GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Today i would love to wear

  PhotobucketDagens ønskeoutfit er jeg så vild med. Det er super afslappet samt en smule drenget. Dette outfit ville jeg gerne vandre rundt i, i Londons gader. Overstående outfit er skønt, da det både kan bruges til skole men også hvis man skal ud med nogle venner. Hvis det var en kølig dag havde jeg taget en læderjakke over. Til dette outfit ville jeg bære en pink læbestift, en farverig neglelak samt en masse sølvringe.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  5th september 2011

  READ COMMENTS -

  3 COMMENTS

  støvlerne er rigtig fine, jeg har lige købt nogle der ligner rigtig meget, jeg er så glad for dem 🙂 kan kun anbefales

  http://www.mathildestorm.com

  Jeg vil helt sikkert kigge på et par 😀
  tusind tak Mathilde.

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT