GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Reiss Packing guide questions

  packingguide3

  En af mine yndlings brands Reiss har spurgt mig, om jeg kunne tænke mig at svare på et par spørgsmål omkring mine pakke tips samt hvorfor jeg valgte netop at rejse til Grækenland osv. Jeg tænkte derfor jeg ville dele mine svar med jer, sådan så i kan få et lille indblik i hvordan jeg pakker og hvad jeg tager med mig ud at rejse. Hvis I har nogle spørgsmål omkring pakning, min rejse osv. så spørg endelig i kommentarfeltet under dette post. Vil besvare dem så hurtigt jeg kan. <3

  One of my favourite brands Reiss have asked me a few questions about my top packing tips and why I decided to go to Greece. Read all their questions and my replies in this post. Also if you angels have more questions you would like me to reply about my trip, then feel free to ask in the comments below, and I will reply you all as soon as I can. <3

  packingguide packingguide1packingguide4packingguide5

  PAKKE GUIDE

  1.       Hvad er dine top 3 rejse must-haves?

  En tind der vil gøre din rejse langt nemmere er at investere i en god og handy kuffert med hjul, det vil gøre din rejse så meget nemmere. Et af mine top rejse musthaves er en cross body bag eller en shopper bag, da jeg deri altid har alle mine essentials så som mit pas, min pung osv. Heri pakker jeg også altid de kostbare ting jeg absolut ikke vil miste så som mit kamera, mine smykker, min computer osv.
  Min tredje rejse must-have må være behagelige sko eller generelt et hyggeligt og afslappende rejse outfit. Rejs aldrig i nye sko! Klæd dig i noget du ved er behageligt, som du kan holde ud at rejse i.

  2.       Hvad er dine in-flight essentials?

  Et par gode høretelefoner og en ny opdateret playliste på min telefon. En lille notebook samt en bog, da jeg altid elsker at skrive indlæg, huskelister eller læse når jeg flyver/rejser. Jeg husker også altid at pakke en tyk trøje, da jeg altid får det koldt på flyveren. Mandler, rosiner eller bare et par sunde snacks og frugt har jeg altid med i håndtasken. Hvis jeg ved, at jeg skal rejse i lang tid pakker jeg også altid en forfriskende ansigts spray, ansigtsservietter og pudder.

  PACKING GUIDE

  1.       What are your top 3 travel must-haves?

  Make sure you have a good and handy suitcase with wheels, it will make your travel so much easier and more comfortable. One of my top travel musthaves are a cross body bag or a shopper bag. In there I fill in all my essentials I know I need to have easy access to like my passport, wallet etc. and in there I always add the items I do not want to loose in my big language such as my professionel camera, my computer, jewelry etc.
  My third travel must-have must be a comfortable traveling look – never wear a new pair of shoes. Go for something you know you would like to use on your holiday too, something you know you will feel comfortable traveling in.


  2.       What are your in-flight essentials?

  Some good headphones and a new playlist on my phone. A little notebook and a good book, because I love to write new blogposts or read when I am flying. I always bring a jumper with me for the plain because I tend to get cold when I fly. Some nuts or fruits and if I know I am going to travel for a long time I always bring a refreshing spray, face wipes and some powder.

  packingguide20packingguide8 packingguide10 packingguide13

  3.       Er du typen der pakker i sidste sekund?

  Jeg må være ærligt at indrømme, at jeg er en ret travl pige, jeg står ofte i en situation hvor jeg har et shoot eller møde dagen før jeg skal rejse, så ofte kan det godt føles som om at det hele er last minute. Nu hvor jeg er fuldtids blogger er det anderledes, jeg bliver nød til at have alt 100 procent planlagt inden jeg rejser.
  Det gør jeg både hvis jeg rejser på ferie eller rejse med arbejdet, da jeg ved at uanset hvad så skal jeg have taget billeder, så nu er jeg pludselig blevet super organiseret.
  Det kan måske lyde helt gammeldags, men jeg elsker at skrive huskelister og krydse det af når det er pakket. Hvis jeg sidder på bussen eller i tuben og pludseligt kommer i tanke om et look jeg skal have pakket, så skriver jeg det ned. Jeg skriver endda de mest basale ting på min huske liste så som penge, pas, computer oplader osv.
  Inden jeg rejser prøver jeg altid alle looks på derhjemme og tager et billede af det. På den måde er jeg sikker på, at de looks jeg får pakket er versatile. Det gør det så meget nemmere for mig når jeg er ude at rejse da jeg kan kigge på min mobil og nemt huske hvilke looks jeg har med. Når jeg så går rundt i de nye smukke omgivelser er det nemmere for mig at overskue hvor jeg kan fotografere de forskellige looks.

  4.       Hvad ville du typisk pakke med dig når du skal afsted på en lang weekend, og hvordan adskiller det sig efter sted?

  Uanset hvor jeg rejser hen vil jeg altid bringe et par komfortable sko, jeans, basic toppe, smykker og en shopper bag eller cross body taske samt mit kamera. Det vigtigste når jeg skal pakke er at tjekke hvordan vejret bliver, så jeg ved om jeg skal pakke let eller varmere tøj.

  5.       Hvordan pakker du smart hvis du er begrænset med plads?

  Det at jeg nu planlægger mine looks inden jeg rejser har hjulpet mig big time! Før havde jeg en tendens til at pakke alt for meget, og også tøj som jeg ikke havde gået med i flere år, men pludseligt tænke det var en god ide at pakke med? Oh altså.. Sådan fungere det jo ikke. Haha! De items fik jeg jo ikke engang taget ud af kufferten når jeg var ude at rejse, plus jeg bøvlede altid med overvægt. Nu hvor jeg er vel planlagt ved jeg alt alt passer sammen, og at de sko jeg har med passer til de looks jeg har sat sammen og alt er noget jeg faktisk bruger og føler mig tilpas i.
  Et andet godt råd er at få sorteret godt ud i din makeup taske. Det er ikke nødvendigt at slæbe på en hel ny balsam og shampoo. Ofte har hotellet det, ellers kan du købe søde små beholdere i rejse størelse, hvilket er så meget mere praktisk! Disse få tips har sparret mig mange kg.


  3.       Are you a planner or a last minute packer?

  I have to admit I am a quite busy girl, and often I can have a big shoot the day before I fly so sometimes it can feel a bit last minute, but the last few years I’ve had to step up my game. Since I’m now a full time blogger, I need to have everything will planned before I go. 
  I do this now both if it’s a business or holiday trip, because of my work I know I need to get my pictures taking. So now I can finally say that I am super organized.
  I know it can sound a bit old fashioned but I am a big fan of writing lists. If I am sitting on the bus, tube etc. and something pops into my head, a look I need to pack, I even write down just the smallest things I need to remember like my passport and my chargers to my camera and computer.

  Before I go I try out all the looks on at home. I plan what goes together so I know that the looks I bring are versatile. I then photograph them on, so when I am away I don’t have to start putting the looks together one more time. It saves me lot’s of time, and energy! Everything is planned and saved on the phone. Then I know exactly how many looks I have with me, and then when I walk around and spot new amazing places I know where to shoot what looks.


  4.       What would you typically take away with you for a long weekend and how does it differ by location?

  For a long weekend depending on where I was going would always bring comfortable shoes, jeans, basic tops, jewelery’s, a shopper bag or a cross body bag and my camera. Then I always make sure to check the weather so I know if I should pack more warm or cold clothes.


  5.       How do you make sure you pack smart if you’re limited on space?

  Planning the looks before you go have helped me big time! Before I used to through everything in my suitcase, and often it was items I haven’t even used for years but suddenly I though I was gonna wear it on my holiday? Oh no.. It doesn’t work like that. Haha
  Those items never even got unpacked, and I was always struggling with overweight. Now when I have it all planned before I know that the three pair of shoes I have packed are all comfortable, goes with all the looks, I only bring items with me I love and actually wear.
  And then of course really sort out in your makeup products. Is it necessary to bring a new big conditioner and shampoo. Often the hotels have it, or you can buy these perfect small traveling containers – super handy! These tips have saved med lot’s of kg.

  packingguide6 packingguide15

  6.       Hvad er dine to tips til at lave flere looks ud af minimale items?

  Det hele hander om planlægning. Pak de items du ved du kan lide og allerede bruger. Prøv det hele på derhjemme for at se om de sko du pakker går sammen med de fleste looks. Pak et par denim shorts, basic toppe og cool solbriller. Jeg vælger altid at pakke alle mine accessories i basic farver så som nude, grå, sort og hvid, sådan så jeg ikke skal bekymre mig om det passer sammen med det jeg har pakket.

  7.       Hvad er dig number et SS16 køb som du synes alle skulle tage med sig på en weekend rejse?

  Dette SS16 handler det om de floaty, lette og enkle silhuetter. For pigen ville jeg synes en simpel, blød og skinnende slip on kjole er et must have. De ligner meget en silke “nat kjole”. Den kan du både style til aften med heels eller dag med sandaler/mules. Du kan endda style den indeni et par denim shorts med trainers.


  6.       What are your top tips for making multiple outfits out of minimal pieces?

  It’s all about planning. Bring items you know you like and already wear. Try it on at home and see if the shoes you are thinking to bring goes with most of the looks. Bring some denim shorts, basic tops and cool sunglasses. I always pick to pack all my accessories in basic colors such as nude, grey, blacks or whites, so I know I never have to worry if it matches the look I want to wear.


  7.       What is your number one SS16 buy that you think everyone should take on a weekend break with them?

  This SS16 it’s all about the floaty, light and simple silhuettes. I would say for the girl they should bring a simple, soft and silky slip on dress. These kind of silky “night dresses” are a must have this spring/summer. You can even tuck them into a pair of shorts and then use it as a top too Then maybe styles it with some cool mules?

  packingguide17 packingguide16

  GRÆKENLAND

  8.       Hvorfor Grækenland?

  Mine forældre mødte hinanden for første gang i Grækenland, så for mig er Grækenland et land hvor kærlighed kan opstå. Det er sådan et smukt land, og på grund af mine forældres smukke historie hvor de mødte hinanden på et tog backpacking, har jeg altid sagt til mig selv at jeg måtte dertil. Jeg har været i Grækenland med min familie da jeg var mindre, men kan desværre intet huske. Derfor var Grækenland i toppen af min rejse lifte, og pga. jeg har hørt og læst så meget godt om Santorini var jeg ikke et sekund i tvivl om, at der var der jeg skulle hen.

  9.       Tal os gennem din rejseplan til turen.

  Jeg har hørt så meget om at solnedgangen samt solopgange på Santorini skulle være en af de smukkeste i verden, så det så jeg ekstremt meget frem til at se. Jeg havde et super spændende samarbejde med Aqua Luxury Suites da jeg var der, hvilket var et ekstremt lækkert hotel med den mest ubeskrivelige udsigt. Jeg havde hørt at jeg skulle prøve vinsmagning samt leje en bil og køre rundt på den smukke ø og besøge byen Oia.


  GREECE

  8.       Why Greece?

  My parents met each other in Greece, so for me Greece is a place of love. It’s such a beautiful country and because of the story of my mom and dad there met each other backpacking there, it was a place I told myself for years I had to visit. I have been in Greece before when I was younger, but unfortunately I couldn’t remember it. Therefore Greece was on top of my list and because I’ve heard so much good about Santorini, I decided that was the place to go.


  9.       Talk us through your itinery for the trip.

  I’ve heard so much about the sunset and sunrise in Santorini it should be one of the worlds most beautiful sunsets here, so that was one of the first things I had to see when I got there. I had a super exciting collaboration with Aqua Luxury Suites which was an outstanding hotel with an almost unreal view. I wanted to go wine tasting, rent a car and drive around the Island and see stunning Oia.

  packingguide24packingguide22packingguide21

  10.   Rejste du dertil med en liste af steder du bare måtte besøge, og har du nogle steder du kan anbefale os at besøge?

  Jeg havde læst en masse om Santorini inden jeg tod afsted, så jeg havde skrevet en masse steder ned som jeg bare måtte besøge. Hvis du rejser til Santorini bliver du nød til at de den smukke solnedgang i Oia og gå op og ned at de smukke snørklede små gader og nyde en masse græsk mad på de hyggelige side restauranter.
  Jeg kan anbefale jer at tage på en båd rejse rundt om øen samt leje en bil for en dag eller to og kør til the back and red bach. I bliver også nød til at prøve vinsmagning på Santo Wines.

  11.   Hvad var det bedste ved din getaway?

  Jeg var så heldig at bo på to af Santorini’s mest luksuriøse hoteller, hvilket var helt fantastisk. Hver dag vågne op til sådan en udsigt var helt ubeskriveligt og virkede næsten helt uvirkeligt. Følelsen af at komme hjem med så mange skønne oplevelser og smukke billeder er det bedste for en blogger!
  Den bedste dag på rejsen var da vi lejede en bil og kørte rund til de unikke spots. Køreturen rundt på øen er også det hele værd! Sådan en sjov og spændene oplevelse.

  12.   Hvis du skulle gøre hele rejsen om, var der noget du ville gøre anderledes?

  Jeg ville holde en hel dag fri fra arbejde hvor jeg kun fokuserede på at nyde livet, trække vejret, gå lige de steder mit hjerte fører mig hen og sidde på de små hyggelige side restauranter og bestille lige det jeg kunne tænke mig. En hel Isabella dag uden arbejde!


  10.   Did you go with a list of recommendations and do you have any recommendations that you would pass on to someone else?

  I did do a lot of research before I went there, so I knew what places I just had to visit. If you go there you must see the sunset in Oia and walk down the stunning narrow streets and enjoy lot’s of greek food on their amazing restaurants. I can recommend you to go on a boat trip around the Island, or rent a car for a day or two and drive to the black and red beach. You also must try wine tasting at Santo Wines.


  11.   What was the best part about the getaway?

  I got some to stay at two of Santorini’s most amazing hotels. To wake up to that view every day was just breathtaking and almost seemed unreal! Coming home with so many beautiful pictures is the best feeling for a blogger! I think the best day there was when we rented a car and drove around to different stunning spots around the Island. The drive around the Island was such a fun and beautiful experience.

   

  12.   If you were to do the trip again would you do anything differently?

  I would take a whole day “off” from work where I just focused on breathing, eating whatever I wanted, walked wherever my heart took me, and just had a whole Isabella day without I had to think about work.

  packingguide236N2A3394

  13.   Fortæl lidt om dine Reiss looks.

  Mine Reiss looks var helt perfekte til denne rejse! En smuk sort kjole perfekt til en fin middag ude eller på hotellet. Hygge outfittet er perfekt til at rejse, slappe af og hygge i! Et must have rejse outfit for mig. Super komfortabelt og noget jeg altid pakker med mig når jeg skal ud at rejse. Mit tredje look er perfekt til både hverdag og aften. Jeg kunne style kjolen med en stik trøje, slippers og en fedora til hverdag og til gå i byen/middags look ville jeg style den med mine Reiss nude heels og matchende clutch.

  14.   Hvor er det næste stop på din rejse liste?

  Jeg har faktisk mange rejser de kommende måneder! Super spændende. Jeg rejser på skiferie i Franking med min familie på søndag. Derefter er jeg igang med at planlægge en blogger rejse til Venice. Paris snart og så Toscana.


  13.   Talk us through your three Reiss looks.

  My three Reiss looks where perfect for this trip! A stunning black dress perfect for a nice dinner at the hotel or at a fine restaurant. The loungewear look is a must-have look for me! Super comfortable and something I always need to pack with me when I go travel. My third look is perfect for many different occasions. I could wear the dress with a jumper, slippers and fedora for a relaxing day look and in the evening I will style it with the nude Reiss heels and matching clutch perfect for going out or dinners.


  14.   Where is next on your list of destinations?

  I actually have a lot of travels coming up! Super excited. I am going skiing in France Sunday with my family, after that I am planning a blogger trip to Venice. Paris soon and then Tuscany. 

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  17th marts 2016

  READ COMMENTS -

  7 COMMENTS

  Hi Isabella, lovely post.

  On beach holidays do you ever struggle to distinguish between your day looks and evenings looks? When I travel I over pack because I have so many day outfits and then evenings outfits. I don’t know if I should even bother with day looks, if I could look nice in the evenings.

  What do you do ?

  x

  HEJ, jeg vil sååå gerne vide hvor dine slip ons er fra? 🙂

  Hej søde Line 🙂
  De er fra Urban Outfitters.

  Stort knus
  Isabella

  Fantastic post and simply mind-blowing photos! Thank you for the inspiration! 🙂

  http://lartoffashion.com/superesse/

  Aww thank you so much lovely <3 I was so lucky the weather was outstanding, which makes to pictures even better.

  Biggest hug
  Isabella ☺️

  It looks so lovely there. Hope your trip was amazing and memorable!
  I love reading your blog, and it gives me so much advice and ideas for life.
  Thank you for being you!
  Xoxo a fan from Denmark (Cecilie)

  Thank you Cecilie <3 you are so sweet!
  It really was! I am already dreaming about going back there. <3 can't wait already to share my next trip with you guys!

  I am so glad you love reading my blog, I hope I'll continue to inspire! Aww you are from Denmark! Yayyyyy!!! Miss it..

  Xoxoxo back to stunning Denmark

  LEAVE A COMMENT