We have arrived in kovalam India

image image image

Hej fra Indien mine søde læsere! Hvor er det bare skønt at blogge i nye omgivelser. Jeg håber, at I alle har det rigtig godt. Det har jeg i hvert fald. Det er så fantastisk, at min mor og jeg ikke har andet, at forholde os til end at være her i nuet, og det der sker omkring os. Det at falde til et nyt sted og lade bekymringerne ligge. Jeg sidder her og blogger på vores terrasse. Vi bor højt oppe og har udsigt til de smukkeste palmer. Det er et meget beroligende sted at bo. Ikke luksus, men man mangler ikke noget. Glæder mig til at vise jer stedet i et seperat indlæg.

Der er lige landet en krage på naboen terrasse. Ja, man havde måske ikke lige troet at her var krager? Men det er her, og mange af dem! Det er faktisk hvad jeg godt kan lide ved dette sted, det er fyldt med overraskelser. Alt er langt fra hvad jeg havde forventet, men på den anden side, hvad have jeg overhovedet forventet? Jeg havde jo ikke nogen fantasi om hvad jeg kom ned til, da jeg aldrig har været i Indien før.

Hi from India my sweet followers! It’s just so amazing to blog from new surroundings” I hope that you all are well. I really am. Here is so amazing, and I really enjoy that the only thing my mum and I have to care about is being here together in the moment, and just focus on what’s happening around us. I am sitting and blogging from our terrace. We have a room high up, so we have a view on the beautiful palm trees. Here is so relaxing! It’s not luxurious, but here is all you need. I am looking forward to share this place with you in a separate post.

There just landed a crow on the neighbors terrace. Yeah, you might not expect here to be crows, but here is actually a lot! That is what I love about this place. It’s full of surprises. Everything is far from what I expected, but what did I expect? I didn’t have any idea, because I have never been to India before. 

imageimage

Har selvfølgelig mit smukke ur med fra Cluse. Find det HER!   //   Of course I brought my beautiful Cluse watch with me. Find it HERE!  

Her er fantastisk på en helt anden og uniq måde. Alt er spændende, anderledes og nyt! Lige fra det øjeblik vi landede i lufthavnen og oplevede det vilde “kaos”, som for dem er helt normalt. Man kan næsten ikke andet end at få et lille kultur-chok. Haha! Biler der dytter og køre i den forkerte retning, en hel familie klemt sammen på en lille scooter, masser af tuck tucks der køre helt hul i hovedet og en elefant der går midt ude på vejen i den vildeste trafik. Velkommen til Indien <3 Wow.

Her er det normalt at se geder og køer i vej kanten. Vilde hunde, mange halvfærdige bygninger, skrald de smider hvor det passer dem mm. Det er en kæmpe oplevelse og super spændende kultur at opleve. Jeg ser sådan frem til hvert sekund! Er så glad for, at jeg har jer alle sammen, at kunne dele det med! Husk at se mere på Instagram: Isabellath samt min Instagram Story.

Jeg tjekker ind meget snart igen med mange flere billeder! (Har taget utrolig mange allerede!)
Stort knus
Jeres Isabella

Here is so fantastic in a very unique and different way. Everything is so exciting, new and different! From the moment we arrived in the airport there was so much “kaos”, but for them that’s just normal. It’s pretty normal to get a bit of a culture-chock. Haha! The cars are beeping and driving in the wrong direction, a whole family squeezed on one scooter, lots of tuck tucks driving like crazy and a big elefant walking in the middle of the traffic. Welcome to India <3 Wow.

Here it’s normal to see goats and cows in the side of the streets. Wild dogs, lots of half finished buildings, trash where ever they want to throw it and much more. It is such a big experience to be here and see this exciting culture. I enjoy each moment! I am so happy I get to share it all with you! Remember you also can get updated on my trip on Instagram: Isabellath and Instagram Story.

I will check in very soon again and post many more images! (I’ve shot tons already)
Biggest hug,
Your Isabella xx

image image

 • FacebookTwitterPinterest

11 Responses to We have arrived in kovalam India

 1. Hej Isabella
  Dine billeder er simpelthen så smukke. Jeg ved godt, at det handler om at personen bag kameraet er god, men du regigerer dem simpelthen så fint. Må jeg spørge hvilket program du bruger? Og hvilket filter du lægger over?

  • Hvor er du sød Mie <3 Mange tak!!

   Jeg har fundet en fed måde at gøre det på. Jeg skyder dem med mit Canon Mark lll, ligger mit kort ind i Olympus Pen og overføre dem til min mobil ved hjælp af Wifi. Her redigere jeg dem med Snapseed og eller Afterligt. De har nemlig super fede filte der giver dette retro/vintage vibe som jeg elsker. Og så loader jeg dem fra mobilen ned på bloggen 😀 Det tager lidt tid, men så får man den super høje kvalitet med.

   Stort knus
   Isabella

  • Det er her virkelig også 😀 Bare det at være og opleve et nyt sted er en skøn følelse! Glæder mig til at dele flere oplever herfra med jer <3

   Stort knus
   Isabella xx

  • Thanks love 😀 I use make the most of it! <3

   Looking forward to update you with more posts from here!

   All the best,
   Isabella xx

Leave a reply