GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Take me back to sunny days

  a1

  a6

  Jeg har stadig en masse billeder fra smukke Paris som jeg ikke har fået delt med jer endnu. Arbejdet har taget det meste af min tid, og på grund af dårlig planlægning havde jeg helt glemt, at jeg havde disse billeder.

  De sidste par uger har været utrolig hårde for mig. Alt min tid har stået på arbejde fra tidlig morgen til sen aften med masser af event efter job. Det har været utrolig sjovt, og jeg elsker det, men kan godt mærke på min krop at jeg skal huske at sige fra og få prioriteret afslapning samt venner.


  a2

  a3

  a4

  a5df

  Da jeg var i Paris med min søde veninde var vejret som I kan se helt fantastisk! Vi gik rundt fra tidlig morgen til sen aften hver dag, for at nyde godt af solens stråler. Vi gik forbi denne smukke og søde is-bil, som jeg blev helt forelsket i. Jeg har det med, at hver gang jeg ser en smuk, cool, oldschool bil så bliver jeg simpelthen bare nød til at tage et billede af den! Haha

  df
  a7

  8a

  a8

  a9

  Untitled-1

  a10

  a

  a12

  a14df
  Paris er den smukkeste by, og elsker at gå lange smukke ture her. Byen er livlig, romantik og jeg opdager altid noget nyt, smukt og spændende når jeg rejser hertil. Jeg kan slet ikke vente med at komme afsted igen! Paris er nu ikke min næste destination, det er New York – men det skal i nok få mere at vide om snart. 


  Follow my blog with Bloglovin

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  13th september 2015

  READ COMMENTS -

  16 COMMENTS

  Jeg elsker som i virkelig elsker din blog.. Den er så fin og ikke mindst inspirerende med alle de flotte billeder du tager.
  Også er jeg enig med dig omkring Paris! det er en fantastisk by og et sted jeg længes efter at besøge igen meget snart 😉 især efter dette indlæg.. hehe

  Mange tak Camilla 😀
  Stort knus
  Isabella

  Nice photos 🙂 I love your bag:)

  Thanks a lot love!!! <3 xxx

  Hej Isabella 🙂

  Nu har jeg fulgt dig i flere år efterhånden og jeg synes simpelthen du og din blog er noget af det bedste at følge :-). Jeg har dog undret mig over en ting – hvad er der sket med den uddannelse du var i gang med i London? Skulle du ikke kun arbejde for Asos i et år og så vende tilbage til dit studie efter det? 🙂

  Ha’ en dejlig dag 🙂

  Ahhhh Mia, din kommentar gjorde mig bare så glad 😀 <3
  Jeg kan godt forstå at du undre dig. Jeg brude lave et indlæg om det. Vil skrive det ned på min to-do-blogge-liste. 😉

  Stort knus og rigtig god dag.
  Isabella

  Kunne du ikke tænke dig og vise nogle billeder af jeres nye hjem i London? 🙂 Du plejer altid og indrette dig så godt og give en masse god inspiration.

  Jo det vil jeg da meget gerne 😀 Jeg er nu i kikkerten efter at købe mit eget sted i London, så nu må vi se.
  Men kunne være et sjovt indlæg at vise jer mit nye sted. God idé! <3 Mange tak søde Mathilde.

  Knus Isabella

  Ja, man bliver aldrig færdig med smukke Paris:-)

  Nej det giver jeg dig virkelig 100 procent ret i! 😀 <3

  Sikke nogen smukke billeder. Det så mange år siden jeg var i paris og drømmer mig tit tilbage 🙂

  Det er bare den smukkeste by! Fyld af liv og glæde 😀 er så forelsket i den by.

  Stort knus
  Isabella xx

  Oh my, i haven’t been to Paris in forever! I totally forgot how beautiful the city was – i think i have to go next year. Also, I’m in love with your all white look (mainly with the dress!).

  Thanks a lot for your sweet words lovely! Makes me really happy. xxx

  Sikke nogle fantastiske billeder! 😀

  Ihhh, mange tak søde Rikke 😀

  Knus
  Isabella

  LEAVE A COMMENT