GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Welcome home beauty

  chanel

  Jeg har i lang tid overvejet at investere i en ny lækker taske. Jeg har arbejdet ekstremt hårdt de sidste par år, uden at huske at passe på mig selv, så da jeg sagde op hos Asos følte jeg, at det var tid til endelig at kunne forkæle mig selv.
  Jeg må indrømme, at jeg har noget for designer tasker. Hver gang jeg får foræret eller køber en take fra fx. H&M eller Topshop har den bare ikke den samme “værdi” for mig. Det er ikke fordi jeg er snobbet, da jeg elsker at mikse design med high street og vintage, men af en eller anden grund er det kun mine dyre og mere exclusive tasker jeg får brugt.

  En klassisk Chanel taske har været på min drømme ønske seddel i lang, lang tid – men jeg vil gerne have en der emmer a historie. I ved at jeg er en kæmpe vintage elsker, så jeg har søgt og søgt for at finde den helt rigtige vintage Chanel taske. Her er den så! En tidløs double flap i størrelsen Medium. Jeg valgte at købe den i sort lammeskin, og så var den jeg fandt super smuk velholdt. Denne take er blevet lavet mellem 1986-1988, hvilket for mig giver den endnu mere værdi da den har en historie.

  Jeg glæder mig utrolig meget til at style den, og har ikke kunnet gå udenfor døren uden denne take lige siden jeg købte den. Størrelsen er helt perfekt da jeg nemt kan have både solbriller, pung, nøgler og mit lille kamera heri. Jeg fandt min taske på hjemmesiden Vestiairecollective.com, hvilket er en helt igennem fantastisk hjemmeside. Her kan du finde masser af utrolig lækre designer items til super gode priser, plus alt bliver tjekket igennem før det bliver sendt ud, så du kan ikke ende i den dumme situration hvor du er kommet til at købe en falsk vare. Hvilket for mig spiller en stor rolle, og giver mig en større sikkerhed, da det når man køber items som denne ikke kun drejer sig om 5kr.

  I have for a long time considered investing in a new designer bag. I have worked extremely hard the last few years, without remembering to take care of myself, so when I quit my job at Asos, I felt that it was time to finally do something for myself.
  I must admit that I have something for designer handbags. Every time I get a gift or buy a bag from example. H&M or Topshop it just doesn’t have the same “value” for me. It’s not because I’m snobby, since I love to mix design with high street and vintage, but for some reason it’s only my expensive and more exclusive bags I use.

  A classic Chanel bag has been on my dreams wish list in a long, long time – but I want one that exudes a history. You know that I am a huge vintage lover, so I’ve searched and searched to find just the right vintage Chanel bag. Here it is! A timeless double flap in a size Medium. I chose to buy it in black lamb skin, and it is so well maintained. This model has been made between 1986-1988, which for me gives it even more value because there is a story behind it.

  I am looking very much forward to style it, and I have not been able to walk outside the door without this bag ever since I bought it. The size is perfect as I can easily have both sunglasses, wallet, keys and my little camera in it. I found my bag on the website Vestiairecollective.com, which is a truly amazing site. Here you can find lots of incredibly beautiful designer items at super good prices, plus everything is checked carefully before it gets sent out so you do not end up in the stupid situration where you buy a fake product. Which for me to play a major role, and gives me a greater security as it’s not just 5 pounds.

  chanel2 chanel1 chanel3

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  19th juli 2016

  READ COMMENTS -

  4 COMMENTS

  I absolutely agree with you Isabella! It’s worth investing in good quality products.There are so many things out there that individual designs and items with history have so much more value than a (let’s be honest) Polyester something something from the Highstreet.

  I love browsing around Vintage Shops. Plus: Before I moved to London I lived in Berlin for two years (I really miss it) – if you get to visit the German capital anytime soon you should pop-in “Soeur Vintage”, Marienburger Strasse in Prenzlauer Berg. They have an amazing selection of Vontage Pieces from Cos to Isabel Marant etc.

  x from London

  Beautiful pick and so well preserved too!

  http://lartoffashion.com

  åh gud, hvor er den flot. det er lige sådan en, jeg har ledt efter. den er virkelig pæn. tillykke med den. kan godt forstå du bærer den rundt til alting, det havde jeg også gjort, ha ha 🙂 Fedt tip med hjemmesiden, den vil jeg tjekke ud. Vh Katrine

  LEAVE A COMMENT