GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Visiting a Pumpkin Farm

  6N2A71356N2A74356N2A74706N2A7432

  Glædelig mandag mine dejlige læsere! Dagens indlæg bliver ikke mere efterårs agtig. Da Liketoknow.it havde os med til The Cotswolds tog de os med ud til den mest charmerede Pumpkin farm. Det er måske en lidt “atypisk” drøm at have, men jeg har i flere år drømt om at besøge en Pumpkin farm som denne. Derfor var det en glad Isabella der fik sig noget af en positiv overraskelse da de fortale os, at næste stop på programmet var en Pumpkin farm. Jeg jublede indeni, haha! 

  Happy Monday my fantastic followers. Today’s post is full of autumn vibes, which you know I’m all about at the moment. When Liketoknow.it took us to The Cotswolds they decided to take us to a Pumpkin Farm. It maybe sounds a bit silly but I’ve actually been dreaming of visiting a Pumpkin Farm for a few years now, so when I heard this pace was next up on our trip I was over the moon! Haha

  6N2A7370 2

  Shop mine Dr Martens   //   Shop my Dr Martens

   

  Shop min frakke   //   Shop my coat

   

  Det var en ret grå og regnfyldt dag, så det betød komfortabelt fodtøj der kunne tåle det meste samt tykke trøjer og lange frakker. (Find min frakke HER) Marken var mudret på grund af regnen, så var lykkelig over jeg havde tænkt praktisk. Jeg var hoppet i mine højt elskede Dr Martens som jeg bruger året rundt! (Find mine Dr Martens HER) De passer til alt hvis du spørger mig. Jeg styler dem både sammen med fine kjoler, til jeans og nederdele! Hvad skulle jeg dog gøre uden dem – haha. De er mine for altid go-to shoes. 

  It was quite a grey and rainy day, so that meant comfortable clothes. Comfy shoes, cosy jumpers and long coats. (Find my coat HERE) The field was super muddy, so I was great full that I though practically when I picked my outfit in the morning. Of course you can see it in the photos but you guys know me well enough to know that my Dr Martens was my shoe pick of the day. (Find my Dr Martens HERE) Dr Martens have for years and years been my go-to shoes for both dresses, jeans and skirts. They are easy to style for many different occasions. Gosh what would I do without them? Haha

  6N2A74266N2A7412

  Jeg var så lykkelig over at mit ønske om, at besøge en sød lille Pumpkin farm gik i opfyldelse. En dag når jeg får børn vil jeg tage dem med på en charmerende farm som denne, for at vælge Pumpkin og så tage dem med i køkkenet bagefter for at udsmykke Pumpkin og vise dem hvordan de kan bage lækre kager og andre gode opskrifter af “indmaden”. Håber sådan jeg bliver en god hus-mor en dag, haha! Det er i hvert fald en af mine aller største ønsker. 

  Stort knus jeres Isabella

  I was so incredibly happy that I got to visit a cute little pumpkin farm. I’ve wanted to visit one for years now! One day when I’ll have my own children I will have to take them to a charming pumpkin farm like this one to pick pumpkins, then carve and decorate them after and bake cake and other recipes from the leftovers. I really hope I’ll be a good mother and house-wife one day, haha! At least it’s a big wish of mine and I’ll do everything to make that come true.

  Biggest hug your Isabella

  Follow my blog with Bloglovin

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  22nd oktober 2018

  READ COMMENTS -

  3 COMMENTS

  Du bør kommer til USA i oktober og tage på deres Pumpkin and Apple Picking Farms herovre! Jeg elsker det <3 Skønne billeder.

  Lovely Pictures.
  Regards.
  Coopanz.com
  Codeswodes.com

  LEAVE A COMMENT