vintage shopping in La Coruna spain

Processed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with m5 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Da vi ankom til La Coruna i Spanin skulle vi selvfølgelig på vintage hunt. Nu hvor jeg ikke får min daglige vintage dosis her i Sønderborg, så søger jeg det altid når jeg rejser. I London var jeg vandt til, at de lå over det hele samt fede markeder jeg tog til hver weekend. Jeg mangler det utrolig meget, nok mere end jeg tør at indrømme!

I Spanin faldt vi over denne søde vintage butik. Den hedder Vintage & coffee og lå i det hyggeligste område.

Butik var super hyggelig, og havde et fantastisk udvalg. Prismæssigt var den ikke billig, men heller ikke for dyr! Priserne var rimelige og tøjet nøje udvalgt. Min veninde Lenita købte et par fede store runde guld øreringe til 200kr og jeg blev pladask forelsket i denne fede røde frynse jakke.

When we arrived in La Coruna, Spain I of course had to go vintage hunting. Now when I do not get my daily vintage dosis here in Sønderborg I always seek it when I travel. In London I was used to having the best markets everywhere each weekend. I miss that so extremly much, actually more than I wan’t to admit!

I spain we found this cute vintage shop. It’s called Vintage & Coffee and placed in a gorgeous little square.

The shop was so cosy and had a great collection of vintage items. it wasn’t super cheap but not expensive either! The prices was quite readable for the selection. My friend Lenita bought a cool pair of round vintage hoop earrings for 20 pounds and I felt completely in love with this red fringe jacket.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Min veninde og jeg var helt overrasket over hvor “tom” La Coruna var. Der var stort set intet der var åbent, da det er en by der lever meget af de unge studerende, så største delen af byen åbner først senere på aftenen, når de unge får fri fra studiet og mødes i byen. Vi havde meget besvær med at finde en hyggelig restaurant, da alt først har åbent sent. Der lå heldigvis en hyggelig café ved siden af vintage shoppen, så der fik vi både morgenmad og frokost, – men det var nu også super lækkert, så kan bestemt ikke klage!

We were so surprised with how “empty” La Coruna was. Pretty much every place was closed, since it’s a city that lives of students. Therefore everything is pretty much dead doing the day and in the evening is when things happens. We had a lot of trouble even to find a restaurant there was open. Luckily there was a nice café right next to the vintage shop, so we went there for both breakfast and lunch. It was super yummy though, so I can not complain!

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Vintage & Coffee havde den fedeste indretning! Var specielt helt tosset med farverne på væggene og deres prøverum med de gamle fjernsyn mm. Jeg elsker altid at sample inspiration til mit eget hjem når jeg rejser, og her fandt jeg utrolig mange nye ideer til hjemmet.

Vintage & Coffee had the coolest interior! I was especially crazy with the colors on the walls and their dressing room with the old tv’s etc. I always love to find lots of inspiration to my home when I travel, and here I got so many new ideas for our home.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Jeg blev så vild med jakken, at jeg simpelthen blev nød til, at købe den med hjem! Kender i den følelse man får når man køber noget man er så glad for, at man bare bliver nød til at så det på med det samme? Sådan havde jeg det. Resten af dagen gik jeg rundt i Spanien søde gader og rystede de fine frynser!

I loved the jacket so much that I just had to buy it! Do you know the feeling when you find something you really love and just have to wear it straight away after you buy it? That’s the feeling I had. The rest of the day I was swinging my jacket down all the cute Spanish side streets.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

 Jeg havde lovet mig selv, at jeg ikke ville købe noget inden jeg gik ind – men det kunne jeg selvfølgelig ikke overholde. Blev faktisk også helt stolt af mig selv, at jakke var det eneste jeg købte, da jeg havde udsøgt mig en helt bunke af lækre vintage fund. Det må blive næste gang <3 Heldigvis fik jeg mig en fed souvenir med hjem.

Find Vintage Coffee’s hjemmeside HER.
Deres adresse er:
Calle san agustín, 32
(plaza de san nicolás)
15001 a coruña

I actually promised myself that I would not buy anything before I went in there – but of course I could not keep that promise. Although I was actually proud of myself that I only bought this jacket, because I had my eyes on many great vintage gems. Next time <3 Luckily I got myself the coolest souvenir from La Coruna.

Find Vintage Coffee’s website HERE.
The address is: 
Calle san agustín, 32
(plaza de san nicolás)
15001 a coruña

 • FacebookTwitterPinterest

3 Responses to vintage shopping in La Coruna spain

 1. Jeg forstår virkeligt godt, at du ikke kunne lade jakken hænge tilbage – såå fed!
  Men du har jo altid haft noget for vintage. Jeg kan huske dengang, de havde din egen webshop med ‘håndplukkede’ sager. :)

 2. A Coruña is my city!! Love your post and love Vintage and Coffe!! The Valentin cafe is one of my favorite of the city!!! But I invited you to come back to A Coruña and see all the cool people live here!! This is the place where start Zara and here are their offices!! You can see all around the streets the designers of Inditex!
  By the way, I love so much your pics and your posts!
  xoxo
  http://www.donkeycool.es

Leave a reply