GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  the phone case over all phone cases

  6N2A4604 6N2A4642 6N2A4621 6N2A4552 6N2A4540

  Hej mine dejlige læsere! Jeg har været super stresset siden jeg kom fra Norge. Jeg er blevet inviteret til Paris med Chloé, og sidder allerede i toget på vej til Horsens. Jeg er taget afsted sådan så jeg kan sove hos min søde veninde Anna, og så flyver vi sammen til Paris imorgen tidlig kl. 7. Anna har fået lov til at tage med mig for at hjælpe mig med billeder mm, og så bliver det fantastisk at dele den kæmpe oplevelse med hende <3

  Jeg nåede ikke at “lande” og få pakket ordentligt ud fra min rejse til Norge før der skulle pakkes igen, så jeg føler mig lidt træt og stresset lige nu. MEN jeg er sikker på, at når jeg først sidder i flyveren, så ligger det sig. Jeg er så spændt på de kommende dage, det bliver en stor oplevelse for mig.

  Tænk at en af mine yndlings brands har inviteret mig til Paris, – jeg har slet ikke kunnet få armene ned siden jeg læste deres email! Vi skal lave lidt forskellige aktiviteter, have middag med Chloé’s creative direktør Natacha Ramsay-Levi og fejre deres mest ikoniske perfume Chloé Signature. JEG GLÆÆÆDER MIG!

  Hi my dearest followers! I have been super stressed since the day I got home from Norway. I have been invited to Paris with Chloé, so I’m actually already sitting on the train on my way to Horsens. I am going to sleep at my friend Anna’s place, and then tomorrow morning at 7 we fly together to Paris. Anna is going with me to help me out shooting great images etc. for my social media. I am super excited that I get to share this fantastic experience with her <3

  I didn’t even had time to unpack from my trip to Norway, before I had to start packing for Paris. I feel a bit stressed right now, BUT I am sure when I step into the plain I will start to relax. I am really excited for the next couple of days, it’s going to be a really big experience for me.

  Imagine that my favorite brand have invited me to Paris – I almost haven’t been able to get my hands down since I read their email! We are going to do a few different activities, and then we are going to have dinner with creative director Natacha Ramsay-Levi and celebrate their iconic Chloe Signature perfume. I AM SO EXCITED!

  6N2A4638 6N2A4545 6N2A4586 6N2A4559 6N2A4535

  Jeg har endnu ikke set min søde kæreste, da han tog til Polen lige inden jeg kom hjem fra Norge, og nu er jeg taget afsted igen, og han kommer først hjem imorgen. Savner ham allerede vildt meget, men ser ham heldigvis på Søndag, så det bliver en glædens dag. <3 Det var vildt underligt at komme hjem, og så var han der ikke. Det var nemt at mærke, at han var manglet! Pumpkin og jeg har puttet og hygget os, hvilket også har været rigtig dejligt.

  Ovenover ser i mit nyeste og aller cooleste mobil cover. Jeg har fået utrolig mange kommentarer på det allerede! Det er så unikt, anderledes og bare LIGE mig. Jeg har fået det fra String Berry, som 100% designer de sejeste og mest unikke mobil covers. Hvis I ikke kender hjemmesiden, så burde i tjekke dem ud. Jeg har allerde spottet et par som jeg ønsker mig til jul. De har nogle ret sjove covers som kunne være en god veninde gave! Kæresten er faktisk meget misundelig på mit David Bowie cover, haha. Se deres hjemmeside HER.

  I haven’t seen my sweet man yet. He went to Poland a few days before I got back from Norway, and now I have left and he is not home before tomorrow. I miss him like crazy already, but luckily I get to see him Sunday. It’s going to be a great day <3 It was weird to come home, and he was not there. It just reminds me that it’s not really home if he is not there with me. It was great to see Pumpkin though, we have been hugging and going for cosy walks.

  Above you see my newest and coolest mobile cover. I have got so many compliments on it already! It is so unique, different and so ME. I’ve got it from String Berry, which 100% designs the coolest and most unique mobile covers. If you do not know the website, then you must check it out. I have already spotted a few covers I am wishing to get for Christmas. They also have some very fun covers there could be a good gift for your friend. My man is actually really jealous of my David Bowie cover, haha! See their covers on their website HERE.

  6N2A4641

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  26th september 2017

  READ COMMENTS -

  2 COMMENTS

  Hah, that’s such a fun phone case! Loved this outfit on you, so retro and so chic! That jacket is amazing!

  https://lartoffashion.com

  Glad you like it lovely!! Thank you so much <3

  BIGGEST hug
  Isabella xx

  LEAVE A COMMENT