GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Secret and exciting news

  Processed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 preset

  Der sker mange spændende ting i mit liv lige for tiden! På et tidspunkt sidste måned blev jeg pludselig så bange for den karriere og vej jeg har valgt. Det er ikke en nem vej, men på den anden side så vil jeg aldrig kunne forestille mig ikke at være selvstændig. Det har jeg været siden jeg var 18 år, så kan slet ikke forestille mig andet nu. Det er et kæmpe arbejde at være fuldtids blogger samt Instagrammer – tro det eller ej. På samme tid er der en stor frihed forbundet med det, da jeg selv bestemmer på hvilke tidspunkter samt hvorfra jeg vil arbejde. Det kan både være godt og skidt, men det er det jeg elsker aller mest ved mit arbejde. Jeg har friheden til at prioritere og kun arbejde med ting jeg elsker. Pludseligt er der kommet fuld fart på, så jeg har heldigvis ikke noget at bekymre mig over.

  For tiden er jeg også begyndt at rejse mere og mere, og har 3 andre rejser planlagt over de næste par måneder, udover den jeg er på nu. Fløj til Lisbon igår med min skønne veninde og fotograf Lenita, som skal hjælpe mig med at tage en masse smukke billeder imens vi er afsted. Vi er blevet inviteret på et cruse af Royal Caribbean. Vi er begge vildt spændte, da vi begge ikke har været på et cruise før. Det der virkelig bliver fedt er specielt, at vi kommer til både Lisbon, Spanien, Frankring og England på kun 6 dage! Jeg glæder mig til at dele hele rejsen med jer både her samt på min Instagram: Isabellath

  Ovenover ser i et lille sneak peak af et spændende projekt jeg skal være med i. Jeg kan desværre ikke dele særlig meget med jer, andet end at jeg er blevet filmet og det hele foregår på dansk. Det er nok lidt tarveligt af mig at dele med jer, nu hvor jeg ikke kan sige mere end det – men så ved i, at der kommer en update med spændende nyheder snart. <3 Rigtig god søndag mine skønne læsere.

  Knus fra Lisbon
  Jeres Isabella

  There is a lot of exciting things happening in my life at the moment! I had a moment last month where I suddenly got scared about the carrier choice I had made. It is not an easy way, but I have been self-imploid since I was 18 years old, so I can not imagine anything else but that. It’s a lot of work in being a full time blogger and Instagrammer – believe it or not. At the same time there is a lot of freedom connected to it, since I choose my own working hours and can work from anywhere in the world. It’s both good and bad that I can choose my own working hours, but that’s also what I love the most about my job. I have the freedom to prioritize and only work with things I like and love. Suddenly I’ve got extremely busy with amazing job offers, so I luckily do not have anything to worry about.

  At the moment I’m also traveling a lot. I am away not, and I have 3 more trips confirmed over the next couple of months. I flew to Lisbon yesterday with my sweet friend and photographer Lenita. She is going to help me to shoot and create amazing content while I am away. We have been invited on a cruise with Royal Caribbean. We are both super excited since non of us have been on a cruise before. What’s especially amazing is that we get to go to Lisbon, Spain, France and England in just 6 days! I am super excited to share the trip with you guys here on the blog and on my Instagram: Isabellath

  Above you see a little sneak peak of an exciting project I am taking part in. Unfortunately I can’t share much information about it – yet. I can only tell you that I have been filmed and that it’s in Danish. It so unfair of me to share before I can tell you any more, but then you can look forward to some more exciting news soon. <3 Wish you all the best Sunday my lovely followers.

  Biggest hug from London
  Your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  8th maj 2017

  READ COMMENTS -

  1 COMMENT

  Mega spaendende!!! Jeg glaeder mig til at hoere mere 🙂

  LEAVE A COMMENT