GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  That dreamy spot on earth called the Cotswolds

  6N2A6685 6N2A66896N2A6696
  God aften mine dejlige læsere! Jeg kan slet ikke vente med at skrive dette indlæg færdigt, sådan så jeg kan få delt det med jer. I ved hvor meget jeg elsker at være tæt på naturen og man må sige, at de sidste 2 dage har jeg været og sovet så tæt på naturen i de mest magiske omgivelser som overhovedet muligt. Jeg har været så heldig at blive inviteret til The Cotswolds med Liketoknow.it – som er den platform jeg har brugt i mange, mange år efterhånden når jeg i mine blogindlæg linker til de produkter jeg har på eller har et godt øje til, sådan så I kan på en nem og hurtig måde kan se nærmere på de produkter jeg har på, frem for at I skal søge rundt i flere timer for at finde det jeg har på i mine blog indlæg. <3

  Liketoknow.it havde inviteret et par søde influencere med, og hvor sjovt er det ikke lige at jeg har rejst med stort set alle de 4 piger der var med på forskellige blogger rejser, hvilket gjorde det hele endnu sjovere – da jeg kendte dem alle i forvejen. Jeg var over lykkelig over, at vi skulle til Cotswolds som er en smuk perle med smukke charmerende huse i Cotswolds egen gylden sten, smukke bakkede veje omgivet af skoven og den smukke natur. Jeg har siden jeg flyttede til London drømt om, at tage en weekend til Cotswolds, men det blev aldrig til, så da jeg så det var her de havde inviteret mig hen, følte jeg mig lykkelig indeni da jeg nu kan krydse dette charmerende sted af mine bucket liste. MEN, det er ikke sidste gang jeg rejser dertil. Jeg er allerede igang med at planlægge en lille tur dertil med kæresten til vinter – han vil elske det!

  Good evening my lovely followers! I can not wait to write this post, so I can share it with you angels. You know how much I love being close to the nature and I must say that for the last 2 days I have been as close to the nature as possible in these magical surroundings. I have been fortunate enough to be invited to The Cotswolds with Liketoknow.it – ​​which is the platform I have used for many years to make it easier for you guys to get the hold of the looks I wear. Liketoknow.it is what I use when I in my blog posts post the products I wear or items I wish magically could make it’s way into my wardrobe. It’s a way for me to make it easier for you to get the hold of the look I wear, rather than you having to search for several hours to find what I’m wearing in my blog posts. <3

  Liketoknow.it had invited a couple of sweet influencers on this trip, and how funny is it that I’ve actually been traveling with 3 out of the 4 girls who were there, so it was amazing to see them all again. It made the trip for me even better, since I knew them all in advance. I was so delighted that we were going to Cotswolds which is a beautiful gem with beautiful charming houses build in Cotswolds own golden stone, beautiful hilly roads surrounded by the woods and the beautiful scenery. I have since I moved to London dreamed of spending a long weekend in Cotswolds, but I never got to it, so when I saw it was here they had invited me, I felt like a happy kid inside, since I now can cross this charming place of my bucket list. BUT, it’s not the last time I travel there. I’m already planning to surprise my man with a trip here for winter – he’ll love it!

  6N2A6719 6N2A6704 6N2A6732 4W1A3825

  Find mit look her   //   Find my look here

  Find mine bukser: HER   Find min trøje: HER   Find min hat: HER   Find mine Dr. Martens: HER   //   Find my trousers: HERE   Find my jumper: HERE   Find my hat: HERE   Find my Dr. martens: HERE

  6N2A6724 6N2A6714

  Liketoknow.it vidste præcis hvor de skulle invitere os hen, det var nemlig ikke hvor som helt – det var på selveste The Fish Hotel som er en del af Small Luxury Hotels. Det er et helt ubeskrivelig fantastisk hotel, der både har små træ hytter som dem vi sov i, men også fine hytter der hænger i træerne, som man kan leje – og tro det eller ej, de har alt hvad man kunne drømme om. Man kommer ikke tættere på naturen end dette! Jeg elskede min søde træ hytte der både havde en pejs, et stort indendørs badekar og sort vindue i loftet under sengen, så man kan ligge og kigge ud på træerne og hører regnen falde.

  Liketoknow.it knew exactly where to invite us. They took us to the absolute amazing The Fish Hotel which is part of Small Luxury Hotels. It is an absolutely indescribably place. I think one of the best places I’ve ever stayed – if not THE best. We all got our own little wooden hut to stay in. They also have trees huts in the trees where you can stay and believe it or not, they have everything you could ever dream of. You will not be able to get any closer to the nature than this! I loved my sweet wooden cabin, which had both a fireplace, a large indoor bathtub and a big window in the ceiling over the bed, so you can fall asleep and wake up looking at the trees moving with the wind and hear the rain fall.

  6N2A6775 6N2A6779 6N2A6782 6N2A6790

  Efter en fantastisk frokost tog de os med til et spændende smykke workshop med det skønne smykke mærke Missoma. Hvis I endnu ikke er bekendte med deres smykker, så bør i tjekke dem ud med det samme. Her designede vi vores egen pendant design, som vi vil få indgraveret og sent til os indenfor et par uger. Jeg er vildt spændt på at se den. Det var langt sværere end forventet. Jeg prøvede at tegne min kæreste og jeg – vi elsker begge at danse, og tager ofte en sving om i køkkenet hvis vi laver mad, og hvis der er en fest – så kan I finde os på danse gulvet. haha

  After a delicious lunch, they took us to an exciting jewelry workshop with the beautiful jewelry brand Missoma. If you are not yet familiar with their jewelry, then you should check them out immediately. Here we got to designed our own pendant design, which they then will engraved and sent out to us within a few weeks. I’m so excited to see it. It was far harder than expected. I tried to draw my boyfriend and I – we both love dancing and often take a swing in the kitchen if we cook and if there is a party – you can find us on the dance floor. haha

  6N2A69574W1A45456N2A6823

  6N2A6864 6N2A6867

  6N2A6944 6N2A6942 4W1A4428 2

  Shop mine frakker    //   Shop my coats

  Find jakke 1: HER   Find jakke 2: HER   Find jakke 3: HER   //   Find jacket 1: HERE   Find jacket 2: HERE   Find jacket 3: HERE

  6N2A6888-2

  Her ser i lidt flere smukke billeder af det skønne hotel. Jeg er vildt forelsket i det, og et af mine aller største drømme er, at kæresten og jeg en dag kan investere i en smuk hytte som denne. Ville det ikke være magisk? Så kunne man tage der hen, når man har brug for en pause fra hverdagens stress og larm.

  Jeg glæder mig til at dele langt flere billeder og oplevelser med jer fra denne skønne rejse.
  Stort knus jeres
  Isabella

  Here you see a few more photos of the gorgeous place I stayed. Gosh I really am so in love with it. One of my biggest dreams would be to one day own a little cottage like this one. Couldn’t it be magical? Then you could go there every time you need a break from your stressful everyday life.

  I am very excited to share with you angels more photos and experiences from my dreamy trip.
  Biggest hug your
  Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  18th oktober 2018

  READ COMMENTS -

  0 COMMENTS

  LEAVE A COMMENT