GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Spring Summer video lookbook

  6D444E6B-097D-4D64-ACAE-142E4EAC8E9F

  Mine kæreste læsere! Glædelig torsdag. I dag er en god og spændende dag, da jeg har postet endnu en YouTube video. Wup wuuuup.. Jeg har længe overvejet, at starte på at opdatere min YouTube, og prøvede også i en tid da jeg var flyttet tilbage til Danmark – men det var en utrolig hård periode i mit liv, så det var ikke nemt for mig at holde kørende elle prioritere. Levede meget i en overlevelses tilstand, så følte mig aldrig rigtig mentalt klar til at gå All in. MEN det er jeg nu!! Jeg har en masse spændende rejser og events de kommende par måneder, så tænke det kunne være sjovt at filme det hele for jer samt en masse andre forhåbentlige sjove og inspirerende videoer for jer. 

  Det er en måde hvor jeg kan lade jer komme endnu tættere ind på mig og mit liv og lære jer endnu bedre at kende. Mine videoer kommer til at være på engelsk, men i må endelig sige til hvis i ønsker jeg også laver et par på dansk. 

  Denne video er en lille spring/sommer lookbook med 4 simple looks der kan inspirere jer hvilke items er værd at gå for denne season. Jeg vil både filme videoer hvor jeg snakker (Da de vil være langt mere personlige) og så videoer som denne, så der bliver lidt en blanding. 

  Mine videoer vil ikke kun omhandle fashion men også rejser, makeup, hår, London tips og meget meget mere. 

  Der vil minimum udkomme en video hver uge. Gerne mere hvis jeg har tid, men min posting dag bliver hver onsdag. Lad mig høre hvad i syntes, jeg ser meget frem til at høre jeres feedback. Nyd videoen!

  Stort knus
  Jeres Isabella

  My dearrest followers! Happy Thursday. Today is a super exciting day, and I’ve posted a new YouTube video – Wuhuuu, finally! I’ve for a long time wanted to work hard on my YouTube channel, and I also tried for some time when I moved back to Denmark, but since my time back was such a hard period of my life, it wasn’t easy for me to prioritize and feel good enough to go all in. Doing videos is a bit more personal I would say, and it’s easy to see and feel if someone is not their best self – and I surely wasn’t. BUT now I am, and I feel so happy and motivated to go all in on this and see where I can take this.

  I have lots of events and exciting trips coming up over the next couple of weeks, so I’m planning to film it all for you angels, together with a lot of other hopefully fun and inspiring videos. I am planning to do every video in English, but if you want me to do some in Danish too, then do let me know and I will make sure to uploade som in Danish as well.

  This video is a little spring/summer lookbook with 4 simple looks there can give you guys some inspiration on what to wear this season. I’m also going to film blogs where I am talking, so do let me know what videos you would like me to do next. I will do both travel vlogs, fashion and hair videos plus lots of London tips.

  I feel like doing videos will allow me to be more personal and connect with you in a different way than through my blog and instagram. I am planning to post minimum one video per week. Wednesday is going to be my posting day, which is super excitingggg. I look forward to hear what you think! Enjoy the video.

  Biggest hug
  Your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  26th april 2018

  READ COMMENTS -

  4 COMMENTS

  That photo is BEAUTIFUL! I cannot wait to watch this video. All of your content is amazing so there’s no doubt this will be too 😉

  http://www.beingisabella.com

  Yeaah – det er så spændende at følge med i dine videoer ???

  YAAAY for the look book and yes please do more videos in the future!!

  https://lartoffashion.com/how-to-wear-a-denim-jacket/

  Wuhuuu! I sure will lovey. <3

  I have a new one coming up this Sunday and yet another one on Wednesday!

  Really excited for you to see them.

  Biggest hug
  Isabella

  LEAVE A COMMENT