GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Today i’m wearing

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Jeg har uheldigvis været syg de sidste 2-3 dage, så igår besluttede jeg mig for at blive hjemme, for at blive ordentlig rask. Jeg er normalt en af de personer der aldrig bliver syg, men jeg tror bare min krop have en enorm trang til at slappe af og for at blive ordentlig rask. Engang imellem må man lytte til sin krop, i stedet for at kæmpe imod.
  I går senere på dagen trængte jeg til lidt frisk luft, og tog derfor et hurtigt smut hen til en af St. Albens vintage butikkerne, der ligger tæt på Ian og Maria’s hus. Ian han skulle ind at handle, så han spugte mig om jeg ville et smut derind at kigge lidt imens han handlede ind, sådan så jeg kunne komme lidt ud og få lidt luft. Det var en dejlig afslappende dag! Idag er jeg så i skole igen, dagen idag skal jeg tilbringe sammen med mine nye gode venner. I aften holder skolen så en fest for os for, at ryste os tættere sammen og for at vi skal komme til at lære de forskellige lærer bedre at kende. Jeg glæder mig, det skal nok blive rigtig hyggeligt. – Det eneste problem er bare, at undergrunden lukker klokken 12, og så skal jeg tage en bus, hvilket vil gøre, at det kommer til at tage mig 100 år om at komme hjem. Jeg tror i stedet for, at jeg sover hos en af pigerne der bor her i byen, det ville være lidt nemmere. Men jeg håber, at i får en rigtig god dag. Vi snakkes snart 😉

  Alt det jeg har på er vintage – undtagen min elskede halskæde, den er fra: Carrooco.se

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  15th september 2011

  READ COMMENTS -

  28 COMMENTS

  uuh misunder dig lidt. jeg er lige selv vendt hjem efter at have arbejdet et halvt år i London, som var det fedeste i mit liv. Og nu oplever du alt det jeg gjorde. Lov mig du nyder det for fuld smadder, og slap af når du kommer hjem. Gør dig selv den tjeneste og tog toget til Oxford og brug en hel dag der, det er den smukkeste fredligste by. Husk at de fleste museumer er gratis (du bestemmer selv hvor meget du vil donere) og brug regnvejrsdagene på at spadserer rundt i de flotte bygninger. og selv om det er turistattraktion og mange londoner hader dem, så få set så mange musicals du kan komme til det er så fedt.
  synes din blog og du er for lækker og elsker at bruge et par minutter af min dag her ved dig.
  Nyd London.
  Karoline

  Uh, det er lige et outfit for mig! Jeg er tosset med jakken og bukserne sammen (og hver for sig for den skyld)! mht. bloggen vil jeg sige at jeg faktisk læser den mere end jeg plejer – jeg synes din stil udvikler sig hen i mod noget jeg mere og mere kan lide og drager inspiration fra! 🙂

  knus, Marie fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Jaaaa 😀 Det er jeg super glad for! Mange tak Marie, hvor er det bare sødt af dig..
  Tusind tak for din kommentar!
  Jeg håber, at du får en rigtig god aften.

  De bedste hilsner
  Isabella

  Hvor må det være skønt med alle de fantastiske vintage butikker der er omkring dig lige nu. Jeg er misundelig! 🙂 Og så fedt at se at du går efter dine drømme og udvikler dig.

  Tusind tak Line 🙂 Hvor er det sødt af dig.
  Ja der er mange rigtig fine genbrugsbutikker omkring mig i øjeblikket og jeg elsker det!!

  /Isabella

  Jeg er så stolt af dig 😀 Har fulgt dig siden at du havde en 300 læsere på blogspot, og nu er du her med 1239!
  Det er jo helt vildt, og så er jeg bare så mega misundelig på dig, over at du går i skole i London, og skal gå på en mode skole fra næste år! Du er så heldig, men det er også vigtigt at du holder en pause, for det er umuligt for din krop at holde til så meget på en gang<3

  Having said that, for fanden hvor er dine solbriller fede! Er de vintage eller fra H&M? 🙂 Bare fordi at H&M lavede nogle der mindede om tilbage i Juli ^^

  xxCaroline
  thefashionfrog.blogspot.com

  Hej søde Caroline!
  Mange tak for din kommentar, hvor er det bare sødt af dig altså.

  Ja min blog har udviklet og vokset meget, det vil jeg gerne give dig ret i – men det har også taget meget arbejde, tid og en masse kræfter. MEN jeg elsker det, og jeg er så glad for at du fortsat følger med.

  Taaak 😀 de er vintage, men du har ret, H&M har lavet nogle der minder meget om dem.

  /Isabella

  Fedt outfit, Isabella!
  Jeg vil gerne lige give dig lidt yderigere ros med på vejen. Jeg synes de er vildt god til at rose og virke taknemmelig for dine læsere, og det synes jeg er bestemt er beundringsværdigt – det glemmer mange bloggere efter min mening. Men så igen, vi er her jo på grund af dine flotte og velskrevede indlæg; du virker så sød og skøn at det kommer helt ud gennem skærmen! Jeg kan blive helt glad over alt det fantastiske der sker for dig for tiden, for man føler virkelig du har arbejdet for det og fortjener det – og man er ikke i tvivl om din entusiasme! Keep up the good work og hav en dejlig aften 🙂

  Hej søde Marie!
  Hold da op hvor er du sød. Mange mange mange tak, det betyder så meget for mig – du fik mig virkelig til at få det helt varmt indeni. Det er pga. læsere som dig jeg virkelig holder af at lave det jeg gør!
  Tak for du er som du er..
  Jeg håber, at du får en fantastisk aften.

  De bedste hilsner
  Isabella

  HOLD KÆFT HVOR GØR DU DET BARE ENDNU ENGANG.
  Elsker elsker elsker både jakken og solbrillerne!!

  DU ER SÅ SØD OLIVER!! 😀 taaaak..

  /Isabella

  Tak 🙂 Er glad for at du synes om det!

  /Isabella

  Du er simpelthen så smuk Isabella! <3 Jeg håber du nyder dit ophold, det hele ser i hvert fald fantastisk ud!

  Må du få en hel fantastisk aften i aften med dine klassekammerater.

  Hils Maria og Ian mange gange fra Jakob og mig.

  Tusind tak sødeste Maja <3 hvor er det sødt af dig at skrive!
  Jeg skal nok love at hilse dem mange gange!
  Jeg håber, at du har det rigtig godt.

  De bedste hilsner
  Isabella

  Der blev det lige lidt for overdrevet og mixet til min smag. kan bedre lide det enklere, det dig virker slet ikke som din stil.. tror jeg snart hopper fra. :/

  Dette er min stil. Jeg er ked af at høre du vil hoppe fra. Men jeg er kun mig selv og ingen anden!

  /Isabella

  Det ser godt ud. Hvor jeg dog elsker din jakke!
  Må vi ikke se et “dagens” af hvad du har på i aften? Håber du får en god aften.x

  Hej sofie 🙂 mange tak! jeg er glad for at du synes om det.
  Jeg er desværre ikke taget afsted da min forkølelse desværre kom op igen /: Jeg vil hellere blive hjemme i aften end at skulle ligge hjemme hele weekenden fordi jeg tog afsted. MEN når jeg tager i byen her så skal jeg nok love at tage et billed af det til jer.

  /Isabella

  Jamen rigtig rigtig god bedring, så!
  – Det lyder godt:-)

  Det ser virkelig godt ud! 🙂 Solbrillerne er alt for seje!

  Tusind tak søde Lasse 🙂

  /Isabella

  Hvor er der bare et fantastisk outfit Isabella! Jeg har fulgt lidt med i kommentarerne omkring at der ikke er så meget personlighed på bloggen mere, og jeg er simpelthen lodret uenig. Tværtimod, faktisk. Syntes det er tydeligt at det er DIG med streetstyle billederne og at der ligger arbejde og sjæl bag, og så er du jo bare fantastisk til det! Fortsæt dit fantastiske arbejde søde Isabella!

  Tusind tak Anne, hvor er det sødt af dig!
  Sikke en skøn kommentar, det gjorde mig rigtig glad – det skal du vide.

  Jeg håber, at du får en fantastisk aften.

  /Isabella

  Hopper med på denne vogn! Synes virkelig man kan fornemme at det er dig der har lavet dine streetstyle indlæg, og jeg kan næsten se for mig hvordan du går rundt i London med dit kamera, og tager alle de inpirerende billeder til os. Du skal have en stor tak har fra, for jeg nyder dine billeder!
  – btw., super fedt outfit! 😉

  TUSIND tak Julie, det er jeg så glad for. Jeg ligger meget arbejde i det, så jeg er rigtig glad for, at det bliver værdsat!!

  Rigtig god aften 😉

  De bedste hilsner
  Isabella

  Gud hvor det klæder dig med shorts og strømpebukser! Det er ikke så tit vi ser det, hehe. God bedring, og håber du får en skøn aften 🙂

  Sisselykke.dk

  Hehe nej det er det faktisk ikke 😀
  mange tak, hvor er du sød Sisse!!
  Jeg håber også at du får en rigtig god aften.

  /Isabella

  LEAVE A COMMENT