GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  The suit of my dreams

  Glædelig søndag mine kære følgere! Jeg kick startede min dag med en personlig trænings session med min træner Glenn, som jeg introducerede jer for i gårdagens indlæg, som i kan læse HER. Jeg har nemlig fået mig en dygtig personlig træner der hjælper mig med at opnå mit mål om, at komme i bedre form end jeg nogensinde har været. Jeg kan allerede efter en måneds tid hvor vi har trænet regelmæssigt sammen føle hvor stor forskel det gør. Jeg føler mig mere fit, har større overskud og min livsglæde er større! Selvom det godt kan være svært at få sig selv op om morgenen, så ved jeg hvor glad jeg bliver af det – så det er kampen værd. 

  Det er kun et par timer siden vores trænings session og hele min krop føles som gele, haha! Har svært ved bare at løfte min kaffe kop op til munden, det siger lidt om hvor meget jeg blev tæsket igennem idag. Jeg har tilmeldt mig et spinnings hold imorgen tidlig, og frygter allerede hvor svært det bliver for mig at komme ud af sengen imorgen tidlig. Haha! (Ønsk mig held og lykke og send mig lige lidt motivation – jeg får virkelig brug for det) Er nu sikker på, at en spinnings time er en god ide da det får min krop igang igen og jeg kommer af med noget af ømheden. 

  Happy Sunday my dear followers! I kicked started my day with a personal training session with my coach Glenn, which I introduced to you to in yesterday’s posts, which you can read HERE. I have gotten myself a skilled personal trainer who helps me achieve my goal of getting into a better than I have ever been. For about a month’s time we have been able to work out regularly, I can feel what a big difference it makes. I feel more fit and I fell much happier! Even though it may be hard to get yourself up in the morning, I know how happy I’ll be afterwards – so it’s worth getting up for.

  It’s only a few hours since our training session and my whole body feels like gele haha! I’m having trouble just lifting my coffee cup. It says a bit about how hard he’ve worked me today. I have signed up for a spinning class tomorrow morning really early, and I already fear how hard it will be for me to get out of bed tomorrow morning. Haha! (Wish me good luck and send me some motivation – I really need it). I am not sure that a spinning class is a good idea right now, but on the other hand it will help me to get my body going again.

  Find min blazer   //   Find my blazer

   

  På tirsdag rejser jeg til Meribel med min fotograf Amber Rose, så i dag kommer til at stå på rengøring og planlægning. Mit køleskab er gået i stykket og hele lejligheden trænger til en kærlig hånd, så der er mange sure pligter jeg vil prøve at få krydset af min to-do liste idag. Det er vel hvad søndagen er til for?!

  Mit brune/orange suit er fra Gestuz og faktisk et jeg fik tilsendt i gave, og er blevet utrolig glad for det. Syntes farven er fantastisk, anderledes og perfekt her til efterår og vinter. Jeg tænker også at style den lange lidt oversize blazer med skinny jeans og et par seje støvler. Find min Gestuz blazer HER

  On Tuesday I will travel to Meribel with my photographer Amber Rose, so today ia all about cleaning and planning. My fridge is broken and the whole apartment needs a loving hand so as you can tell I have a few duties to cross off my to-do list today. That’s what Sunday’s are  for right?!

  My brown/orange suit is from Gestuz and actually one I got sent as a gift and I absolutely love it. The color is fantastic, different and perfect for autumn and winter. I also can not wait to wear my oversize blazer with skinny jeans and a pair of cool boots. Find my Gestuz blazer HERE

  Find lignende jakkesæt   //   Find similar suit

   

  Billederne er taget med Amber i East London på en af mine yndlings gader nemlig: Broadway Market. Jeg har tippet jer om Broadway Market utrolig mange gange efterhånden, men elsker bare dette område og marked så meget og burde egentlig komme her lidt oftere, men bor et godt stykke derfra nu hvor jeg er flyttet til Fulham, så det taget et stykke tid at komme frem og tilbage, så hvis jeg tager dertil skal det være hvis jeg har en hel dag afsat.

  Hver lørdag er der Broadway Market hvor hele gaden bliver forvandlet til det skønneste og hyggeligste lille marked med lækre grøntsags boder, blomster, små unikke designer shops, mad boder og gode restauranter. Det er også her i finder London Fields park, og min yndlings bog butik, som jeg har tippet jer om i DETTE blog indlæg. Her er magisk specielt om vinteren hvor der er pyntet op med juledekorationer over det hele. Må tage hertil engang i December, sådan så i kan gå et opdateret blog indlæg af Broadway Market.

  Håber i får en dejlig og afslappet søndag!

  Stort knus jeres Isabella

  The pictures are are shot by Amber in East London at one of my favorite streets: Broadway Market. I’ve tipped you about Broadway Market incredibly many times, but I love love this place so much and I should really come here more often, but since I’ve moved to Fulham it takes me quite a while to get back and forth, so if I go there it’s mostly only I have a whole day.

  Every Saturday there is Broadway Market where the whole street is transformed into the most beautiful and rosiest little market with delicious vegetable stalls, flowers, small unique designer shops, food stalls and good restaurants. It’s also here you find the canal, London Fields park and my favorite book store, which I’ve tipped you about in THIS blog post. Here is magical especially in the winter time, where it’s decorated with Christmas decorations. Maybe I’ll have to go here sometime this December, so you can get an updated blogpost from my lovely Broadway Market.

  Wish you all a lovely and relaxing Sunday!

  Biggest hug your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  25th november 2018

  READ COMMENTS -

  1 COMMENT

  Amazing pictures, so inspiring, and so I love the colors of autumn.

  LEAVE A COMMENT