When he makes me breakfast

image image image image image image

Som i ved er min kæreste kok! I know – jeg er ret heldig. Jeg elsker selv at lave mad, men det ender ofte i hverdagen med, at jeg har haft arbejdet intensivt i for mange timer og så pludselig er døden nær, og næsten ikke kan overskue, at lave ordentligt mad til mig selv. Når kæresten er hjemme er det dog helt anderledes! Han holder mig i ørene og sørger for, at jeg får lækkert mad. Der er heller intet bedre end at lave mad sammen med ham, da han viser mig hvor nemt det egentlig kan gøres! Han kan altid trylle diverse lækre retter ud af et ellers super tomt køleskab. Vi har stort set ingen mad spild, da han altid kan finde på en god idé!

Han inspirere mig altid til at finde på nye retter, og jeg syntes selv det er fantastisk at lave mad og tilbringe tid i køkkenet, jeg skal ofte bare have styr på en masse før jeg føler at jeg har “tiden” til det. Dog har jeg som mål, at blive bedre til at lave god mad til mig selv, når jeg er alene hjemme. Jeg er begyndt på at planlægge om morgenen, hvad jeg kunne tænke mig at spise i løbet af dagen, for så ved jeg hvad tid jeg kan arbejde til, hvad jeg skal have handlet ind og hvornår jeg skal begynde at lave mad. Så bliver det også hygge tid i køkkenet, frem for det bliver stressende fordi jeg har hovedpine fordi jeg er blevet så sulten.
Nu får jeg det helt til at lyde til, at jeg ikke spiser når jeg arbejder – men don’t you worry! Jeg får masser af god mad, springer ingen måltider over, jeg har bare en dum tendens til først at tænke over hvad jeg skal spise, når jeg allerede er ved at være godt sulten <3 haha

As you guys know my man is a chef! I know – I am one lucky girl. I love to cook myself, but if often ends up that I’ve been working too many intensive hours and then I realize I’m dying for food, and then almost can’t concentrate to cook a propper meal for myself. When my man is home it’s not like that as all, he always makes sure that I eat and loves to spend time together in the kitchen. I love to watch him do his magic, because he makes me realize that it’s actually quite fast and simple a lot of these dishes! He can with what I think looks like an empty fridge cook a super yummy meal. We almost do not throw anything out any more, because he always comes up with great ideas what to make out of it!

He inspire me to always come up with new ideas and try out new dishes. I think it’s amazing to cook and spend time in the kitchen, but before I feel like I have time for that, there is always a lot of things I need to do before. I have a goal, that I want to get better at cooking yummy food for myself when I’m home alone. I have started in the morning to think about what I am going to eat throughout the day. Then I know what time to stop working, what I need to buy and when to start cooking. Then it becomes fun and cosy time to spend in the kitchen instead of me having headache because I’m suddenly starving.
I know that now I make it sound like I do not eat wen I work – but don’t you worry! I eat a lot of food and don’t skip any meals, I just have a bad habit of thinking what to cook when I’m already starting to get hungry <3 haha

image image

Dette var hvad vi fik til morgenmad i går. Jeg ville aldrig have fundet på denne idé ud fra hvad vi havde i vores køleskab. Han tilbringer et par få minutter i køkkenet og wupti, så står dette på bordet! Hvad spiser i typisk til morgenmad? Hvis min kæreste skal møde tidligt på arbejde så får jeg typisk thé og skyr med musli og frisk frugt. Det er nemt, hurtigt og smager dejligt.

This was yesterdays delicious breakfast. I would have never come up with this idea out of what we had in the fridge, but he just spend a few minutes in the kitchen and then this is on the tabel! What do you guys eat for breakfast? If my man have an early shift I tend to just have tea and yoghurt with musli and fruit. It’s easy, delicious and fresh! 

image image image image

 • FacebookTwitterPinterest

11 Responses to When he makes me breakfast

  • Haha! I was a happy kiddo 😀 It was super delicious!

   And I know, I am a lucky girl. Maybe I should pay him back by baking him a cake tonight? haha

   Biggest hug
   Isabella xx

 1. Man kan godt se det på billederne – at I får rugbrød med skinke(?), ost og æg og dertil løg og peberfrugt, men er der mere udover det? Ser rigtig lækkert ud.

  Vi laver ofte i weekenderne scramble egg med et drys af ost samt små pølser stegt i chili og lidt sirup.

  • Hej søde Lika,

   Han ristede det sammen på panden sådan så rugbrødet blev lækker sprødt. Mener han stegte det i smør 😉 <3
   Og så er det nemlig bare ost, skinke og et spejlæg på toppen.

   Salaten er med oliven olie, rødløg, pebberfrugt, en lille smule eddike, salt pebber og lidt basilikum.

   - Oh det lyder altså bare super lækkert! Min kæreste og jeg har hele torsdag sammen inden jeg rejser, så måske jeg skulle overveje at lave det for ham. tak for tippet 😀

   Knus
   Isabella

  • Hvor er du sød Ida, tusind tak!! <3 Det kunne være en god idé til en video 😀 Det skriver jeg ned i min Youtube vlog bog med det samme.

   Stort knus Isabella

  • Tusind tak Charlotte <3 er glad for at du kan lide den! Den er fra hjemmesiden Revolve. Fik den et par måneder siden, så er desværre ikke sikker på, at den stadig er der.

   Stort knus
   Isabella

Leave a reply