GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Jeg ønsker mig, når jeg bliver student

  1. Mulberry pung, 220 €   2. Jane Iredale Faundation   3. Marc Jacob parfume   4. Acne pixel boots   5. Surface to Air   6. Gina Tricot   7. Smart box – Charmerende weekend   8. Smart box – Weekendophold i Paris   9. Royal Copenhagen   10. Barnado   11. Royal Copenhagen   12. Royal Copenhagen   13. Jane Iredale pudder – PurePressed Base (Jeg plejer at bruge: Coffee)

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  13th maj 2011

  READ COMMENTS -

  14 COMMENTS

  Lækkert! Hvilket program har du brugt til at lave collagen?

  Sikke en masse lækre ting 🙂 Husker stadig følelsen fra dengang jeg blev student, det var bare en af de bedste dage i mit liv 🙂 Glæd dig!

  Nøøøøjs, hvor er jeg glad for dette indlæg. Sidder nemlig selv og skal lave ønskeseddel til studenterfesten – men har ikke kunne kommet på nogle ideer. Så tak for lidt inspiration 😉

  Ihh hvor dejligt! Jeg er glad for at kunne hjælpe 🙂

  /Isabella

  Nu er jeg selv færdig med gymnasiet og bliver student her til sommer og selvfølgelig får man et tillykke og måske en gave. Jeg synes dog, at disse ting du viser her, er langt over hvad man overhovedet kan forvente og har fortjent når man bliver student. Hvad skal man desuden så ikke have når man slutter på sin videregående uddannelse – et hus eller en bil? Måske er det bare mig som ikke er inde i alt det der med traditioner 😉

  Jeg kan godt se hvor du vil hen 😉 men mange af mine veninder får faktisk forholdsvis store gaver. Jeg har prøvet at fine lidt til enhver prisklasse. Fx nederdelen fra Gina T. er slet ikke dyr, perfumen, pudder og sådan er noget man kan ønske sig af sine veninder, hvor man af sine forældre eller andre fra sin familie, kan ønske sig en lidt større ting så som et gavekort på weekendophold (som koster fra 500 og op til 1000 kr). osv 😉
  Men forstår godt din pointe.

  /Isabella

  Super Isabella 🙂 Tingene er simpelthen også for lækre, så hvem ville ikke ønske sig dem. Om man så får dem eller ikke. Jeg har tænkt på, at på en ønskeseddel er der jo ingen grænser 🙂
  Held og lykke med eksamenerne!

  Hej Isabella!
  Glatter du dit hår hver dag eller bare oftere efter du er blevet klippet? Og bruger du flere produkter til det, nu hvor det er kortere?
  God weekend! 🙂

  Ikke hver dag, helst så sjældent jeg kan (for ikke at slide på det) 🙂 Jeg bruger stadig de samme produkter, nu er jeg bare mere varsom med ikke at bruge så meget glattejern og vaske det så tit, og så vil jeg begynde at bruge hårkur noget mere 😉

  Rigtig god weekend til dig også.

  /Isabella

  Super fine ting. 🙂

  Hej Isabella
  Jeg har sendt en mail til dig om hjælp til gallakjolen.
  Håber den kan hjælpe 😉

  Hej Helena,

  Mange tak 🙂 jeg kigger på den med det samme!

  /Isabella

  Nøj det er også nogle lækre ting!! 😉

  Det synes jeg også 😉

  LEAVE A COMMENT