GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Ready to start a new chapter of my life

  6N2A0090

  Hej mine dejlige læsere! Der er gået et par dage imellem mit seneste indlæg, hvilket jeg er utrolig ked af, da jeg prøver at gøre alt for at blogge minimum 4 gange i ugen. Jeg syntes lige jeg var kommet så fint ind i en ny rytme, men pludselig tog hverdagens følelser over, og det var svært for mig at få skrevet mine følelserne ned, da jeg har været så utrolig ked af det hele sidste uge.

  Dagens indlæg er ret personligt og fyldt med følelser jeg har svært ved at indrømme og derfor også at få skrevet ned. Mit liv har taget endnu en ny drejning, og jeg har siden i søndags igen taget hul på endnu et nyt kapitel i mit liv. 

  Hi my angels! I’m sorry it’s been a few days since my last blogpost. I try my best to blog about 4 times a week, and I feel like I just got into such a good blogging rhythm, but then suddenly my personal life took a turn, and it was hard for me to think straight because I’ve felt extremely sad the past week. It’s been hard for me to write down my feelings before now, because my head and thoughts have been flying round the last week. 

  Today’s post is very personal and full of emotions, and I have to admit it hurt to write this. I’m standing at a new crossroad in my life, and I’ve since Sunday started a new chapter of my life.

  6N2A01936N2A0123 6N2A0175

  Min aller bedste veninde gemmen mere end 13 år som også det sidste halve år har været min roomie her i vores London lejlighed flyttede i søndags tilbage til Danmark. Hun havde færdig gjort sin Master, og det var tid for hende at flytte tilbage hjem til familie og kæreste. Det har været utrolig svært for mig at “forstå” at nu var dagen her og min aller bedste veninde ikke længere hver dag står ved min side.. Jeg vidste dagen ville komme, og vidste fra Day one, at hun ville flytte denne dato, men jeg tror jeg har prøvet at skubbe det væk, da jeg ikke ville indse hun ikke længere skal bo hos mig. 

  Jeg er ubeskrivelig lykkelig på hendes vegne, da jeg ved hvor meget hun har savnet kæresten og hvor lykkelig de er over endelig at kunne bo sammen igen. Jeg tror bare jeg er lidt ulykkelig på mine egne vegne, da jeg kommer til at savne hende hver evig eneste dag. 

  Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at Louise og jeg vil forblive venner for altid, det er bare tanken om afstanden der gør lidt (meget!) ondt. Specielt fordi vi begge ikke har boet i samme land i over 7-8 år, så had nydt hver eneste minut jeg havde hjemme med min dejlige pige. 

  My absolute best friend through more than 13 years who’s also been my roomie here in London the last half a year moved back to Denmark this Sunday. She finished her Master, and it was time for er to move back to her family and lovely boyfriend. It’s been quite hard for me to “understand” that now the day was here, and she was moving out of our place. It tough for me to realize that I won’t have her here by my side every day.. I knew since day 1 that this day would come, but I think I’ve tried to push it away, because I didn’t really wanted to face my new life crossroad. 

  I am extremely happy for her – with all my heart! I know how happy she is to be back in Denmark closer to her family and now moving in with her boyfriend. I am just a bit sad because I am going to miss her more then words can describe.. Every single day.

  Don’t get me wrong, I know we will be friends forever, but I guess it’s the thought of her being far away and not having her here close to me that makes me so sad. Especially because we haven’t lived in the same country for 7-8 years, and finally this half year we did, and me and my sweet girl might never live in the same country again.

  6N2A0071 6N2A0177

  Lejligheden føles helt tom nu, og det er underligt at gå forbi hendes tomme værelse uden at komme ind for at give hende en bjørne knuser. Jeg ved der vil gå et par uger, og så vil jeg vænne mig til det. Jeg vil bare komme til at savnede det at have hende at komme hjem til. Det at vi hver dag kunne starte hinandens dag med et veninde knus og en hyggelig snak om hvad dagen bringer og livets op og ned ture. 

  Vi vil selvfølgelig have vores timer lange sammentaler sammen over telefon, og besøge hinanden så meget som overhovedet muligt, men det vil altid være noget andet end at bo sammen. 

  Det er sjovt hvordan livet sådan er opdelt i kapitler – gode samt hårde, som alle er med til at forme og udfordre os og gøre os til dem vi er idag. Jeg føler mig også utrolig lykkelig over, at jeg overhovedet har fået muligheden og prøvet at bo sammen og endda i udlandet med min aller dejligste prinsesse! Hvor er jeg bare heldig!

  Nu er det tid til endnu et nyt kapitel her i London, og jeg er så spændt på alt hvad det indebære. Jeg vil bo alene i lejligheden i et par måneder og så får jeg en talentfuld videographer til at flytte ind på Louises værelse. Vi skal filme en masse spændende projekter sammen de kommende uger. Derefter tænker jeg, at jeg vil have langt mere fokus på at rejse og måske leje gæste værelset ud og for muligvis også mit eget for at rejse med min vidunderlige kæreste. 

  Nu hvor jeg har fundet jordens mest fantastiske mand, er det også vigtigt at det ligger som en af mine højeste prioriteter. Det er så spændende at se hvor vi kommer til at bo, om vi begge kommer til at fortsætte med at være imellem London og Nord England eller om vi på sigt finder et sted sammen et helt andet sted ind imellem? Om vi vil bo sammen i London lidt. Det må tiden vise, og jeg elsker denne periode hvor det hele er lidt pligt frit, og vi kan rejse sammen og hvert for sig som vi ønsker. Det er en spændene, sjov og fantastisk tid i mit liv som jeg har tænkt mig at nyde hvert sekund af. Jeg har fundet drømme manden og ser derfor ingen grund til at vi skal “skynde” os. Jeg vil så gerne have et år eller to hvor vi kan leve som nu hvor vi kan rejse en helt masse, være spontane – da vi begge ikke er bange for at tage chancer. Måske tage et par måneder til Californien? 

  Der er intet der er så skidt det ikke er godt for noget, det skal man huske at sige til sig selv når man føler livet er lidt trist, gråt og imod en – som jeg har syntes mit liv var den seneste uge.

  Jeg accepterede derfor at jeg var ked af det, og lod mig selv tage den tid det tog for at komme til denne punkt hvor jeg kan smile og se fremad. Livet er smukt og vi har så mange spændende oplevelser stående for døren! 

  Stort knus jeres Isabella 

  The apartment feels extremely empty now, and it feels so strange walking past her empty room and she’s not there. I can’t jump onto her bed and give her a big teddy hug. I know that in a few weeks I guess I’ll be easier, and I will be more used to being here alone. I will just really miss having her to come home to every day. I loved waking up to her every day, having time to eat breakfast and catch up every morning and night about everything. 

  We will of course have our hour long phone conversations when ever there is time for it, and visit each other as often as possible, but it will still never be the same as having each other close every day.

  It’s funny at times how clearly our lives are split up in different chapters – both good and bad once are here to shape us to make us strong and turn us into the people we are. I really do feel like the luckiest girl in the world that I’ve tried to live with my best friend – not many people get to try that. Lucky me!

  Now when I’ve found the most fantastic man it’s possible to find, it’s also important for me to prioritize him and us. It’s so exciting to see where we are going to live, if we both are going to be in between London and North England or if we find a place in between there? Will we live in London for a while. It’s something we will let time decide. I think we will live in London for some time and then we will see what’s going to happen. I love this time where we don’t need to plan or force anything. I love the fact that we can be free and travel together and apart whenever we feel like it. I love this freedom, and I enjoy every single moment of my life. This is a great new chapter, and I can not wait to enjoy every single moment of it <3 I dream to have 1 or 2 years to travel with him, and work lots and be spontaneous. I love the fact that both him and I love to take chances. I feel so very lucky..

  There’s a saying in my family: There’s nothing that bad it isen’t good for something. – & that couldn’t be more true. I sometimes need to tell myself that, when I feel like life tough.

  I’ve therefor accepted that it’s okay to be sad once in a while, I allow myself to take the time it took to get happy again, although I know I might have a few sad day’s once in a while. Then I will just need to remind myself that she is happy and where she belongs <3 I am not at a place where I feel happy and excited about what’s going to happen next. Life is beautiful, and I have so many exciting adventures waiting for me!

  Bigget hug your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  2nd juli 2018

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT