GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Sundays casual outfit

  image

  Glædelig søndag mine dejlige læsere! Jeg har haft en fantastisk weekend indtil nu. Desværre har min kæreste arbejdet hele weekenden fra morgen til sen aften, og idag startede han kl. 8 og får først fri kl. 6. I går overraskede jeg ham med to nye venyl plader, da det er en af hans store passioner, at samle på venyl plader. Jeg synes, at nu hvor han har arbejdet non stop fra morgen til sen aften i de sidste mange uger, så fortjente han en lille gave <3 
  I lørdags spiste jeg hyggelig taps med mine søde veninde Betina, og i går havde jeg min mor inviteret over til tapas og vin (haha, yes to dage med tapas – men jeg elsker det!) Derefter tog min mor og jeg i biografen for at se Bridget Jones. Sådan en hyggelig aften, og nøj hvor var det bare sjovt! Skøn weekend med en god kombination af arbejde og tid til venner og familie.

  I wish you all dear followers an amazing Sunday! I’ve had the best weekend until now. Unfortunately my man have been working hard all weekend from early morning to late night and today he started at 8 until 6pm. Therefor yesterday I decided to surprise him with 2 unique vinyls. One of his big passions are to collect good vinyls, so I thought he deserved something for himself now when he have been working like crazy for so long. <3
  Saturday night I had tapas with my close friend Betina and then yesterday I had my mum over for tapas (haha, yes I know – tapas two day’s in a row, but I love it) After that my mum and I went to the cinema to watch Bridget Jones. Such a great evening, and jesus it was a funny movie! Lovely weekend with a good combination of work, friends and family.

  image
  imageimage

  Siden jeg har fået mine nye støvler har jeg simpelthen levet i dem. Kender I det når I har fået et par nye sko som I bare elsker så meget, at I ikke engang har lyst til at tage dem af indenfor? Yes, sådan har jeg det med mine. (Find dem HER!)
  Skjorten er en jeg engang har købt til min kæreste, men faktisk bruger jeg den ligeså meget som ham! Haha – Perfekt til et afslappende jeans look. Skjorten bliver lidt rå og vintage agtig når jeg styler den med mine nye boots og en løs fletning. Mit chunky armbånd er også nyt, det er fra et brand der hedder: ByAlona – I kan finde deres hjemmeside HER. Ovenover ser i en masse lækre lignende skjorter, som jeg ville elske at have i min garderobe. Klik på de forskellige items for at få direkte link.

  Since I’ve got my new boot I’ve literally lived in them. Do you know the feeling when you get a new pair of shoes you love so much, you do not even want to tak them off when you get home? Yes, that’s how I feel about these. (You can find their website HERE.)
  The shirt is one I bought for my boyfriend once and actually I use it just as much as he do! haha – It”s perfect for a casual jeans look. The shirt is easy to give an edgy twist, and my boots do just that. I styled it with raw hem jeans, a loose braid and my edgy boots. My bracelet is new too actually. It is from a brand called: ByAlona – (Find them HERE! Above you see lot’s of great checked shirts which I would love to have at home in my wardrobe. Click on the products for direct link.

  imageimage

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  25th september 2016

  READ COMMENTS -

  5 COMMENTS

  I love an outfit with a checked shirt, so classic yet so fine! Great look!
  xx
  gabriellalundgren.com

  Your hair looks beautiful Isabella! How have you done it? 🙂 I love this laid back autumnal look! Happy to hear you had a lovely weekend xx

  Daisy x

  Perfect look!sounds like a great Sunday! I’m so fascinated by the fact that you take your photos at home! That’s amazing!
  http://Www.somethingvogue.com

  Such a lovely outfit, I always love a flannel shirt as they’re just perfect for any outfit and they’re just going to be perfect for this Autumn! 🙂

  Kayleigh | anenthusiasmfor.blogspot.co.uk

  Super cute, casual outfit! I’m loving your shirt and messy fishtail!

  http://lartoffashion.com

  LEAVE A COMMENT