GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Right now

  Hvor jeg dog bare nyder at være “fri”. Jeg kan bruge al min tid på det jeg elsker nu, uden at have dårlig samvittighed. Det er virkelig dejligt og befriende. I morges stod jeg op kl. 7, da jeg skulle med min bror i fitness, derefter havde jeg ikke rigtig nogle planer, hvilket jeg slet ikke er vant til. Før gik det hele så hurtigt, at jeg ikke selv kunne følge med og nu, ja nu står jeg op om morgenen, og spørger mig selv, “hvad har du så lyst til at lave i dag”. I dag er jeg taget hjem til mig forældre for at nyde det gode vejr og for lave en masse gode indlæg til jer.

  Jeg overvejer også at tage et smut til frisøren for at få klippet 3 cm af mit hår, da jeg synes, at det er vokset rigtig hurtigt ud igen? Hvad synes i, skal jeg lige klippe lidt mere af?

  Det eneste der holder mig fra det er bare at frisører alllldrig gør hvad man siger. “Jeg vil gerne have klippet 3 cm af mit hår” – ja og hvad sker der så? jo så klipper de mindst 5 cm mere af end man ville have. 😉 Eller er det bare min erfarring? Jeg har stort set kun været 100 % tilfreds 1 enkelt gang, og det var da jeg fik klippet pagehår sidste gang. Men ja, skulle man gøre det?

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  6th juli 2011

  READ COMMENTS -

  22 COMMENTS

  Hi Isabella,
  Utrolig inspirerende blog, som jeg tjekker flere gange om dagen for nye indlæg 🙂
  Har en efterspørgsel.. Den tatovering du har på det ene håndled hvor der står noget skrevet, kan man se den tættere på en dag? Jeg har fundet ud af hvad jeg vil have skrevet, har jeg altid vidst.. Men jeg er bare bange for at få den et sted hvor den er for.. ja, voldsom hvis du forstår. Og synes din er super fin og diskret 🙂

  //Loui

  Hej Loui 😀 Hvor er du sød! På mit håndled står der: “family above all”. Jeg har helt selv skrevet det for at gøre den mere personlig. 😀 Også derfor jeg selv kunne vælge hvilken størrelse osv.

  /Isabella

  Jeg er også altid bange for det samme, desværre.

  Ja ikke? har meget dårlige minder hos frisører!

  /Isabella

  Hej Isabella

  Ih det er bare en super blog du har, du kommer med så mange gode ting!
  Jeg vil lige høre hvordan dit træningsprogram ser ud, hvis du vil ud med det? 😉

  Tuuusind tak 😀

  Jo altså lige nu træner jeg i fitness stort set hver dag sammen med min storebror. Hvis jeg så senere på aftenen føler at jeg sidder og falder lidt hen og har brug for at være lidt aktiv kan jeg nemt fine på, at tage ud at løbe en lille tur også. Jeg slapper sådan af og får tænkt når jeg løber. & når jeg er i fitness, så er det min bror der banker mig fuldstændig. Vi laver alle mulige forskellige øvelser 🙂

  /Isabella

  Hvad hedder din neglelak?

  Den er fra Essie – mere ved jeg desværre ikke, da det er en jeg lånte af min mor, da jeg var hjemme sidst. /:

  /Isabella

  Synes du skal klippe det 🙂

  For pokker da ;-D så gør jeg det!!

  /Isabella

  Hvor er din fine neglelak fra?:)

  Den er fra Essie 😀 men hvilket nummer osv ved jeg ikke – det er nemlig min mors jeg lånte af hende, da jeg var hjemme sidst.

  /Isabella

  Gør det!!! Det klæder dig meget kortere hår!

  Okay så gør jeg det ;-D

  /Isabella

  Jeg blev sidst klippet hos frisør Elgaard i Sønderborg og jeg synes ikke frisøren der tog for meget af spidserne. Min erfaring er at hvis man bare siger: “Jeg skal have klippet spidser” så klipper de rimelig meget af men hvis man præcis siger de antal cm man vil have af, så plejer man at få det. Det plejer jeg i hvertfald 🙂

  Ja lige præcis, det har jeg også erfaret 😉 jeg må heller springe ud i det og så starte med at sige, at jeg skal have 2 cm af. Hehe

  /Isabella

  Årh, jeg kender alt for godt det med frisører, har selv rigtig langt hår, så det er med at “handle with care” ellers så vanker der! 🙂 Min venindes søster er heldigvis frisør og SÅ dygtig, hun forstår lige præcis hvor meget der skal af.
  Men prøv da ad. Kan godt forstå du var tilfreds sidst, det var også super flot! 🙂
  Knus herfra.

  Miajrgensen.blogspot.com

  Åh der var du heldig 😉 Det hjælper altid hvis det er en man kender som klipper en, så forstår de nemlig mere hvad man gerne vil have!

  Jeg må heller springe ud i det idag så! Kryds fingre. Hehe

  Ja gør det!! Det er vokset hurtigt, og det var super smukt til sig som det så ud, lige da du var blevet klippet. Så kan du jo starte med at sige 2 cm, og derefter sige de skal tage LIDT mere hvis det stadig er for langt. Det må de da kunne forstå. 🙂

  Ja ikke? det vil jeg prøve! Tusind tak Annika 😀

  /Isabella

  Hej Isabella. Super blog !! Læser den hver dag 🙂
  Lyder dejligt bare at nyde ferien og det gode vejr!
  Mht til frisøren er jeg 100 % enig med dig. Jeg har aldrig været tilfreds, synes altid de laver deres eget twist, og ja klipper alt for meget af! Men synes du skal gøre det, dit hår er rigtigt flot med page!

  Hilsen Stephanie

  Tak for din skønne kommentar Stephanie! 😀 Så må jeg hellere tage et smut til frisøren idag.

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT