GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Stack your jewellery

   photo minimal5_zpsaze7fvi8.jpg

  Find min lange minimal guld halskæde her  Minimal choker halskæde her  //  Find my long minimal gold ring necklace: here   Leaf choker necklace: here

  For tiden er jeg helt vild med at stacke mine smykker. Da min stil er meget minimal synes jeg, at det er en fed måde, at tilføje sin egen personlige touch. Jeg blander som regel vintage smykker som jeg har samlet sammen gennem årene med nye smykker og smykker jeg har arvet. Her har jeg en masse forskellige ringe på, om har stor værdi for mig. Ringen med uret var en af de første ringe jeg købte da jeg først flyttede til London. Den er fra et vintage marked som jeg tilfældigt faldt over en dag jeg var uge at gå.
  De andre ringe er arvestykker og den tynde minimale ring er fra ASOS. Et god miks vil jeg sige 😉 Haha!

  Currently, I absolutely love stacking my jewellery. Because my style is very minimal, I think it’s a great way to add your own personal touch. I mix usually vintage jewellery that I have collected through the years with new jewellery and jewellery I’ve inherited. Here I’m wearing a lot of different rings, there all have some sort of value for me. The clock ring is so unique! It was one of the first once I bought some when I first moved to London. It’s from a vintage market that I passed a day I was going for a walk.
  The other rings are heirlooms and the thin minimal ring is from ASOS. A good mix I would say;-) Haha!

  minimal1

  minimal2

  minimal3

  minimall
  Follow my blog with Bloglovin

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  27th april 2015

  READ COMMENTS -

  2 COMMENTS

  Great tips, Isabelle! Love the chic and simple dainty accessories!

  Best wishes from Kingston,London!
  Una

  x

  http://unasrandomfashion.com

  Hej Isabella, jeg har forelsket mig lidt(MEGET) i din fine guldring med perlen i midten 🙂 Så jeg ville lige høre hvor den er fra ?
  ps. lækkert at der er så meget gang i bloggen, du fylder mig med inspiration !
  kh og god karma!

  LEAVE A COMMENT