GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Reiss loungewear look

  loungewear loungewear18loungewear3 polaroidloungewear

  I ved hvor meget jeg holder af mine “hygge” looks. Der er intet bedre end at komme hjem efter en lang dag og kunne tage sine jeans af og hoppe i sit hyggelige afslappende tøj. Jeg har meget af det for at være ærlig, da jeg godt kan lide at mit “hygge-tøj” også ser smart ud. Jeg kan nemlig nemt finde på at smide en lækker læderjakke over, trainers og et par Ray-ban’s på og så tage ud at handle ind, eller endda mødes med mine veninder til en kop kaffe. Jeg kan godt lide følelsen af, at se smart ud selvom jeg er hoppet i mit afslappende tøj, sådan så jeg kan være bekendt at få venner over uden at skulle være “flov” over mit hjemme look.

  You guys know how much I love my  comfy and cosy looks. There is nothing better than coming home after a long day, taking off your jeans and jumping into your cozy and relaxing loungewear looks. I have a lot of them to be honest, because I like my loungewear to be wearable and looking smart. I also wear my relaxing looks out and about. I just throw on a cool leather jacket, trainers and a pair of Ray-Ban’s, and then I can easily wear if if I’m going to buy some food, and even if I’m on a Sunday are going to meet with my girlfriends for a cup of coffee. I like the feeling that look smart although I’ve jumped in my relaxing clothes, so that my friends can drop by without I have to feel like I need to change or be “embarrassed”.

  loungewear9 loungewear12 loungewear6 loungewear5 loungewear10 loungewear2

  Det skal jeg bestemt ikke tænke over når jeg har dette loungewear set på fra Reiss. For det første er det gråt (yes – hvilket betyder at det passer sammen med alle mine trainers, jakker osv. For det andet er det så behageligt at jeg næsten skal tvinge mig selv til at tage det af igen og for det tredje er det bare super smart! I kan finde min bluse her, og mine bukser her.

  Når jeg er ude at rejse pakker jeg altid et sæt hygge-tøj med, da uanset om jeg rejser til et varmt eller koldt land ved, at jeg får det bugt stort set hver aften samt morgen når man “tuller” rundt på hotellet. Derfor skulle det selvfølgelig med til Santorini! Det var så hyggeligt at kunne vågne op og hoppe i mit smarte loungewear set, super praktisk da jeg elskede at sidde udenfor på vores lækre terrasse og høre musik, spise morgenmad og blogge.

  For sure I dont need to feel embarrassed or anything in my Reiss set. I just love it! First of all it’s grey (Oh yes, which means I do not have to worry if it goes with any of my trainers, jackets etc. Second it’s so comfortable that I almost have to convince myself to change before leaving the house to go to work or meetings. Third it’s just super smart! You can find my blouse here, and my trousers here.

  When I go travel I always make sure to bring a loungewear set with me, and it doesn’t matter if I’m traveling to a hot or cold place, I just know I am going to use it a lot. It’s perfect for cosy mornings chilling at your hotel, for traveling in etc. So of course I had to bring it with me to Santorini! It was so nice to wake up in the morning and jump into this set. Every day I was enjoying cosy breakfast on your lovely terrace while blogging and listening  to music – and this set was perfect for that! Super comfortable.

  loungewear8 loungewear13 lungewear7 loungewear22

  Jeg har brugt det stort set hver dag lige siden jeg fik det, da det er af den skønneste kvalitet. Selvom det er tyndt materiale er det dejlig varmt at have på. Det er stadig ikke super varmt i min kæreste og jeg store warehouse lejlighed, så dette sæt hjælper mig med at holde på varmen.

  I’ve used it pretty much every day since I got it. It’s nice and thin quality fabric, but at the same time it really keeps you warm. It’s still not super hot in my boyfriend and I warehouse apartment, so this helps me to keep warm.

  loungewear9loungewear5
  All billeder af mig er taget af min søde fotograf Amber Rose // All pictures of me are photographed by my sweet photographer Amber Rose

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  16th marts 2016

  READ COMMENTS -

  11 COMMENTS

  Hvor er dine smukke øreringe fra? 🙂

  Beautiful and cozy. Nice shots…

  Beautiful and cozy. It all looks amazing.

  http://www.inmydreams.ca/

  Oh yes it’s super cosy! Really glad you like it.

  Biggest hug
  Isabella xx

  This is what I call a “holiday”, comfy clothes, breathtaking sea view, perfectly set out and not rushed breakfasts…
  Lucky you! 🙂

  http://lartoffashion.com

  Haha 😀 That is so true! Not rushed at all – love holidays and mornings like these.

  Really glad you like it.

  Biggest hug
  Isabella xx

  Another great post Isabella! I love seeing all your gorgeous snaps Xx

  Awww thank you so much girl <3
  Such a sweet comment!!! means the world to me. Yay

  I will post a Packing guide for you angels tomorrow - Can't wait!

  Biggest hug
  Isabella xx

  Awww thank you so much Emily <3
  Such a sweet comment!!! means the world to me. Yay

  I will post a Packing guide for you angels tomorrow - Can't wait!

  Biggest hug
  Isabella xx

  Oh it really is!

  Glad you like it love.

  Biggest hug
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT