GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Sundays at Columbia Road Flower Market

  1

  9

  10

  11

  En ting jeg holder af at lave i mine weekender er at gå rundt i Londons smukke gader og udforske nye steder. Jeg elsker at opdage nye coffee shops, special butikker, små bagerier, kunst gallerier osv.

  I East London sker der altid en masse spændende og hvad jeg elsker mest ved East er at alt er en opdagelse. Man skal lede efter de gode steder, da de ofte ligger gemt rundt omkring. Jeg har boet i East i 4 år nu og stadig opdager jeg nye hyggelige steder jeg bare må hen igen! Jeg har faktisk en lang liste skrevet ned med steder som jeg gerne vil besøge igen og tippe jer om.


  One thing I love to do in my weekend is explore London. I love to discover new streets, cute coffee shops, a new bakery, art gallery ect.

  In East London there is always something new and exciting happening, and what I love the most is that it’s often the most ”hidden” places. I’ve lived in East London for almost 4 years and I keep discovering new amazing places I need to go back to. I have the longest list written down with places I must go back to, so I can tip you guys about them!


  2

  3

  4

  5

  6

  7

  8


  Selvom jeg elsker at opdage nye steder har jeg nogle nogle yndlings steder som jeg elsker at komme tilbage til. En af de steder er og bliver Columbia Road Flower Market. Her er så hyggeligt med de små farverige special butikker og den altid glade og afslappende stemning. Min mor har siden jeg var helt lille givet mig en stor kærlighed til friske og smukke blomster. Jeg er vokset op med smukke buketter sående på stort set hvert bor, så hver gang jeg er her eller går forbi nogle flotte blomster, kommer jeg automatisk til at sende min søde mor en kærlig tanke.


  Although I love to explore and see and discover new places I have a thing for coming back to the places there makes me happy. One of those places are Columbia Rd Flower Market. It’s such an amazing area with the colorful special shops and the atmosphere here is always happy and chilled. My mother have since I was a kid given me a special bond with fresh beautiful flowers. My amazing mother always made the most beautiful flower buckets so every time I see and think of flowers it makes me think of her.

   

  20

  16

  17

  18


  Jeg er som i ved flyttet til Dalston, hvilket jeg er ekstemt glad for – det er sådan et skønt område. Det eneste der er lidt øv af at jeg før havde 2 min. ned til blomstermarkedet – men jeg skal stadig gå herhen på 15-20 min, så jeg har slet intet at klage over. Jeg bor nu tættere på London Fields samt Broadway Market, hvilket er nogle ligeså fantastiske steder! 

  As you guys might know I now live in Dalstion, which I am so happy about – it is the most amazing area. The only sad thing is that I could walk to here in two minutes before. Now it takes me 15-20 min – but I really can not complain! I now live closer to London Fields and Broadway Market, which is just as great.

   

  21

  22

  23

  24

  26

  27

  25


  Follow my blog with Bloglovin

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  1st juli 2015

  READ COMMENTS -

  4 COMMENTS

  I really want to visit Columbia Road flower market! The photos of the peonies looks so pretty and I’d also love to see more posts on where you recommend to go in London

  This looks so adorable, I must go! I normally stay around central or west london, but this is definitely getting a visit next time I’m up. Is the market only open on certain days..?

  Jeg elsker dine indlægs hvor der er massere farverige billeder, og inspiration til os læsere.Jeg er helt vild med billederne du tager og de smukke landskaber os.

  God sommerdag!
  http://www.kaathrinejohansen.bloggersdelight.dk

  I live near Columbia Rd as well, such a nice area! love it there!

  CLUB AVENUE / http://club-avenue.blogspot.com / instagram

  LEAVE A COMMENT