GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Sweaty Betty flower leggings

  6N2A4654 6N2A4893 6N2A4688 6N2A4894 6N2A4895 6N2A4837

  Trods et par travle uger gør jeg stadig en stor indsats for at holde mig fit og sund. Pumpkin og jeg går minimum 3 lange hyggelige ture sammen hver dag. I mandags da vejret viste sig fra den aller smukkeste side tog min mor og jeg hende med en tur i skoven – hun ELSKER det <3

  Jeg trængte til en pause fra arbejdet, og det var tid til Pumpkins eftermiddags tur, så vi besluttede det var tid til en power walk. Min mor og jeg tog bilen afsted og gik en dejlig tur i disse hyggelige omgivelser. Mit sporty look er fra Sweaty Betty (som i efterhånden ved, er favorit mærket når det kommer til trænings, løbe samt yoga tøj!). De har i øjeblikket denne seje limited edition, som jeg er heldig at have fået fingrene i.

  Jeg elsker at mit trænings tøj ikke længere kun er sort, der må gerne ske lidt, være nogle unikke detaljer, anderledes farver og så sidder de altså bare som en drøm! Nok også derfor de hedder “bum sculpturing leggings”, haha! De lever i hver fald op til navnet. Jeg føler når jeg har dem på, at min krop bliver flot strammet op, og så er det vildt behageligt at have på. Plus, plus OG plus.

  Despite a few busy weeks, I have still tried to keep fit and healthy. Pumpkin and I go for minimum 3 long, cosy walks every day. This Monday when the weather was showing off it’s most beautiful side, my mother and I took her for a walk in the woods – she LOVES it <3

  I needed a break from work and it was time for Pumpkins afternoon walk so we decided it was time for a power walk. My mother and I took the car, drived to the woods, and went for a nice walk in these gorgeous surroundings. My sporty look is from Sweaty Betty (Who is without doubt my favorite brand when it comes to workout, running and yoga clothes! – I think you know that by now, haha). They currently have this cool limited edition set, which I’m lucky to get my hands on.

  I love that my workout clothes no longer is all black. Now I love when there is some fun, unique details, different colors and then Sweaty Betty’s workout gear always fit like a dream. They are also called “bum sculpturing leggings”, haha! So I must say that they live up to their name. I feel my body is more slim an fit when I wear them and on top of that they are wonderful to wear. Plus, plus AND plus!

  6N2A4661 6N2A4715 6N2A4652 6N2A4809 6N2A4656 6N2A4828

  En ting jeg altid søger når jeg køber løbe eller trænings tøj er, at bukserne ikke må være for lavtaljede. Jeg elsker hvis de går lige over eller slutter lige inden navlen. Det giver en smuk form, og så syntes jeg bare det er langt behageligere at træne i. Disse er også geniale pga. den lille lomme bagpå, så der kan jeg have min telefon og min husnøgle imens jeg løbetræner. Sweaty Betty er gode til at gøre meget ud af hver mindste detalje, og det må man sige de har gjort endnu engang!

  Zip-detaljen på sports bh’en er også super fed, og ikke noget man ser særlig ofte, så det giver en cool og anderledes detalje. Den sidder også vildt godt på og samtidig giver den en god støtte.

  One thing I always look for when I’m buying running or workout clothes is that the leggings can’t be too low waisted. I feel like when they are high wasted they give a much more beautiful shape, and I just feel way more comfortable working out. These are also brilliant because of the small pocket at the back, so I can have my phone and house key there while I’m training. Sweaty Betty is good at paying attention to every detail, and I must say they have done it once again!

  The Zip detail on the sports bra is also super bold, and not something you see very often, so it gives a cool and different detail. It also fits amazingly and at the same it gives a good support.

  sb sb1

  Find mine power leggings: HER   Find min sports bh: HER   //   Find mine power leggings: HERE   Find my sports bra: HERE

  6N2A4761 6N2A4881 6N2A4815

  Dette indlæg er sponsoreret af Sweaty Betty   //   This post is sponsored by Sweaty Betty

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  20th september 2017

  READ COMMENTS -

  6 COMMENTS

  Happy you like it angel <3 It's absolutely my new favourite set too.

  Biggest hug
  Isabella xx

  Its such a cute and great workout set, it def. keeps you motivated to put them on and go out for a long walk or run.

  https://lartoffashion.com/easing-autumn-longchamp/

  Haha! It really does – that exactly how it makes me fell as well <3

  Biggest hug
  Isabella xx

  Those leggings are so pretty!! Defo need to get my hands on them

  http://www.petiteelliee.com

  Ellie xx

  Oh yes they really are lovely!!!

  Uniqe and different from what you would normally see at the gym, right?

  All the best,
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT