GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Welcome to my dream chalet

  Jeg elsker at rejse, og I ved hvor meget jeg specielt holder af mine rejser til kulden. Når jeg er tæt på naturen, er det som om jeg er det lykkeligste jeg kan være. Højt oppe i bjergene, væk fra støj, stressende hverdag og omringet af træer, frisk luft og sne. Det var lige netop det jeg var, da jeg var i Meribel med Six.Travel. Vi havde en fantastisk rejse og vi var det skønneste crew samlet. Vi havde det alle sammen super sjovt, og det var spændende at lære dem alle at kende. Specielt når man deler hus sammen på denne måde får man rig mulighed for det. Fra det sekund man træder ind ad døren bliver man ramt af denne her “wow” oplevelse. De store vinduer gør at man nærmest føler sig i et med naturen. På grund af de mange smukke og store rum har man masser af mulighed for at slappe af og være social. Som I kan se på billederne var vores fantastiske hytte det mest smukke sted. Hytten var ubeskrivelig stor med både spa, fitness, store åbne hygge områder og mere end 5 sove værelser. DRØMME STEDET!!!

  I love to travel, and you guys know how very special my skii trips are for me. I love traveling to the cold and being close to the nature. When I am close to the nature it’s like I am free and the happiest version on myself. High up in the mountains, away from the noise from the big city, a stressful everyday life running round from meeting to meeting. Here surrounded by the trees, fresh air and snow – this is my happy place. When I was traveling to Meribel with Six.Travel that was exactly what I was – in my happy place. We were a fantastic crew there all knew how to have a great time. I loved getting to know them all, and especially when you live together in a big chalet like this one, you get to spend lots of time together. From the moment you walk through the door you get this “wow” feeling. The big windows makes you feel like you are in one with the nature. The big open living rooms invite you to chill and like you can see on the photos it’s the most dreamy chalet decorated in the most cosy style. The chalet offered everything you could dream off. 5 bedrooms, spa, and fitness.

  Hytten vi boede på hed Chalet Les Brames, I kan se mere på deres hjemmeside HER. Det er klart noget jeg vil gøre i fremtiden når jeg skal ud at rejse med mine venner. Det at leje en stor hytte gør, at man tilbringer mere tid sammen, og så er det bare hygge på aller højeste plan. Om et par uger skal kæresten og jeg til mine forældres hytte i Chamonix, og jeg glæder mig ufattelig meget! Selvom min ferie er forbi, så glæder jeg mig vildt meget til at arbejde derfra i de smukke omgivelser.

  The chalet we stayed at is called Chalet Les Brames. You can see more on their website HERE. It’s one hundred percent something I will have to do in the future when I travel with friends. Renting a big chalet is hygge on highest plan. In a couple of weeks I am going to visit my family with my boyfriend in their chalet in Chamonix and I am so excited! My holiday is over, but I am so looking forward to working from there. My all time favourite place!

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  2nd januar 2019

  READ COMMENTS -

  10 COMMENTS

  Enig med stephanie. Man kan godt lave heads up hvis man ved man ikk kommer til at poste i et stykke tid

  Det er helt klart noget jeg vil tage til mig hvis det skulle ske igen <3 Tusind tak for jeres feedback, det er kun med til at gøre mig en bedre blogger for jer.

  Knus Isabella

  Ved ikke om jeg er den eneste der undrer sig over hvor du har været det meste af december? Jeg elsker at følge med og har fulgt med rimelig trofast siden du gik på HHX i Sønderborg, men jeg har en tendens til at falde fra hos blogge, hvor der er store “tomrum”. Kunne være super fedt med mere consistincy på det punkt, fremfor 3 indlæg lige i træk, for at der så går 3 uger (som i dette tilfælde) hvor der intet kommer. Specielt fordi jeg havde håbet og glædet mig til at høre mere om din jul/nytår etc. Det er en fornøjelse at læse med, dog blot et tip da jeg i hvert fald i længden falder fra og “glemmer” at tjekke de blogs der ikke løbende opdaterer.
  Godt nytår!

  Aller kæreste Stephanie!

  Jeg kan godt forså I havde set frem til mine December/jule indlæg hjemme fra. Jeg elsker også at blogge fra Danmark, da jeg ved i holder af mine hjemlige posts. Dog er det for mig det eneste sted hvor jeg selv kan tillade mig selv at komme ned i gear. Det er umuligt for mig i London og når jeg rejser non stop, så da jeg kom hjem fik jeg mig en stor forkølelse, øjenbetændelse på begge øjne og havde bare brug for mere end noget andet bare at være.. Være hjemme og have juleferie og få fundet ud af hvordan mit liv det kommende år skal komme til at hænge sammen. <3

  Jeg er virkelig glad for din feedback og det er klart noget jeg vil tage til mig hvis det skulle ske igen, så vil jeg give jer en heads up om, at jeg er udkørt og trækker stikket i et par dage.

  Nu er jeg i hvert fald tilbage og utrolig spændt på at dele mit nyt kapitel med jer søde læsere.

  Jeg har givet jer en længere og personlig update her:

  http://isabellathordsen.com/my-crazy-december/

  Stort knus Isabella

  Enig med Stephanie her.. ?

  Enig!!!!
  Synes din blog bliver mere og mere upersonlig og mere fyldt med reklamer/spons.

  Hej Anna,

  Det er jeg ked af at høre – jeg skriver altid utrolig åbent om hvad jeg har på programmet, hvad jeg går igennem, følelser mm.?

  Jeg har ingen reklamer eller sponsoreret på bloggen – hvis så er det hvis jeg linker til lignende produkter til hvad jeg har på i mine indlæg, som jeg kun gør 50 % af mine indlæg, og det er mest af alt for jeres skyld.

  Stort knus Isabella

  Godt Nytår, Isa
  Ser jo helt fantastisk ud ♥️
  Har forsøgt at skrive til dig via insta, uden held..
  Knus

  Hej sødeste Linda <3 Jeg prøver at blive bedre til at svare på alle mine instagram beskeder - det er et af mine nye mål for dette år.

  Du er savnet!

  Knus Isabella

  Uff, øjenbetændelse er bare det værste! Stakkels dig <3
  Godt du har Verdens Sødeste Forældre til at nurse om dig og give dig ro.
  Bliver simpelthen så spændende at følge jer to det næste års tid <3
  Knus

  LEAVE A COMMENT