GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Vintage shorts and bell sleeves in Lisbon

  leathershortsleathershorts2 photo leathershorts9_zpsuakgctzg.jpg
   photo leathershorts1_zpsz4dsevom.jpg

  Her ser i endnu et outfit fra min rejse til Lisbon. Jeg har stadig et par blogindlæg derfra som jeg ser frem til at dele med jer søde læsere! Dette look havde jeg på min sidste dag. Jeg er helt tosset med min hvide H&M skjorte med de store ærmer. Jeg købte den på udsalg, og tror endda jeg fandt den i barsels afdelingen. Jeg faldt for det afslappede oversized look, og tænkte jeg bare måtte have den! De halv gennemsigtige stof gør den helt oplagt her til sommer, og ved at jeg stylede den med mine lædershorts og rå støvler gav jeg toppen et mere edgy twist. Her i Danmark når det er lidt koldere styler jeg den med mine højtaljede jeans og sneakers for et mere afslappende look.

  Here’s another summer look from Lisbon. I still have a few images from there I can’t wait to share with you angels! This was what I was wearing the last day there. I am so in love with my white bell sleeved top from H&M. I bought it on sale, and not to be mistaken, I actually think it’s from the maternity line but I couldn’t help buying it anyway! Love the loose fit and oversized sleeves. The half transparent fabric makes it perfekt here for summer and by pairing it with my leather shorts and black boots it gets a more edgy twist. Here in Denmark when it’s a bit colder I style it tucked into my high waited jeans with trainers for a casual everyday look.

  leathershorts5leathershorts4 photo leathershorts7_zps0ghh9vrz.jpgleathershorts10leathershorts6 photo leathershorts3_zpsfo4pekg5.jpg

  All pictures of me are shot by my sweet friend Amber Rose // Alle billeder af mig er taget af min søde veninde Amber Rose

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  7th august 2016

  READ COMMENTS -

  4 COMMENTS

  I’ve been loving bell sleeves this summer! Yours looks great against the backdrop. x

  http://www.ashrealasitgets.blogspot.com

  Oh yeah – mee too. And now when we are moving more into AW I am a big fan of ruffles! 😀

  Biggest hug,
  Isabella xx

  Your outfit is a minimalistic perfection! Wow, that blouse has some royal sleeves, I love it!

  http://lartoffashion.com

  Haha! yeah the sleeves are SO great right. 😀 I am a big fan of ruffles and bell sleeves this season! Really glad you like it love.

  Biggest hug,
  isabella xx

  LEAVE A COMMENT