GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Today I’m wearing

  Photobucket

  Photobucket

  Photobucket

  Dette outfit have jeg på i fredags. Jeg havde sådan lyst til et afslappet outfit, samt nogle sko jeg kunne holde ud og have på hele dagen. Herovre går jeg hele tiden, så komfortable sko er en meget vigtig ting.

  Sko: Regent   Taske: 2hand   Bukser: Dr. Denim – Plenty    Sweater: 2hand   Solbriller: 2hand

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  25th september 2011

  READ COMMENTS -

  9 COMMENTS

  Super lækker sweater!! 🙂

  Sandra
  Universbys.blogspot.com

  Slap af hvor er det et gennemført lækkert outfit! Jeg digger det!!!

  Ej hvor er jeg bare misundelig på den strik. Må jeg spørger om du på disse billeder har stylet dit hår med airstyleren? Det sidder super godt 🙂

  Kan man stadig købe de sko du har på? og hvis ja, hvor?

  Lækkert! Jeg er helt forelsket i din striktrøje 🙂
  Camilla, Scent of Fashion

  Super lækker sweater! 🙂
  Synes du har en rigtig fed stil, og en spændende blog, der helt klart er værd at følge med i 🙂

  Ej, jeg havde lige sådan håbet, at den sweater ikke var 2hand… Den er alt for lækker, jo!

  Hej Isabella 🙂
  Her kommer et lille sjovt spørgsmål, og det skal bestemt ikke forståes negativt! Det er ihvertfald ikke min hensigt med den, men hvad i alverden vil du gøre af alt det tøj du har købt, når du skal tilbage til DK? 🙂

  Jeg var selv i London for 14 dage siden (faktisk på Brick Lane, men mødte dig ikke lige..)
  Og jeg må da sige, at jeg også selv fik købt mig en del med hjem, men hvis jeg skulle bo der i en måned, så tror jeg bestemt også jeg ville have brugt aaalt for mange penge, og have købt alt for meget! 🙂

  Hvor får du egentlig penge fra? Har du sparet op?

  De venligste hilsner Joanna!

  Ej, den sweater er godt nok både lœkker og hyggelig (:

  LEAVE A COMMENT