GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Today’s dungaree look

  imageHej mine søde læsere! I dag er ikke en nem dag.. Det har det ikke været i lang lang tid for at være ærlig. Det er med at holde hovedet over vande og kæmpe. Det at være flyttet fra London her til min lille hjemby, har ikke været den nemmeste beslutning for min kæreste og jeg, og til tider kan jeg ikke lade være med at tænke på, om det var den rette beslutning? I livet går man igennem mange forskellige perioder i ens liv, og jeg må godt nok indrømme jeg har fået taget hul på et hårdt kapitel hvor det hele går ret meget op ad bakke.

  Men i dag skal det handle om mine skønne dungarees! De er bare så behagelige og perfekte til et afslappende hverdags look. Da jeg startede som stylist hos Asos købte jeg disse, og jeg elsker dem! Du kan faktisk stadig købe dem på deres hjemmeside (jeg skal nok huske at linke ind til dem i dette indlæg). De er nemme at style og så er jeg specielt vild med at sætte mine sammen med tykke trøjer og Dr. Martens – specielt nu hvor det er efterår!

  Hi my sweet followers! Today is not an easy day.. It actually haven’t been easy in a very, very long time. It’s about keeping your head up high and fight. Moving from London to my little hometown haven’t been the easiest decision for my boyfriend and I and at times I can’t stop thinking if we made the wrong choice? In life you go through many different chapters and I have to admit the one I am in at the moment is really tough and up hill.

  But today is all about my dungarees! They are so comfortable and perfect for a casual everyday look. When I started working as a personal stylist for Asos I got these black once and I love them. You can still buy them on Asos (I will make sure to link to them in this post). They are easy to style and I love to wear mine with knitted jumpers and Dr. Martens – perfect for Autumn!
  image image image image image

  Efterår er uden tvivl min yndlings season fordi du kan bruge dine store fluffy jakker og layer dine outfits igen – hvor har jeg bare savnet det! Min fluffy bomber jakke er så skøn og som du måske kan forsstille dig er den ekstremt behagelig og blød at have på. Den passer også super godt til stramme jeans!

  Autumn is no doubt my favorite season because you can finally wear your fluffy coast and layer your outfits again – god I have missed that! My fluffy bomber jacket is amazing and as you perhaps can imagine so soft and cosy to wear. The bomber jacket also looks great with skinny jeans!
  image image image image image image image

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  25th oktober 2016

  READ COMMENTS -

  12 COMMENTS

  Hvad hedder dine bukser? Kunne ikke finde linket – de er vildt fine

  Husk på at ingen beslutning er for evigt. Er selv lige flyttet herned fra København. Det trøster mig på de dårlige dage, at vi heldigvis er så frie, at vi altid kan flytte igen.
  London smutter ingen steder.
  Kh

  I love your style! Especially the dungarees with that fluffy jumper! So cool!

  Amy
  http://www.thenoiseinwonderland.com

  Måske du skulle læse de indlæg du skrev, da I besluttede at flytte til Sønderborg, igen? Det kan minde dig om hvorfor du tog beslutningen. Dengang lød det som det helt rigtige valg, så måske det stadig er det, du skal bare lige mindes om det. Det kan måske lidt sammenlignes med, når man skal minde sig selv om hvorfor man sluttede et dårligt forhold, og det ikke er en god idé at gå tilbage til sin eks, selvom det kan virke fristende 🙂 Håber I finder ud af det i alle tilfælde, det er rart du giver så meget af dig selv på bloggen!

  Hej sødeste Sarah! Du har fuldstændig ret, tusind tak for at minde på om det. Jeg bør helt sikkert minde mig om hvorfor vi tog denne store beslutning. Jeg er nu glad for det, da jeg føler at jeg har fundet mig selv igen. Der er kommet ro på, og jeg har fundet ud af hvor jeg ser mig selv i livet. Dog har det været utrolig svært for min kæreste, da han ikke helt føler han kan falde til her.. Hvilket jo er hårdt for både ham og jeg.
  Vi prøver og vi kæmper hver dag! <3 Jeg håber det skal lykkes for os.

  Stort knus
  Isabella

  men er det stadig planen i skal til København eller er i lidt i tvivl? 🙂

  Hej søde Nat <3

  Nej det tror jeg desværre ikke er planen længere! Jeg tror det står imellem her og London, men vi har endnu ikke fundet ud af hvad vi gør, da det jo er en kæmpe stor beslutning at flytte tilbage igen.

  Åhhh ha' ja 😀 livet er sku ikke altid lige nemt..

  Jeg skal i hvert fald nok give jer besked når jeg ved hvad der kommer til at ske.

  Stort knus
  Isabella

  Beautiful outfit! Loved the blouse already when you showed it on Instagram and I also like the dungaree, but I think it’s a bit hard to pull of when you’re a bit on the chubby side like me, haha.

  I have another question: I’ve been trying for ages now to find out which nail polish you are wearing on the pictures for these posts and many others (browsed almost the whole blog, I’m such a freak…)
  http://isabellathordsen.com/amazing-yves-rocher-competition/
  http://isabellathordsen.com/kurt-geiger-summer-sandals/

  I love it!! It’s the perfect shade and I would love to wear it.

  Lovely greetings from the Netherlands!
  Kerstin

  Totally love this boyish meets Parisienne outfit! Your jacket is amazing!
  http://lartoffashion.com

  Thank you girl <3 The jacket is from Asos - got it last season.

  Biggest hug
  Isabella xx

  Hvor er du fin Isabella, jeg var faktisk i Sønderborg i weekenden og det er virkelig en skøn og hyggelig by! Jeg kunne dog godt forestille mig, at det må være en kæmpe forskel at flytte fra London til Sønderborg!
  Man ved jo aldrig om man har valgt rigtigt før man prøver det af, så hvis beslutningen om at flytte ikke var den rigtige for jer, så skal I huske at takke jer selv for at tage chancen!
  Man bør også altid huske det naturlige i at livet i perioder går op ad bakke, og det er jo ofte i de perioder man udvikler sig mest.
  Så hæng i og husk på at se de gode ting livet også byder på, du kan bl.a. takke dig selv for at være en fantastisk blogger!

  Hej sødeste Malene <3 Er det rigtigt, du var i Sønderborg? Ej hvor sjovt. Du har ret - det er en fantastisk lille by, super smuk og hyggelig men det er jo langt fra London.. Hvor er det rart at høre fra dig, og så kunne ikke have mere ret. Man kunne jo aldrig vide hvordan det blev hvis man ikke tog springet og prøvede? Nogle gange er tingene for det bedre og andre gange er det desværre modsat. Jeg tror stadig vi er igang med at finde vores plads <3 Det var desværre ikke så nemt som vi troede..
  Jeg hænger i <3 Tusind tak for din ekstremt dejlige kommentar - det var virkelig lige hvad jeg havde brug for at høre!

  Sender dig et STORT knus herfra
  Isabella

  LEAVE A COMMENT