a few minutes from the harbour. There is nothing better than a cosy walk in the sun with Pumpkin, and then I of course have to step by my parents shop to say hi and then next door grab a take-away coffee in my favorite coffee shop <3 If that is not mindfullness and quality time, then I don’t know what is!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kæresten og jeg er igang med at finde ud af hvad vi skal have op at hænge. Vi har fundet disse unikke og sjældne originale plakater i Polen, jeg er helt tosset med dem! Vi ved endnu ikke om vi vil have hele væggen fyldt med billeder, eller om vi skal holde den til 2-3 stykker. Jeg skal nok dele resultatet med jer, når vi endelig har fået besluttet os, haha! Herhjemme kan sådanne projekter sagtens tage et par uger.

Jeg håber at I syntes om dette indlæg <3 Vi ses snart!
Stort knus jeres Isabella

My boyfriend and I are trying to figure out what to hang on our wall. We have found these rare, uniqe vintage posters in Poland, and I am crazy with them! We don’t know yet if we should have the whole wall full, or if we should keep it simple with 2-3 posters. I promise to share the result with you when we finally have finished deciding, haha! At our place projects like this can take a few weeks.

I hope you enjoyed this post guys <3 I will talk to you soon!
Biggest hug your Isabella xx

 • FacebookTwitterPinterest

7 Responses to Random stuff from my everyday life part 1

  • Hej søde ❤️ De er fra et mærke der hedder Barton perreira – elsker dem!

   De er selvfølgelig fra mine forældres Optica Butik, Optica Thordsen.

   Stort knus
   Isabella

  • Haha, thank you so much <3 I feel like it's so important to share my "real" life with you. From the small cute stuff to my more important up and downs!

   Really happy to have you following!

   Biggest hug
   Isabella xx

Leave a reply