GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  The travel of realizing stuff

  image image imageMin Indien rejse har givet mig utrolig meget til at tænke over. Denne rejse har på en meget anderledes måde virkelig rørt mig og mit liv. Det lyder helt voldsomt, men det er faktisk rigtigt. På denne rejse har jeg virkelig fået gjort mig en masse tanker om mit liv, der hvor jeg er og den sti jeg har valgt. Aldrig før har jeg følt mig så sikker på, at den sti jeg har valgt er den rette sti for mig. Jeg føler mig sten sikker i mit valg af livs partner, min karriere og de store og svære valg jeg har truffet det sidste års tid, selvom tvivlen somme tider kom klaskende som en stor rød lussing!

  Det kan godt være, at det til tider har været en stor kamp for mig (og stadig er).. Men, jeg føler at alle de bumps og hårde tider jeg går igennem er der for en grund, for at forme og udvikle mig. Det med min ensomhed har fået mig til at indse, at jeg selv må gøre mere. Som en sød læser også skrev til mig, kunne jeg melde mig på et hold i fitness, tage et for sjov deltidsjob. Det er så rigtigt! Når jeg kommer tilbage til Danmark, så vil jeg se at melde mig ind i et fællesskab, hvor jeg kan gøre mig nogle bekendtskaber. Jeg kan vælge at gøre igenting, men så er jeg også selv udenom det, og vælger at acceptere de tomme følelser.

  My India trip has given me a lot to think about. This trip has in a very different way really touched me and my life. It sounds quite strange, but it’s actually true. On this trip, I’ve really had a lot of thoughts about my life, where I am and the path I have chosen. Never before have I felt so sure that the path I have chosen is the right path for me. I feel totally certain in my choice of life partner, my career and the big and difficult choices I have made this past year, although the doubt likes to come and slap me really hard in the face sometimes!

  Although at times it have been a big fight for me (and still is).. However, I feel that all there must be a reason for all the bumps and hard times I go through. They are here to shape and develop me. I’ve also thought about my loneliness, and it has made me realize that I myself must do more. Like a sweet reader also wrote me, I could join a team in fitness, take a fun part-time job. It is so true! When I come back to Denmark, I will sign me into a community where I can make myself some hopefully close friendships. I can choose to do nothing, but then I also choose to accept the empty feelings.

  image image

  OLYMPUS DIGITAL CAMERAimage

  Mit London liv var så hektisk med masser af stress og igen tid til mig selv, og det at jeg nu pludselig selv bestemmer min egen arbejdstid, hvor i verden jeg ønsker at arbejde fra mm. gør også, at jeg pludselig føler mig langt mere “fri” og føler jeg har fået mere tid. Det er en fantastisk følelse, men det tror jeg også har været med til at gøre tomrummet større. Før så jeg veninderne dagligt, også på arbejdet og nu arbejder jeg alene hjemmefra og har størstedelen af mine venner og veninder i et andet land.

  MEN, Isabella stop nu med at have så ondt af dig selv. Livet foregår i nuet, lige her hvor jeg sidder og kigger mig rundt. Hver minut, og alle de valg vi tager her i hverdagen (selv de små) er med til at forme og skabe vores fremtid. Jeg har ikke lyst til bare at sidde at se på! Jeg vil op, ud og søge nye spændende oplevelser, jeg ønsker at rejse mere med bloggen og gøre mig gode bekendskaber der med tiden måske kan føre til et godt og tæt venskab. Vi skal tage livet i egen hånd hvis vi ønsker ændringer, man får intet serveret her i livet!

  My London life was so hectic with lots of stress and no time for myself, and now I suddenly can decide my own working hours, where in the world I want to work from and so on. But that also means that I suddenly feel much more “free” and I have more time. It’s a great feeling, but I think that makes the gap feel bigger. Before I saw the girls every day, even at work, and now I work alone from home and the majority of my friends and girlfriends live in another country.

  BUT, Isabella stop feeling so sorry for yourself. Life is what happens here in the present, right here where I sit and look around. Every minute and every choice we make here in our everyday life (even the small ones) is going to shape and build our future. I do not want to just sit and watch! I want to get up and go and seek new and exciting experiences I want to travel more with the blog and make good friendships there over time may lead to a close friendship. We must take life into their own hands if we want change, you get nothing served here in life!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  21st februar 2017

  READ COMMENTS -

  8 COMMENTS

  Kære Isabella,

  Hvor er det nogle smukke billeder og ikke mindst en smuk måde at sætte ord på dine følelser. Jeg har ikke talt med dig i flere år, men du skal vide at jeg ofte føler ligesom dig.
  Jeg har været rigtig, rigtig god til at skubbe alle mennesker fra mig i frygten for de kom for tæt på. Jeg gemmer mig bag min blog og min Instagram-profil, hvor jeg kan være en åben og “offentlig” person – uden egentlig at være det. Men når alt kommer til alt, så har jeg været dårlig til at pleje mine venskaber og de eneste jeg efterhånden har er vores familie. Alligevel føler jeg, at jeg er et godt sted i mit liv – præcis som dig, her i Sønderborg og jeg ved verden er åben. Men ind i mellem kunne det også bare være rart at gå en tur på havnen med hundene i snor og snakke med en ven/veninde. For selvom vi er midt i tyverne, så er det vel stadig realistisk at finde sig en eller to rigtig gode venner ❤
  Knus herfra

  Kære søde Isabella. Din Indien rejse lyder fantastisk, og jeg er selv blevet helt hooked på at rejse på en anden måde, end den klassisk de fleste gør (inklusiv mig selv). Faktisk har min forlovede og jeg bestemt os for, at vi skal bo 2 uger i London i juli, da vi begge er blevet ret vild med byen over de sidste par år. Og så gør den meget korte rejsetid også en del, plus når man har besøgt den samme by mange gange, så begynder man at føle sig kendt, og skal derfor ikke stresse over ikke kunne finde alle de lækre caféer, byområder og hyggelige parker. Hvis du har nogle tips til vores tur, må du endelige sige til 🙂 Har dog læst en del af din tidligere tips til London. Anyway, noget jeg lige sad og tænkte på var, kan du ikke holde et kaffebord for alle dine læsere? Eller måske ikke alle dine læsere, men så måske invitere et par stykker eller sådan. Har lagt mærke til, at der er mange, på baggrund af de ting du har skrevet om ensomhed, som selv genkender de følelser, og desuden også meget gerne vil drikke kaffe med dig. Du er ikke alene 🙂 Tænker ikke at det skal være en klassisk blogevent, men måske bare nogle stykker, du kunne mødes med i Sønderborg en dag. Selv kommer jeg faktisk til Sønderborg 6. marts, da jeg har et møde med Sønderborg Kommune om et kommune bogprojekt, jeg er igang med nogle iværksættere herfra Aarhus, hvor jeg bor. Sig til hvis du vil mødes! Alt det bedste, Anne

  I’ve been reading your blog for a while now, but never commented. However, what you’re describing here is exactly what I’m going through as well at the moment. I moved abroad to live with my boyfriend a few months ago. It’s great to be together at last, but boy do I miss my family and friends back home. I was excited to have more free time, but often I end up feeling alone and I find myself doubting the choices I made in the past few months.
  But, your last paragraph says it all, actually. Instead of sitting around feeling miserable I can also try and have some fun here, explore the city, make friends. Thank you for reminding me 🙂

  Puuuh ha min pige <3 Vidste ikke at du var ensom. Du må komme noget mere til Aarhus – jeg kommer også snart til Sønderborg og så må vi ses igen. Det var så hyggeligt sidst. Din rejse ser skøn ud og dejligt at følge med.

  Forsat god ferie.

  Masser af tanker herfra <3

  Du må sige til næste gang du kommer søde, så kan vi rigtig hygge igen <3

  Håber at du har det rigtig godt, og held og lykke med dig spændende eventyr i København! Glæder mig til at høre mere om det.

  Stort knus
  <3 Isabella

  Beautiful thoughts and breathtaking photo diary… I read somewhere that never travelling is the same as always reading only one page of the same book.

  https://lartoffashion.com/how-to-wear-pink/

  That is so true love! <3 Really wise words!

  Biggest hug
  Isabella xx

  Kære søde Isabella! Vi mødtes for nogle år tilbage, da du lige havde startet din egen webshop og holdt åbning i dit showroom. Jeg kan huske jeg stillede dig et par spørgsmål til en artikel for jegelskermode.dk, og jeg kan huske jeg var helt nervøs – for der stod du jo, den fantastiske blogger jeg havde fulgt i flere år. Du er så skide dygtig til dit arbejde, og jeg er simpelthen så imponeret over hvor langt du er nået! Jeg er på en måde selv nået samme sted i mit liv – min kæreste og jeg har bosat lidt udenfor Haderslev efter 3 skønne år i Århus. Vi er 26 og 27 år, vi har været kærester i 8 år og er bare klar til, at leve livet sammen, helt jordnært og simpelt og ja – bare nyde hinanden og vores familier. Jeg arbejder p.t som designassistent for et tøjfirma, og driver ved siden af min Youtube kanal, blog og Instagram om mere bæredygtig mode og generelt en mere simpel, “slow living” form for livsstil. Jeg har haft en meget turbulent opvækst, og har virkelig indset at ro, nærvær og kærlighed er det der betyder alt for mig her i verden. Ikke stress og jag! Min YT kanal har over en halv million views, hvilket jeg ALDRIG i min vildeste fantasi havde troet ville komme til at ske! Jeg oprettede den jo bare dengang jeg var arbejdsløs, lige inden jeg fik mit nuværende job. Nu er den virkelig blevet mit frirum, mi helt eget kreative univers som på mange måder har været min redning – den har givet mig troen på at jeg kan et eller andet, og uanset hvor langt jeg kommer med den, så giver den mig håb og drømme for fremtiden. Hvis du nogensinde kunne have mod på at mødes med mig og drikke en kop kaffe, tale lidt om dit liv som fuldtidsblogger og give mig nogle gode råd i den forbindelse, så ville det være mig en kæmpe fornøjelse. Vi bor jo ret tæt på hinanden. 🙂 anyway, du skal ihvertfald bare vide at du har en virtuel ven lige her, og jeg synes du gør dit arbejde så godt. KH Signe

  LEAVE A COMMENT