GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Sunday’s dungaree look

  image imageHej min søde læsere, jeg håber at I har haft en skøn weekend, og havde en hyggelig første søndag i advent! Igår havde jeg en skøn dag. Jeg valgte at holde hele dagen fri, hvilket var så dejligt. Jeg fik gået nogle hyggelige ture med Pumpkin, jeg fik slappet af, lavet god aftensmad til kæresten og så havde jeg to gode veninder over til kaffe! <3 Vejret var helt igennem fantastisk, hvilket altid kan få mig til at vågne op med et stort smil.

  Jeg savner dog stadig London helt vildt meget! Det er nok en følelse der aldrig nogenside vil komme til at forsvinde. Der går ikke en dag hvor jeg ikke drømmer om, at jeg kunne tage på mine yndlings markeder, sidde på mine små hyggelige spots, gå en tur i Clissold park i Stoke Newington. Jeg mangler det helt vildt meget, og det gør så ondt hver gang jeg tænker på det, derfor prøver jeg altid på, at pakke mine følelser væk og fokusere på, at få det bedste ud af hvor jeg er nu. Hvis vi altid drømmer os væk til at være alle andre steder end der hvor vi er, glemmer vi at være nærværende – hvilket er det sidste jeg har lyst til at være. Jeg har lyst til at være tilstede lige her hvor jeg er, med min kæreste og vores lille Pumpkin. Det der betyder noget er at vi har det godt og holder fast i hvor det er vi er på vej hen, og ikke hænger fast i fortiden.

  Min kæreste og jeg er igang med et stort og super spændende projekt, som jeg er SÅ spændt på at dele med jer! Jeg tror det er et projekt der vil være med til at gøre vores fremtid langt sjovere og mere spændende. Jeg vil se om jeg ikke kan dele lidt mere info med jer om et par uger!

  Hi my sweet followers, I hope you had a great weekend, and had a lovely 1st sunday in advent! Yesterday was a great day. I decided to have the whole day off. I took Pumpkin out for cosy walks, made dinner for my man and had two close friends over for coffee! <3 The weather was perfect, which always can make me wake up with a smile on my face.

  Although I miss London like crazy! It’s properly a feeling there will never go away. There is not one day where I do not dream of going to my favourite markets, sit on my cosy spots or go for a walk in Clissold park in Stoke Newington. I miss that crazy much, and it hurts each time I think about it, which is why I always try to hide my feelings and focus on where I am now. If we always keep dreaming ourself away to other places than where we are, then we forget to be here. Right here where it’s happening. I want to be here, with my man and Pumpkin. What really matters is that we are happy and keep moving forward and don’t get stuck on the past.

  My man and I are working on a big and super exciting project, and I am SO excited to share it with you all! I think it’s a project that will help us to get a more fun and exciting future. I will see if I can share some more with you in a few weeks time! 
  image image image image image

  Mit søndags look som i kan se var afslappende og super behageligt! Nu hvor jeg skal ud og lufte Pumpkin nogle gange op til 5 gange om dagen, er det med at have noget behageligt tøj, overtøj og fodtøj klar. Alle mine jakker er fyldt med hundeposer og godbidder, haha! Jeg elsker lange frakker som denne da de går til alt og så bruger jeg mine dungarees og Dr. Martens stort set hele tiden. Jeg har linket til de produkter jeg har på og lignende under denne tekst.

  My Sunday look was as you can see relaxing and super comfy! Now when I need to walk Pumpkin all the time – sometimes 5 times a day, I need to wear comfortable clothes I can fast jump into. All my coats and jackets are now full of dog bags and treats for her, haha! I love long coats like these, because they go with everything, and then I use my Dr. Martens and dungarees all the time. I have linked to the products I am wearing plus similar once in this post.

  Dette indlæg indeholder affiliate links   //   This posts contains affiliate links

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  28th november 2016

  READ COMMENTS -

  5 COMMENTS

  So obsessed on how you made the overalls a winter look!

  jordanbarrant.com/blog

  Super cute, comfy and boyish outfit, I like it a lot!

  http://lartoffashion.com

  You are so sweet! Happy you like it girl <3

  Biggest hug
  Isabella xx

  Love your “Girl Next Door” style!)
  I’m in love with white sweater with flounces! Thank you!

  Of course love!! Glad you like it <3

  Biggest hug
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT