GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Today I’m wearing

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Dette havde jeg på idag, da jeg skulle til Vintage clothing & accessories fair i Hertsfordshire som ligger 10 min. kørsel fra hvor jeg bor.

  Shorts: 2hand   Trøje: 2hand   Solbriller: 2hand   Sko: Dr. Martens

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  18th september 2011

  READ COMMENTS -

  25 COMMENTS

  Isabella. Dine outfits bliver bare federe og federe siden du er kommet til London! Det er helt vildt! <3 Misunder dig ekstremt da min drømmeby også er London! jeg ønsker dig alt godt de næste to uger! Hav det skønt og husk nu at nyd det! <3
  Knus Kathrine

  Ihh tak Kathrine 😀 hvor er du bare sød..
  jeg vil nyde det så meget jeg kan, det lover jeg dig.

  /Isabella

  Din strik er jo intet mindre end fantastisk! Havde lige håbet den var fra en forretning, så man kunne få fat i den. Øv. Den er virkelig lækker, og du ser jo fantastisk ud som altid 🙂

  Sisselykke.dk

  Du er altid så sød Sisse 😀
  Mange tak!!

  /Isabella

  Super fint outfit -især din strik 🙂 Den ser dejlig vamset ud.

  Det er den også 😀 Den er så dejlig og varm – den bliver fantastisk her til vinter!

  /Isabella

  Nu er jeg altså nødt til at kommentere igen, igen, igen… jeg kan ikke lade være!:-)
  I hvert fald lækkert outfit. Hvor jeg dog bare er helt tosset med strikken.

  Tusind tak 🙂 Dem er der rigtig mange af herovre i London! De er i alle mulige farver, størrelse, mønstre mm. de er så fine!

  /Isabella

  lækkert sæt – som altid! 🙂
  ville egentlig lige spørge ind til dine dr martens. hvordan er de i størrelsen? store eller små?

  Jeg er en str 38 hvilket mine Dr Martens sko også er, men de er en smule for store. Kunne i virkeligheden godt have købt en str 37 tror jeg.

  Ja jeg har en 37 og jeg bruger normalt en 38 🙂 De er lidt store i størrelserne.

  /Isabella

  din stil er SÅ fed. jeg er virkelig helt forelsket. du er jo et helt modeikon! 😀

  cookie93.blogspot.com

  Ej hvor er du bare dejlig Emilie 😀

  Taaak!

  /Isabella

  Åh, hvor ser den strik lækker ud!
  Og hvor er det forresten dejligt at se nogle flere og varierende indlæg 🙂

  Tak Camilla 😀
  Det er blevet nemmere og nemmere at finde ud af herovre nu. Det er lige med at finde tiden til det.

  /Isabella

  jeg eeeelsker din stil! wow det har du styr på. og fedt at se alle billederne fra din tur!

  Mange tak Signe, hvor er det sødt af dig!

  /Isabella

  Mange tak Emma, det er jeg glad for at du synes 🙂

  /Isabella

  Hvor er det et fint sæt tøj du har på! Jeg elsker dine mange secondhand køb!
  /emnapart.blogspot.com

  Tusind tak Emma, hvor er det sødt af dig!

  /Isabella

  Hej Isabella

  Jeg overvejer virkelig at få klippet en frisure som din, men det der holder mig tilbage er, at jeg ikke kan have min laaange hestehale, en lang fransk fletning and so on. Er det det værd at klippe sig kort håret? Og kan man stadig have en masse seje frisurer?

  Kh. Ditte

  Hej Ditte.
  Jeg læste lige din kommentar. Det er super flot hår Isabella har – helt enig.

  Jeg blev klippet i torsdags, en fejlklipning – det blev 20 cm kortere og bad og klipning af spidser. Jeg hader det, self er det skæve blevet rettet op = endnu kortere, og nu er det er pæn frisure, men jeg savner mit lang hår. Jeg er meget begrænset med håropsætning. Jeg ved godt, min frisure var en frisør-fejl, men det er princippet i hvor meget man kommer til at savne sit gamle hår. Husk at tænk dig om, om ikke andet vokser det jo ud igen, og så er den ikke længere. Det er også godt med noget variation i ny og næ. 🙂
  Jeg stemmer for, at du gør det.

  Hej Ditte 🙂

  Hvis du er meget i tvivl – så synes jeg at du skal lade værre.
  Jeg tænkte slet ikke så meget over det da jeg tog beslutningen, jeg havde brug for at prøve noget nyt og jeg havde i over 3 år ønsket at klippe mig korthåret, så jeg tog springet og jeg blev super glad for det!
  Der er så mange der komplimentere det hele tiden, og jeg følte at jeg blev 2-3 år ældre med det nye hår.
  Mine forældre har altid sagt til mig “Hvis du er i tvivl, så skal du lade værre” – og det har vist sig i mit tilfælde altid at være rigtigt.
  MEN personligt er jeg slev blevet vildt glad for mit hår, det er nemt og hurtigt – men selvfølgelig kan man ikke lave nær så meget med det som man kan med langt hår, men jeg er stadig meget glad for det!
  Heldigvis er det bare hår og det vokser rigtig hurtigt ud igen, så hvis det viser sig at du hellere vil have det langt, så tager det heldigvis ikke så lang tid før det vokser ud igen, og så har du jo prøvet det 🙂

  Jeg ville siger spring ud i det, hvis du hælder til dig – jeg tror ikke, at du kommer til at fortryde det!

  Held og lykke med det.

  De bedste hilsner!

  Btw. Hvor er det sødt af jer (michelle samt laura) at kommentere!!

  jeg har fået det gjort bare med pandehår, og jeg synes det er vildt fedt indtil videre 🙂 men det er selvfølgelig lidt svært at sætte i forskellige frisurer 🙂

  LEAVE A COMMENT