The perfect summer top

Snapseed SnapseedSnapseed

Jeg er blevet ramt af en super irriterende sommer forkølelse! Det er bare så surt, da det gør mig sløv, træt og tung i kroppen. Lige nu er der fuld drøn på, og jeg hjælper min kæreste hver dag i restauranten, så det er super øv! Desværre tror jeg det har ramt mig utrolig nemt, fordi jeg har været træt og stresset. Vi har siden vi åbnede dørene haft utrolig travlt, så vi er meget udkørte – men selvfølgelig på den gode måde <3

I have got hit by a stupid summer cold! It really sucks, because it makes me tired, heavy headed and I can’t concentrate about anything. Right now I have so much to do. Every day I have helped my man with his restaurant, so it’s bad timing to be sick! Unfortunately I think the cold hit me quite easily because I have been tired and stressed out. Since the day we opened we have had so much to do – it’s only a good think, so we are tired the good way <3

Snapseed IMG_8776 Snapseed Snapseed

Vores søde lille vintage bil er ankommet fra Polen, og min kæreste og jeg ELSKER vores lille dyt. Den kører bare meget bedre end forventet (40-60km i timen) haha! Men i fatter slet ikke hvor sjov den er, at køre rundt i. Alle smiler og vinker til os når vi kører rundt i den <3 Det er en fornøjelse. Det er ikke en bil man skal køre langt i, men den fungere fint hvis vi skal ud at handle eller køre ud til skoven med Pumpkin på bagsædet.

Our lovely little vintage car have arrived from Poland, and my boyfriend and I LOVE it. It drives much better than I had expected (40-60km an hour) Haha! But you’ll never understand how fun it is to drive. Everyone is smiling and waving at us, when we drive around <3 It’s not a long distance car, it’s more for crusing if we need to take Pumpkin for a long walk in the woods. She already know that the back seat is her spot.

Snapseed Snapseed Snapseed Snapseed Snapseed

Min dejlige veninde Louise er hjemme fra London, så vi har hygget lidt her de sidste par dage. Jeg har ikke haft meget tid til overs, men det tid jeg har haft, har jeg prioriteret at bruge sammen med hende <3 Igår spiste vi hyggeligt morgenmad hos mig og I dag har vi passet hendes søsters hundehvalp, åhhh det var sjovt. Pumpkin ligger under bænken nu og snorker på livet løs, – hun er helt udkørt efter alt den leg. Nu kan man pludselig se og mærke, at Pumpkin er ved at vokse ud af hvalpe rollen. Efter en lille halv time var hun allerede klar til af få sig en lur. Haha

My lovely friend Louise is back home from London, so we have spend some quality time together the last few days. I haven’t had much time, but the time I’ve had, I’ve made sure to spend with her <3 Yesterday we had yummy breakfast at my place and today we have been taking care of her sisters puppy. Ahhh, it was so much fun! Pumpkin is laying under the bench now and snorring super loud. All that playing killed her. Now I can officially see that Pumpkin have grown out of the puppy role. After just half an hour she was already ready for a nap. Haha

Snapseed Snapseed Snapseed

Min sommer top er fra Faithfull the Brand. Det er et brand jeg har tippet jer om et par gange. Elsker simpelthen deres design så meget. Det er simpelt, sommerligt og har altid en flot pasform. Farven på toppen er super fed – specielt til et par slidte Levi’s jeans/shorts eller nederdel. Jeg har stylet det med et par simple slide in sandaler, mine retro Gucci solbriller og min vintage strand taske som jeg fandt i genbrugen for næsten ingenting. Den har vist sig, at være guld værd!

Lige nu sidder jeg i skyggen på mine forældres hyggelige terrasse. Har sådan haft brug for, at kunne sidde og slappe lidt af! Vi havde restauranten åbent her til morgen, og endelig her mandag holder vi lukket, sådan så vi igen kan få ladet batterierne op. Jeg kan nu ikke holde fri, da det betyder at jeg kan få en hel dag til mit eget arbejde. Jeg ser sådan frem til det <3

Håber I får en dejlig søndag aften mine kære læsere!

My summer top is from Faithfull the Brand. It’s a brand I have tipped your guys about quite a few times now. I really love their simple design. It’s very summery and always fit like a dream. The color of the top is lovely and goes really well with used denim short,  jeans or shorts. I have styled it with a pair of simple slide in sandals and my vintage beach bag which I bought for almost nothing in a secondhand shop here in Denmark. It have turned out to be one of my most used bags!

Right this moment I am sitting in the shadow on my partens cosy terrace. I have really needed t0 just sit and relax! We had the restaurant open this morning, so we have decided to be closed this Monday, so that we get a chance to recover a little. We need to gain a bit of energy for hopefully another super busy week. I can’t have the day off though, I need to finally catch up on my own work, but I am really looking forward to that. <3

I wish you angels the best Sunday evening!

  • FacebookTwitterPinterest

11 Responses to The perfect summer top

Leave a reply