GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Velkommen til min nye blog

  Hej alle sammen & velkommen til min nye blog. Som i også kan se er jeg blevet en del af annoncenetværket Blogger’s Delight & jeg har fået mit eget domæne; Isabellathordsen.dk.

  Som mange af jer ved har denne ændring stået på i et stykke tid, og har været grundet til mange af mine København ture. Jeg er rigtig glad for resultatet Jeg har set meget frem til denne udvikling, og jeg ser meget frem til at se hvad dette kommer til at betyde for mig og min blog.

  Dette samarbejde vil også betyde, at jeg vil begynde at få nogle annoncer på min blog. Dette håber jeg selvfølgelig, at I har det okay med, da jeg bruger mange kræfter og megen tid på at blogge, hvor jeg ellers kunne have haft arbejdet og tjent penge.

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  2nd maj 2011

  READ COMMENTS -

  28 COMMENTS

  Uh, se det er en flot farvesammensætning! Go powerwoman!

  Forresten, hvor er reolen bag dig fra?

  1.) Hvor er dit outfit NICE ! Jeg e-l-s-k-e-r jakkesæt i en skrigende farve.

  2.) Tillykke med det ! Og det er selvfølgelig helt fair, at du nu får mulighed for at tjene lidt penge på din blog gennem annoncer !

  Nesta,
  http://neonstars.blogspot.com

  Mange tak for alle jeres kommentarer 🙂

  Hvor er jeg glad for at i synes om min nye hjemmeside.
  I er bare de bedste læsere!

  /isabella

  Hej Isabella,
  jeg tilslutter mig flere af de andre, der kommenterer, at din blog er fantastisk og at du og din stil er meget inspirerende.
  Flere har spurgt til blazeren, som du har på på disse billeder, men jeg vil gerne vide hvor den hvide top er fra?

  Hilsen en trofast læser

  Hej Dinana,
  Min top er fra Gestiz 🙂
  tusind tak for din dejlige kommentar!
  /Isabella

  Wow – kiggede på wewonder.dk (som også er en inspirerende blog) og fulgte linket til din blog. Det er en meget inspirerende blog – også for en 35-årig i KBH. Og self har du lov at tjene penge på din blog. Held og lykke med det hele. Glæder mig til at følge dig.

  Ej hvor fedt 🙂 Tillykke med det 🙂

  Tillykke med den nye blog! 🙂 Jeg glæder mig til fortsat at følge med 😉

  Tillykke tillykke.

  Og hvor ser du brand godt ud med din nye page, wauw! Godt du gjorde det!

  Tillykke tillykke med dit nye domæne!

  Hvor er din røde blazer/jakke egentlig fra? Den er rigtig fin 🙂

  Taaak 😀
  Min blazer er fra H&M.

  /Isabella

  Knew it;) Sig mig, er der forsket på det gamle BD og det nye? Knus

  Nej det er der ikke, vi er bare nogle andre bloggere 😉 ellers er det hele det samme.

  /isabella

  Det er vi nok mange der havde anet 😉
  Stort Tillykke! Meget velfortjent – du er en super blogger og hvis du kan tjene lidt oven i er det da også bare lækkert 🙂 Glæder mig til at følge med videre i dit liv og din garderobe.

  /M

  Hehe ja 😉 Mange tak! Jeg er rigtig glad for at du vil følge med.
  hvor er du sød.

  /isabella

  Gratulerer med din nye side. Gleder meg til å forsette å følge den på denne siden.

  Mange tak 😀 er glad for at du vil følge med!

  Du om nogen fortjener det! Synes, at du er den klart mest inspirerende modeblogger stilmæssigt i Danmark pt., og det endda selvom jeg er 11 år ældre end dig. Hold ved din fine, feminine stil og dig selv, for du er virkelig en ener. Krydser så meget fingre for dig og London – men man smider som bekendt ikke guld på gaden, så mon ikke du kommer ind.
  Held og lykke og gode energier til dig fra mig.
  PS: Elsker forresten din ærlighed og evne til at dele ud af dig selv i de indlæg, hvor du skriver om dine tanker. F.eks. som indlægget omkring London eller det, hvor du skriver om at have en personlig stil til trods for hvad andre skulle ske at mene om den. Inspirerende ung dame:-)

  Ej hvor var det en dejlig kommentar 😀 mange mange tak! Hvor er det sødt af dig.
  Jeg vil tage alt det du har skrevet til mig – det betyder rigtig meget for mig!

  /Isabella

  Hvor er din fine blazer fra? 🙂

  Hej Christine 🙂

  min blazer er fra H&M.

  /Isabella

  Skulle også lige til at komplimentere din blazer 🙂 den er for fed!

  – Hvornår er den købt..længe siden?

  Tak Julie 🙂
  den købte jeg for 3 mdr siden tror jeg.

  /Isabella

  Hej Isabella!
  Tillykke med din nye blog!
  – anede ikke at du ville få dit eget domæne… 😉
  Vil selvfølgelig stadig blive ved med at følge dig, som jeg har gjort i lang tid efterhånden…Skal lige høre hvordan du har lavet din ‘header’ eller hvad man kalder det øverste, hvor der står “Isabella Thordsen” med billedet, er det et bestemt program? 🙂
  Masser af ros herfra.♥

  http://camilaandersen.blogspot.com/

  Hej Camilla 😀
  Mange tak! Nej jeg har også været god til at holde det hemmeligt for jer 😉 hehe
  Jeg har lavet mit billede i Photobucket, og fået drengene fra BD til at lave skriften til mig ;-D

  /Isabella

  Tillykke med din nye side! 🙂

  Mange tak Maria 😀

  LEAVE A COMMENT