GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Random stuff from my everyday life part 2

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hej min søde læsere, så er det blevet tid til del 2 af “behind the scenes” random snaps fra min hverdag. Det så ud til at i godt kunne lide mit seneste indlæg af denne slags (hvis du har overset del 1, så kan du læse det her), så tænkte jeg også ville lave en del 2. Alle disse billeder af taget gennem den uge inden jeg rejste her til Indien. Ovenover ser i et typisk morgen billede. Sengen var gjort fin, men lille (nu ret store) Pumpkin elsker at hoppe direkte op i sengen igen efter vi har været ude at gå vores morgen tur. Så det med at have en flot og redt seng kan jeg godt vinke farvel til! MEN så må jeg heller ikke glemme at nævne mit nye seje senge betræk fra Urban Outfitters – I mean, avocado all over, hvad er der ikke at elske? <3

  Hi my sweet followers, today it’s time for a part two of “behind the scenes” random snaps from my everyday. It seemed like you guys liked the last post (if you missed it you can read it here), so I thought I wanted to do a second part. All these images was taken the week before I went to India. Above you see a typical morning picture. The bed was made nicely, pillows placed where I wanted them but then little Pumpkin (now quite big Pumpkin) each day after our morning walk like to run directly back into bed and mess it all up. So I guess the time is over where I had a nicely made bed! BUT have you seen our cool new bedsheets? It’s from Urban Ourtitters and I mean, what is not to love? There is avocado all over <3

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Nu hvor jeg arbejder hjemme og selv bestemme mine arbejds tider, ender jeg ofte ud med at arbejde fra halv 7 til en 8-9 tiden om aftenen.. Jeg ved godt, at det er alt for meget, men når ens passion er ens arbejde, så er det bare svært at stoppe sig selv. Men nu når jeg arbejder hjemme er morgenen den bedste tid for mig at arbejde på. Jeg prøver altid at vågne så tidligt som jeg kan, sådan så min kæreste og Pumpkin stadig sover videre, så har jeg ro og fred til kun at skulle fokusere på arbejdet. Når Pumpkin vågner tager hun altid meget af min opmærksomhed, så jeg udnytter hver morgen at jeg har tid til at begynde de mest vigtigste to-do’s.

  Since I work from home I can decide my own working hours, but quite often it happens what i work from 6.30-7 to 20-21 in the evening.. I know I need to scale it back, but when you work is your passion, it’s just so hard to stop, right? Mornings are for me the best time of day to work, so I always wake up as early as I can to take advantage. Early morning both my man and Pumpkin is a sleep, so finally I have peace and quite to only focus on emails, blogging etc. When Pumpkin is awake she takes a lot of my attention, so I try to get as much of the most important things done in the morning. 

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Nu hvor jeg vidste, at jeg skulle til Indien tænkte jeg, at jeg måtte købe mig en ny smuk og sommerlig neglelak til turen. Jeg har kun rød, khaki, brun mm. som er ret efterårs agtige. Jeg faldt så over denne unikke farve i H&M, og så mener jeg, at den kun kostede omkring de 40 kr.? Tænkte den var perfekt til min rejse!

  When I found out that I was going to India, I thought to myself that I had to get a new gorgeous and summery nail polish for the trip. I only have red, khaki or brown is colors which are too Autumn. I then found this uniq color in H&M, and then it was only around 3-4 punds? Perfect for my trip!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Jeg tænkte at jeg også ville dele den spændende bog med jer, som jeg har taget med til Indien. Det er en tyk og tung sag, men nu hvor jeg skal være her i to uger, tænkte jeg at den ville være perfekt da jeg vil få læst en del. Min mor er en utrolig god læser og læser ubeskrivelig mange bøger, så hun får mig motiveret til at komme igang. Tænkte også at bogen gik meget perfekt til vores mindfullness yoga tur!

  Then I also wanted to show you the book I’ve brought with me to India. It’s a big and heavy one, but since I am going to stay here for two weeks, I knew I was going to read quite a bit since my mum is a big reader and will motivate me to do the same. I also think the theme of the book goes very hand in hand with our mindfullness yoga trip!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Hvor morgen når Pumpkin vågner ved en 9-10 tiden. Vi kunne sagtens lade hende snorke helt indtil kl. 11, men vi tager hende typisk ud iden. MEN når hun vågner er hun den sødeste putte hund <3 Der er intet bedre end at hygge med hende og kæresten hver morgen, hvilket er noget af det jeg savner aller mest nu her jeg er afsted!

  Each morning when Pumpkin wakes up round 9-10, well basically we could easily let her sleep until 11 or so, but we typically take her out before that. BUT when she wakes up she is like the cutest lille snuggle <3 There is nothing better than cosy mornings with her and my man, which is what I miss the most right now!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAOLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Smartbuyglasses er seriøst en lækker hjemmeside når det kommer til designer solbriller til gode priser. Jeg har fået disse to derfra. Det første par er fra Gucci og de andre er fra Tom Ford og så har jeg endnu et par på vej som er ligeså retro som disse! Jeg ser sådan frem til at få dem i brug og dele en masse billeder af dem med jer! De er så cool, så anderledes og kan pifte hvert et outfit op!

  Smartbuyglasses is seriously a great website when it comes to designer sunglasses for really good prizes. I have got these two pairs from there. The first once are Gucci and the other once are from Tom Ford and then I am exception one more pair with the post! I am so excited to get to use them and share them with you all! They are so cool, different and can twist up any look!

  OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  Pumpkin har fået en ny kurv til hendes seng. Jeg har søgt og søgt efter sådan en, så jeg var over lykkelig da jeg faldt over en i genbrugen her for et par uger siden! Den har den helt perfekte størrelse, og så passer den så godt ind i vores hjem.

  Pumpkin got a new basket for her bed. I have searched and searched for one just like this, so I was extremely happy when I spotted this one in a secondhand shop here a few weeks ago! It’s the perfect size and looks great in our home.

  image image

  Pumpkins underbid bliver værre og værre, hvilket min kæreste og jeg har det meget sjovt med. Det er så hammer charmerende, og det er jo det vi elsker ved racen! De er sjove, dovne, de prutter, bøvser, snorker og bliver kun sjovere og sjovere at se på! Haha <3

  Pumpkin’s underbite is only getting worse and worse, which is so fun for my man and I. It’s so damn charming, and that’s what we love about this race! They are funny, lazy, farts, burps, farts, snores and is only getting uglier which is what’s so funny and charming! Haha <3

  image

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  19th februar 2017

  READ COMMENTS -

  6 COMMENTS

  Hei! Jeg tar også polaroid bilder og lurte på hvor du har kjøpt det fine opphenget til bildene du har hengt over senga?
  Fantastisk fin blogg du har!

  Hej søde 😀

  Den er fra Urban Outfitters. Hvis du søger lidt i mine tidligere indlæg, så har jeg linket til den ret mange steder.

  De bedste hilsner
  Isabelal

  Kan se du køber meget fri Urban Outfitters, hvordan er det lige med told og forsendelse her til Danmark? Har nemlig altid været bange for, at købe ting derfra, da jeg har været bange for om der kom told oven i 🙂 xxx

  Hej søde Emilie,

  Jeg har endnu ikke fået noget told oveni, det gør jeg når jeg køber fra USA, Australien mm.
  Men ikke fra UK, men jeg ved ikke om det er fordi jeg bestiller til mine forældres forretning? Men jeg har endnu ikke fået en “efter-reging” 😉

  Stort knus
  Isabella xx

  Awww, totally loving all of these photos! Such a lovely details from everyday life. 🙂

  http://lartoffashion.com

  Haha! Thanks a lot love <3
  Super glad you like them!

  All the best,
  isabella xx

  LEAVE A COMMENT