GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Vintage mode

  Der er mange af jer der har spurgt ind til min bog “Vintage Mode”. Det er en fantastisk bog, som jeg personligt mener, er alle pengene værd! Den koster 300 kr, men man får også noget for pengene.
  Man får hele rejsen op igennem det 20. århundredes tøjdesign. I bogen gennemgår de modehistorien hen over det sidste århundredes årtier og helt frem til 80’erne. Ud over kun at beskrive modens historie, kommer bogen også ind på modetendenser, tidligere tidens færdigheder og teknikker. Dette er helt klart en af mine yndlings modebøger!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  16th juli 2011

  READ COMMENTS -

  6 COMMENTS

  Hvor er bogen fra?:)

  ej hvor er det spændende 🙂 Når man interesserer sig for mode, er det bare super at have sådan en bog, mht. baggrundsviden i branchen! Jeg har også bogen 50 designers you should know, som er super god når det kommer til baggrundsviden. Sådanne bøger er bare guld!

  knus, Marie My fra http://www.nemesisbabe.blogspot.com

  Hej Isabella!

  Først en virkelig fed blog, og dejligt med masser af billeder 🙂

  Det ville virkelig være fedt hvis du ville lave en top 3, eller top 10 (det kommer an på hvor mange du har) over alle dine yndlings modebøger. Jeg elsker selv mode bøger (eller vintagebøger osv.) så det ville være fedt, at få inspiration! Du kunne evt beskrive bogen osv!!

  Det ville jeg sætte STOR pris på!

  Hilsen Mille Thierry.

  Jeg har den også, & er helt enig i at den er rigtig god!(:

  jeg har den også, og den er vildt god! 🙂

  Wow, den ser virkelig fantastisk ud. Den vil jeg godt nok gerne have fingrene i, hvor kan man købe den? 🙂

  Sisselykke.dk

  LEAVE A COMMENT