GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Today i’m wearing

  Photobucket

  Photobucket

  Forleden dag havde jeg absolut intet tøj tilbage, som jeg gad at have på – kender i det? Man føler bare at man overhovedet ikke har noget tøj. Selvom det slet ikke er tilfældet. Man har masser af tøj, men stadig føler man, at man ikke har noget. Jeg har pakket stort set alt det tøj som jeg synes godt om for tiden, så jeg følte jo at jeg SLET intet tøj havde. MEN trods af min tøjkrise ville jeg ikke snyde jer for et dagens outfit.

  Top: Gestuz   Pants: Won Hundred   Blazer: H&M   Shoes: Bianco   Hat: H&M   Sunglasses: Marc Jacobs

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  4th september 2011

  READ COMMENTS -

  20 COMMENTS

  hej smuksak, du er da bare for f*cking cool, går selv i lidt specilt, å en goé måde i tøj ligesom diig.bare uden stiltterne du jeg kun er 13, men jeg ser helt vildt op til dig og følger dig hver dag. jeg har selv en blog, men igen læserer!!

  Jeg er virkelig vild med din hat! Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vide, om det er lang tid siden du har købt den?

  Du poster virkelig inspirerende outfits altid og jeg er vild med at du går så meget med høje sko! Som Mia siger, høje sko + små byer = underlige blikke, ret ærgerligt faktisk, men sejt at du gør det! 🙂

  Hej Isabella.
  Jeg er smask forelsket i dine jeans. Hvilken hjemmeside kan jeg købe/finde dem på?
  – Michelle

  Mange tak Michelle, hvor er du sød!

  Det ved jeg desværre ikke? Det er faktisk også et stykke tid siden jeg har købt dem. jeg købte dem i Jim P Female i Sønderborg.

  /Isabella

  Jeg kender det alt for godt! men synes dine jeans er rigtig fede 🙂

  xxHelene

  Mange tak 🙂 Jeg er også meget glad for dem, de sidder utrolig godt på en!

  /Isabella

  Hej Isabella.
  Hvad hedder den du bruger til at sætte dit hår med? Jeg så det i din video ‘My Hair’, det ligner en blanding af en føntørrer og en rund børste? 🙂

  Line.

  Nårh, hvor sødt at din kæreste har været inde at kommentere! 🙂

  Ja det er faktisk rigtig sødt <3 han er sådan en dejlig kæreste!

  /Isabella

  Kender det alt for godt! 🙂 – Men har nu svært ved at forestille mig at have det sådan, med alt det lækre tøj du har! 🙂

  Hehe 😉 hvor er du sød!!

  /Isabella

  Jeg savner dig så meget skat!!<3

  Hvor er du dejlig skat! Jeg savner også dig rigtig rigtig meget <3

  Hvis du ikke kan lige ovenstående, så sælg du bare blazeren til mig 😉

  Hehe 😉 den kan jeg nu godt lide!

  /Isabella

  Jeg har et spørgsmål smukke Isabella. Du har tit stiletter på, på dine “dagens outfit” billeder og går du virkelig med det i hverdagen ? – Forstå mig ret, jeg synes det er for cool, men nu kommer jeg selv fra en lille by og hvis jeg tog et par stilletter som overstående på en hverdag så vil folk kigge mærkeligt på mig.
  Du ved, man læser alle de her udenlandske blogs, hvor de ikke render i andet, men så ved du nok – Lille Danmark 🙂
  Knus herfra.

  http://miajrgensen.blogspot.com/

  Hej søde Mia,

  Ja det gør jeg faktisk. Når jeg har det på, på mine dagens så har jeg det også på den dag.
  DOG går jeg ikke i det hver dag, slet ikke – men jeg må indrømme at jeg tit går med høje sko.
  Jeg har lært mig selv ikke at tage mig af de blikke jeg nogle gange får, bare fordi jeg klæder mig anderledes.
  Da jeg gik i skole, der gik jeg selvfølgelig ikke i høje hæle, men hvis jeg skal ud at købe noget i byen eller på cafe, så har jeg ofte høje sko på. 😉

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT