Tattoo’s I like

tattoo inspo

Vi er netop lige ankommet til Secilien, nøj hvor jeg dog har glædet mig til at komme afsted. Selvom det er en arbejds rejse og kun er fra i dag og til torsdag, så vil jeg nyde det fuldt ud! Livet skal man huske at passe på. Man skal leve i nuet og hellere tage sige ups lidt for ofte end “jeg burde”. <3

Vores fly var allerede kl. 6 her i morges, så Simon og jeg skulle allerede op ved en 2 tiden for at nå flyet til tiden. Tror vi bliver lidt hurtigt trætte i dag, men det skal ikke holde os fra at have en skøn rejse, og se og opleve så meget som muligt med det skønne Cluse team.

I mine kære læsere ved, at jeg er het tosset med tatoveringer! Faktisk så meget, at jeg overvejer at få en til. Dog vil jeg gerne holde dem små og tilfældige ligesom på de inspirations billeder jeg har postet ovenover. Faktisk har jeg et Pinterest tattoo inspo board som I kan følge HER hvis I kunne have lyst.
Faktisk fik jeg en lille tatovering mere sidst jeg var i Paris med min veninde Lenita, det var meget spontant (som de fleste af mine andre tatoveringer), men er blevet vildt glad for den, da der ligger en meget betydningsfuld historie bag den. Love at dele nogle billeder af den meget snart <3

Stort knus her fra Sicilien
Jeres Isabella

We have just arrived here in Sicily and gosh I have been looking forward to be here. Even though it’s a work trip and I only get to be here until Thursday, I am still planning to make the most out of my stay. You need to remember to live in the moment and I will rather have one more “ups” than a “what if”. <3

Our flight was already at 6 am this morning, so Simon and I already had to leave around 2 am in order to catch our flight at time. I am sure we will get tired fast today, but that will not keep us from having a great time here with the wonderful Cluse team.

You my dear followers know that I have tattoos! Actually so much that I would like to get yet another one. I will keep them small and random places though – just like on the images you see above. I also have a tattoo inspiration board which you can follow HERE if you’ll like. I’ve actually got a new tattoo recently, last time I was in Paris. It was very spontaneous (like the rest of my tattoos), but I am so happy with it. It is a very meaningful one. I promise to share some images of it very soon <3

Biggest hug here from Sicily
Your Isabella xx

  • FacebookTwitterPinterest

Leave a reply