This is the truth

Snapseed Snapseed Snapseed Snapseed Snapseed

Her sidst kom jeg til at tænke over, at hver gang jeg ligger et billede op af vores lejlighed, så ser den altid så fin, ryddelig og perfekt ren ud! MEN, det er jo ikke den hele sandhed, og så specielt ikke lige for tiden. I ved, at jeg altid har været utrolig ærlige over for jer. Hvis jeg har haft en dårlig dag, slået op med kæresten, følt mig ensom mm. så har jeg skrevet åbent om det her på bloggen, og det er en ting jeg aldrig har tænkt mig at stoppe med. Jeg elsker at fotografere smukke billeder, men skriver altid meget ærligt om mit liv, tanker og følelser.

Det var også derfor jeg tænkte, at det egentlig var underligt, at jeg endnu ikke har skrevet eller blogget, om hvordan min lejlighed ser ud 60-70% af tiden! (100 % af tiden de sidste mange uger – desværre).

A couple of days ago I started to think about, that every time I post a picture of our apartment, it always looks so nice, tidy and perfectly clean! BUT, that’s not the whole truth, and especially not at the moment. You know that I’ve always been incredibly honest with you. If I have had a bad day, broken up with my boyfriend, feel lonely etc. Then I have written openly about it on my blog, and that’s one thing I’ll never intended to stop doing. I love to photograph beautiful pictures, but I always write very honestly about my life, thoughts and feelings.

That’s why I thought that it was really strange that I have not written or blogged yet about how my apartment looks 60-70% of the time! (100% of the time the last couple of weeks – unfortunately).

Snapseed Snapseed Snapseed Snapseed

Det har for at være hudløs ærlig været en meget svær tid for mig de sidste mange måneder. Jeg har haft dedikeret alt min tid til at hjælpe med at åbne restauranten, så overskuddet til mit eget arbejde, rengøring, tøj-vask, oprydning osv. har været helt i bund. Det der var hårdest for mig var, at jeg havde så mange blog idéer, film jeg gerne ville filme til jer, billeder jeg gerne ville tage, steder jeg gerne ville rejse hen, men ingenting havde jeg tid til. Når dagen var omme var der minus overskud, selvom lysten var der til at blogge så var alt kreativiteten og motivationen helt i bund.

Lejligheden stod og blomstrede og rengøring var det sidste der stod på min liste når dagen var omme. Nu har jeg stille og roligt fundet mere overskud til det, men sådan her så/ser vores lejlighed ud nok 70% af tiden! Nu hvor kæresten har egen restaurant, og den ligger lige nedenunder vores lejlighed – kan i forestille jer hvor mange gange vi alle løber ind og ud af lejlighed hver dag med sko på? Jeg har nu 2 drenge i huset og ikke for at glemme Pumpkin der elsker, at hoppe op i det hvide nyvaskede sengetøj efter en gåtur og 30 gange dagligt smider alle puderne ned på gulvet og bestemt ikke er den mest renlige hund. Haha! Yep, sådan står det til hjemme hos os, det er en lille form for banegård!

To be completely honest with you guys, the last couple of months have been very hard. I have dedicated all my time to help my man opening his restaurant, so I’ve had no energy left for my own work for cleaning, laundry-cleaning, tidying, etc. That was always at the bottom of the list. What was hardest for me to accept was that I had so many blog ideas, movies I would like to film for you, pictures I would like to take, places I would like to travel to, but I didn’t have time for any of that. When the day was over, there was no energy left to find, even though the desire was there to blog, all my creativity and motivation were gone.

The apartment was a disaster and cleaning was the last thing on my list when the day was over. Now I have finally found more energy for it, but this is how our apartment looks like 70% of the time! Now that mr. boyfriend have his own restaurant and it is just below our apartment – can you imagine how many times we all walk in and out of the apartment every day with our shoes on? Now I have 2 boys in the house plus Pumpkin who loves to jump into the newly washed white bedsheets after a walk and 30 times daily throws all the pillows on the floor and certainly is not the most clean dog. Haha! Yep, that’s what it’s like at home with us, it’s a small form of railway station!

Snapseed Snapseed

Nu hvor kæresten ejer egen restaurant kan jeg også skrive nyt job på mit CV, nemlig vaske-kone. Der bliver et par gange dagligt vasket forklæder, viskestykker mm. Vi har ikke nok plads på vores stativ til alt det, så nu hænger det over alt i lejligheden. Haha! Hver stol er dækket til, vinduskarmen, bogreolen osv. Det ser sku ikke for kønt ud, men et eller andet sted skal jeg jo hænge det? Derudover skal vores tøj også vaskes og det er altid min pligt. Haha <3

Man må hjælpe til hvor man kan, og dette er noget jeg kan gøre for dem. De har hverken tiden eller overskuddet til det, så hvis man må hjælpe hinanden hvor man kan.

Now when my boyfriend owns his own restaurant I can also add a new job to my CV – “laundry-lady”. A few times daily I wash the aprons, towels, etc. We do not have enough space for everything, so now it’s hanging all over the apartment. Haha! Each chair is covered, the window sill, the bookshelf, etc. It does not look super good but I have to hang it somewhere? In addition, our clothes also have to be washed and that is my duty. Haha <3

You have to help wherever you can and this is something I can do for them. They do not have the time or energy to do it, so if that’s a way I can help out, then I will do that.

Snapseed

OG så er der pludseligt kommet endnu mere rod ind i stuen, men rod er nok ikke helt det rigtige ord at bruge, da jeg nemlig har fået den aller mest fantastiske gave af Simon forældre, nemlig mit helt eget Black Room. Nu kan jeg selv fremkalde mine egne film! Det bliver en fed process at lære, men også noget der kræver tid og plads. Lige nu bor Kasper på vores gæsteværelse, så jeg må finde et andet sted at opholde det så længe.

AND then suddenly even more mess has sneaked it’s way into the living room, but mess is probably not the right word to use, because I have got the most amazing gift from Simon parents, my own Black Room. Now I can even make my own films! It’a s big process, and I need to learn how to do it. It’s something that will take time and space, but I can not wait to get started. Right now, Kasper lives in our guest room, so I have to find somewhere else to put it until I can move it there.

Snapseed Snapseed Snapseed

Yes jeg har også opvask stående! Vi er vel alle menneskelige? Jeg HADER at have opvask stående, de er ikke noget der kan irritere mine øjne mere og pludseligt syner lejligheden 100 gange mere beskidt end den egentlig er. Jeg prøver altid, at tage det med det samme, men vi har travlt kan dette nemt ske hjemme hos os.

There you go mine søde læsere, “the truth” omkring vores lejlighed og hvordan den nok ser ud største del af tiden. På billederne ser det også utrolig slemt ud, men til hverdag prøver jeg altid at gøre det rydeligt. Sortere vores spisebord, folde alle viskestykkerne mm. Men da jeg arbejder hjemme er stuen et skønt arbejds sted for mig, så vores lange spisbord er på den ene eller anden måde i brug hele tiden <3 Jeg elsker nu, at vores hjem gerne må blive brugt. Man må gerne gå ind med sko på og føle sig godt hjemme. Det betyder nu også, at jeg skal gøre lidt oftere rent – men sådan er det. Vores hjem må gerne være rummeligt, og der skal være plads til lidt rod og opvask engang imellem.

Stort knus
Jeres Isabella

Yes, I also have dirty dishes! We are all human? I HATE to have dirty dishes, there is nothing that can irritate my eyes more than that, and suddenly the apartment is looking 100 times more dirty than it actually is. I always try to take clean it right away, but if we are busy, this can easily happen at our place.

There you go my sweet readers, “the truth” about our apartment and how it looks most of the time. In these pictures it looks incredibly bad. Every day I always try make it look clean. I always sort out the dining table area, fold all the towels etc. But when I work at home, the living room is a great place to work for me, so our long dining table is in one way or another all the time in use. <3 I do love that our home can be used. The fact that you can wear your shoes inside, and feel at home. It also means that I need to clean it more often – but that’s how it is. Our home have to be spacious and there have to be room for a little mess and dirty dishes occasionally.

Biggest hug
Your Isabella

 • FacebookTwitterPinterest

4 Responses to This is the truth

 1. Good job girl!
  You are inspiration to others and thanks for reminding us all that we’re only human))
  Keep it up and have a great week!

  Cheers!
  G.

 2. Jeg efterlader virkelig sjældent (måske er dette første gang?) en kommentar på din blog Isabella, selvom jeg er trofast læser på 6-7. år. Men du skal virkelig vide, at du er en kæmpe inspiration! Jeg elsker din ærlighed og dine personlige indlæg – ligeså meget som alle dine inspirationsindlæg. I ser ud til at have et så dejligt hjem, der er åbent og kærligt! Lige som det skal være! :)

Leave a reply