Silky bomber jacket

LOCATION: Denmark

Silky bomber jacket & skinny jeans

bikeSnapseedSnapseedwSnapseedSnapseedSnapseed

Glædelig onsdag mine søde læsere! <3 Jeg håber, at I har det fantastisk. I dag vil jeg dele endnu et Lee Jeans outfit med jer. Mine fantastiske skinny jeans sidder som de sidste jeg bloggede om – som en drøm! Der er virkelig ingen jeans der har en pasform som dem. Jeg har aldrig følt mig så tilpas i et par jeans som når jeg har disse på. Mine silky bomber jakke og min stribede t-shirt er også fra Lee og passer perfekt til. <3  Elsker den mørke grå næsten sorte farve, da de passer til alt man har derhjemme.

Min bomber jakke er super fed, og jeg glæder mig til at style den til nederdele, dungarees og kjoler. Elsker farve kombinationen på den, da den skiller sig ud fra mængden, man stadig passer til det meste. Bomber jakker er også et hit på denne tid af året, da de holder en varm men stadig er lidt luftige. Når det bliver koldere styler jeg dem også under mine frakker eller læderjakker og bruger dem som en trøje indenfor, da specielt denne har en god tykkelse.

Find mit Lee look HER.

Happy wednesday my fantastic followers! <3 I hope you are all well. Today I would like to share another amazing Lee Jeans look with you guys. My fantastic skinny jeans are from Lee Jeans – they fit like a dream! There are seriously no jeans with a design and fit like these. I have never felt so comfortable in jeans before. My silky bomber jacket and my striped t-shirt is also from Lee and fit perfectly together. <3 I love the dark almost black jeans color, because it goest with everything I have in my closet.

My bomber jacket is super cool and I am excited to style it with skirts, dungarees and dresses. I love the color combination – it’s different but still easy to style. Bomber jackets are also great especially for this time of the year. They keep you warm but they still allow your body to breath. When it gets colder I style them under my coats and jackets, and wear them like a jumper inside. This one could be great for that because it’s not too thick.

Find my Lee look HERE.

SnapseedSnapseedbike3SnapseedSnapseedbike5SnapseedSnapseedSnapseed

De sidste par måneder har været spændende, men også rigtig hårde. Det har været noget af en tilvænning, at skulle være restaurant ejer. Min kæreste gør det super godt, og heldigvis har vi stadig hans bror boende her, hvilket er den største hjælp! Vores rutiner og daglig dag er blevet vendt helt på hovedet, og det er også noget man fysisk og mentalt skal vænne sig til.

Det er ret stressende at bo ovenpå restauranten, fordi det betyder, at jeg ikke 100 % kan slappe af når jeg er derhjemme. Jeg har altid en lille dårlig samvittighed der ligger i baghovedet og knager løs. Med tiden vil jeg lære at kunne ligge samvittigheden fra mig. Derfor er jeg god til at tage mit arbejde med mig, sådan så jeg ikke sidder derhjemme hver dag.

Når jeg har brug for at få tømt hovedet for pligter og arbejde tager jeg ud at løber, går en lang tur med Pumpkin eller cykler jeg en dejlig tur på min skønne vintage cykel. Nogle gange kommer Pumpkin med, da hun er god til at løbe ved siden af når jeg cykler, ellers tager jeg lidt god musik i ørene og nyder, at jeg har lidt tid for mig selv.

The last couple of months have been super exciting, but also really hard. It’s been weird to get used to being restaurant owners. My man is doing an amazing job, and luckily his brother is still here, so that have been an enormous help! Our rutines and everyday life have been changed completely, and that also takes a lot of time and energy getting used to.

It is quite stressful living upstairs the restaurant, because that means I can’t relax 100 % while I am home. I always feel a bit bad not helping out. With time hopefully that feeling will change. I am therefor good at taking my work with me and spending half a day somewhere else, so I can focus on my job and nothing else.

When I need to empty my head for chores I go for a run, I take Pumpkin to the park or I take my vintage bike for a ride. Sometimes Pumpkin comes with me because she is good at running next to me and the bike. In that way I get some time for my self.

Snapseed

I samarbejde med Lee Jeans   //   In collaboration with Lee Jeans

  • FacebookTwitterPinterest

10 Responses to Silky bomber jacket

  1. Hej Isabella. Dit outfit er super, men jeg er nu mere interesseret i dine briller – hold op de er cool. Hvor får jeg fat i dem? 😃

    KH Catherine

Leave a reply