GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  When life goes up and down

  lifeishard

  Jeg tænkte, at det endelig var tid til et personligt indlæg. Jeg ved, at det er noget I holder meget af, da i får et bedre indblik i, hvad jeg går og laver samt kæmper med i min hverdag.

  Der er så meget at sige, at jeg slet ikke kan finde ud af hvordan jeg skal få startet. Mit liv den sidste måned har været det rene crazyness. Jeg er overloaded med arbejde, føler mig ekstremt stresset, jeg er super ked af det (ulykkelig) MEN på samme tid har jeg aldrig været så lykkelig når det kommer til kærligheden.
  Der er sket meget i mit liv de sidste par måneder. Hvor skal jeg dog starte? Min mor har fået konstateret kræft, jeg har fået mere ansvar på arbejdet, jeg har mange spænende projekter i gang med bloggen, jeg lancere nyt blog layout (site) isabellathordsen.com, og jeg har fået en sød kæreste. Han er den mest fantastiske kæreste man kunne ønske sig, og jeg er så ubeskrivelig forelsket i ham.

  Lad os starte med en update på arbejdsfronten. Som I jo ved arbejder jeg som stylist for ASOS. Jeg har haft travlt her det sidste 1 1/2 år, og jeg er så lykkelig over hvor jeg står når det kommer til arbejdet. Jeg har dagligt spænende projekter med store brands, photo shoots, video kampagner osv.

  Jeg droppede ud (eller rettere, jeg satte mit studie på pause), for at tage imod jobbet som Stylist for ASOS. Det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget, men også en af de største samt sværeste! Det var en kæmpe chance at tage, og bestemt ikke nemt.
  Mine forældre var slet ikke tilfredse med mit valg. De prøvede at overbevise mig om, at jeg skulle tilbage til mit UNI. Jeg vidste, at jeg blev nød til at gribe denne mulighed. Jeg har lært, at i denne branche går alt ud på: “Either you have it, or you don’t” – som min stylist lærer altid sagde til os. Det er med at få opbygget sig nogle gode kontakter, tage en masse internships samt hårdt, hårdt arbejde!
  Jeg var i den utrolig heldige situation, at jeg havde arbejdet sammen med ASOS gennem min blog før, så de kontaktede mig, uden at jeg overhovedet anede at jobbet eksisterede. Jeg har knoklet hårdt, men også været utrolig heldig.
  Arbejdet går fantastisk! På min arbejds Instagram er jeg nu kommet over 100.000 følgere. (Følg min arbejds Instagram: asos_isabella  her samt min personlige: isabellath her) og arbejder hårdt dagligt på, at få de tal op med skønne nye følgere.
  Jeg er begyndt at rykke mere og mere end til ASOS Magazine, hvilket jeg synes er super spændende! Jeg laver en masse research for fotografer vi gerne vil arbejde sammen med, kunstnere, sangere, shoot locations osv. Synes det er enormt spændende!
  Selvom jeg virkelig elsker mit job synes jeg at det er SÅ svært for mig at både arbejde med ASOS Magazine, fotografere for ASOS, lave mit stylist arbejde, blogge, træne, se mine venner, have tid til min skønne kæreste, tage mig af to instagrams og udover det have tid til mig selv. – MEN det er noget jeg kæmper hårdt med dagligt, hvordan jeg skal få planlagt og prioriteret min tid..

  Nu til nogle ekstremt triste nyheder! Jeg har været meget nede den sidste måneds tid. Da jeg var i Paris for at dække Paris Fashion Week, fik jeg de mest forfærdelige nyheder, der knuste mit hjerte. Den giver mig tårer i øjnene at skrive dette. Det får det til at virke mere “virkeligt” når jeg snakker eller skriver om det. Jeg har prøvet at holde mig selv igang med masser af arbejde og venner omkring mig konstant sådan så jeg ikke sidder alene med mine tanker. Det er sikkert usundt, men jeg ender bare med at sidde og græde og stirre ind i en hvid væg. Min mor har fået bryst kræft.. Det hele gik så stærkt fra at vi fik den skrækkelige nyhed til at hun pludselig skulle opereres, og her sidder jeg i London og kan intet gøre.
  Heldigvis ved jeg, at hun har nogle utrolig dygtige læger der ved hvad de laver. Derudover er jeg heldig, at have to fantastiske brødre og en sød far der har kunnet være der for hende.
  Det er så, så hårdt at bo i et andet land når man får så tragiske nyheder, og det eneste man har lyst til, er at holde om hende og fortælle hende at alt nok skal gå!
  Operationen gik godt, så der lettede en stor sten fra mit hjerte. Min mor er en fighter, og jeg ved og kan mærke dybt inde i mit hjerte at alt nok skal gå okay..

  Lad mig slutte dette personlige indlæg med nogle gode nyheder. Jeg har fundet manden! Ham jeg har søgt efter, og nu er han min! Jeg kan slet ikke beskrive med ord hvor heldig jeg føler mig! Han er den bedste og har været der for mig i disse hårde tider. Han overrasker mig, han laver mad til mig efter en lang dag på arbejdet, vi går ture sammen midt om natten når vi ligger og ikke kan sove, han får mig til at ligge arbejdet til side og bare være der i nuet med ham! Det hele lyder bare for godt til at være sandt, og jeg kan slet ikke forstå det mig selv. Jeg har lyst til at se ham hele tiden, ja hvad kan jeg sige? Jeg er super forelsket. Jeg giver ikke slip på ham uden kamp.

  Her fik i endelig en lille update på hvad der sker i mit liv, hvad jeg føler og hvad jeg har kæmpet med. <3 Jeg håber, at det giver jer en bedre forståelse for hvorfor bloggen har stået lidt stille denne måned, MEN jeg har mange spændnede projekter kommende og med mit nye site isabellathordsen.com launch denne weekend! Jeg er så spændt.

  I vil høre fra mig snart mine søde læsere! Jeg håber, at I får en fantastisk weekend. Stort knus jeres Isabella <3

  I thought it was time for a personal post – finally. I know you guys love these posts, because you get to hear a bit about what’s going on in my life.

  Basically I have no idea where to start, my life it pure craziness lately. I’m overloaded with
  work, feeling stressed, I’m super sad but at the same time I haven’t been this happy in years when it comes to my love life.

  A LOT have happened in my life the last few month. I don’t even know where to start. My mom got cancer, I’ve got more responsibility at work, I have lots of exciting projects coming up with my blog, I’m launching new layout (website), and I’ve got a boyfriend. He is the most amazing boyfriend in the world, and I am so madly fallen for him.

  Let’s start with work. As you guys know I work as a stylist for ASOS. I have been SO busy the last 1 ½ year and I am so happy with where I am in my life work wise. I get to work on lots of exciting projects with big brands, exciting photoshoots, video campaigns etc.

  I dropped out of university to take this Stylist job for ASOS, and it’s the best decision I’ve ever made, even though it was one of the biggest and hardest decision I’ve ever had to make.
  My parents wasn’t happy about it at all, in the beginning. They tried to convince me to go back to UNI. But I knew that taking this job was the right thing for me. I know now, that when it comes to what I want to do here in life it’s all about: “Either you have it, or you don’t” like my styling teacher use to say. You got to have the contacts, get work experience, the right contact and lots and lots of hard work.
  I was in that very lucky position that ASOS contacted me, so I feel very blessed.
  Work is going amazing! On my work Instagram I’ve reached over 100.000 followers, (Follow my work instagram: asos_isabella here and my personal: isabellath here) and working hard every day to get those numbers up with sweet and amazing followers.
  I am starting to work more with ASOS Magazine, which is super exciting! I do lot’s of research like look for photographers, artists, come up with ideas for campaigns, shoots and much more. Super fun and something I LOVE to do!
  It’s still super hard for me to both work as a Stylist, work for ASOS Magazine, take care of two instagrams, blog, see my friends, workout and have time too see my amazing boyfriend – BUT I am trying hard every single day to make it all work..

  Now to some sad news! I’ve been really down the last month or so. When I was in Paris for Paris Fashion Week I got some extreamly sad news, that broke my heart. It brings tears to my eyes just writing this. It’s seams more “real” when I talk and write about it, and I’ve kind of been trying to keep myself super busy and be around people all of the time so I won’t sit alone thinking about it. It makes me so sad and depressed and I basically just sit in my room and cry and look into a white wall.. My mom got breast cancer.. It all happened super fast. Too fast.. I didn’t even got to swallow the news before she was taking in for operation. Luckily she have some talented doctors and I am so happy my brothers live close, so they can support and be there for her now when I am so far away.
  It’s so, so, SO hard to live in a different country, away from her and my family when something so tragic happens! The only thing you want to do is just to hold around her and tell her she will be alright. Luckily the operation wen’t well, and my mom is a fighter, so I know deep down in my heart that everything will be okay..

  Then let’s end this personal post with some good news. I’ve found the guy! The one I’ve been looking for, and now he is mine. I feel so lucky! He is the best man in the world, and he have really been there for me during this though month. He cooks for me, surprises me, he is spontaneous, we go on walks together in the middle of the night, he makes me switch off the phone and makes me relax and enjoy life. I know it all sounds too good to be true, and I can not even believe it myself. I wan’t to see him all of the time, and year basically I am just one happy and lucky girl! I will do my best to never let him go.

  Now this was little post about my life, my feelings and the up and downs I’ve been going through lately. <3 I hope it gave you a bigger understanding for why I haven’t been blogging that much this month, BUT I have a lot of exciting posts coming up, and my new site Isabellathordsen.com launching this weekend – I am so excited.

  I will talk to you soon my lovelies! Wish you all a great weekend. xxx

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  30th oktober 2015

  READ COMMENTS -

  27 COMMENTS

  You are so brave Isabella- you seem like such a sweet person. I really hope your mum feels better soon. I know how hard it is to live in a different country from your family. You are so talented at what you do and your boyfriend sounds amazing! Thanks for working so hard to bring us such good content- your style is incredible and always inspires me xxxx

  Thank you so SO much Emily for your super lovely comment!
  It makes me happy to know that I have so amazing followers.
  I can’t stop reading this <3 You really made my day..
  I am sending you THE biggest hug from here.

  Biggest hug
  Isabella xxxx

  Åh nej, det er jeg så ked af at høre. Er sikker på hun er en fighter. God “kamp” til jer alle sammen. Og hvor dejligt med manden, tillykke søde Isabella. :grinning:

  Hej sødeste Sofie <3 Tusind tak for din kommentar! Du skal vide at det betyder rigtig meget for mig.
  Stort knus sendt her fra mig
  Isabella

  Kære Isabella.
  Det må være virkelig hårdt for dig med så mange ting kørende i hverdagen, og at få sådan en forfærdelig nyhed lige pludselig.. Jeg vil rose dig meget for, at du stadig har formået at holde din blog. Du er en kæmpe inspiration. Husk at hold en lille pause en gang i mellem når dit hjerte siger stop – det vil dine læsere forstå. Dejligt, at du har en sød kæreste, der hjælper og støtter dig!
  Gode tanker fra en trofast læser <3

  Hej kæreste Sandra <3
  Det har ikke været en nem tid, det vil jeg gerne indrømme. Har været utrolig ked af det og deprimeret, men det er heldigvis ved at gå op ad bakke igen.
  TUSIND tak for den skønneste kommentar og sødeste ord, det gør mig så glad og varm om hjertet!
  Hvor har jeg bare nogle fantastiske læsere. Jeg er så heldig!!

  Sender dig et stort knus herfra, og hvor er jeg bare glad for, at du stadig følger med.

  De bedste hilsner fra mig
  Isabella<3

  Livet er ikke altid en dans på roser 🙁
  En masse positive tanker herfra og håber alt med din mor kommer til at gå godt <3

  Det er det bestemt ikke <3 Godt vi ikke er lavet af pap!
  Tusind tak for dine varmende ord.

  Stort knus
  Isabella

  Hej Isabella,

  Du er en sej kvinde. Din styrke og optimisme er en inspiration.

  Maria <3 Mange, mange tak!!!!! Dine ord betyder meget for mig.

  Stort knus herfra
  Isabella

  Den smerte du har er uudholdeligt, surrealistisk, uforståelig og går gør man næsten ikke kan holde ud at være i egen krop når tanken trænger sig på. Jeg mistede min far i en ulykke for 5 år siden og min svigermor har kræft nu. Jeg ved det er forfærdeligt at gå igennem denne her tid, det er som en rutsjebanen hvor følelserne går op og ned. Jeg tror også på din mor kommer igennem det, vi er nødt til at tro på det, det er vigtigt at gøre. Men hvor det godt du også huske de positive følelser tillykke med ham du søgte, kærlighed er fantastisk

  Det er lige præcis sådan det føles! Næsten så uudholdelig at man “løber” fra sin egen krop og tanker. Jeg er virkelig ked af at høre det med din far <3 jeg kan slet ikke sætte mig ind i hvor hårdt det måtte have været og stadig er! Sådan et kæmpe tab. Det største man kan gå igennem.
  Jeg vil gøre alt for at det nok skal gå, og jeg ved at min mor holder hovedet hørt! Heldigvis er hun den stærkeste kvinde jeg kender.
  Tusind tak for dine dybe kommentar og søde ord, betyder så meget for mig.
  Du har et stort hjerte <3

  Kæmpe knus sendt til dig her fra London
  Isabella

  Jeg er så ked af at høre det med din mor, men jeg er sikker på hun nok skal komme sig!!

  Uhh, hvem er manden? Er han fra London eller Danmark?

  Hun er stærk <3 Vi skal nok komme igennem det!
  Tusind tak for dine søde ord Caroline.

  Min mand hedder Simon og bor også her i London. Han er faktisk fra Polen 😀

  Stort knus
  Isabella

  There really has been a lot going on in you live, so it’s definitely understandable that you haven’t been blogging that much. I am very sorry to hear that your mum has cancer and I’m keeping my fingers crossed that she will fight it and everything will be fine in the end!

  Thank you so much Caro <3 We will keep everything crossed! I am sure it will be okay, I have the feeling she will be ok..
  I am glad you understand my lack of blogging lately. I will do everything to post great content the next few weeks to make up for it 🙂

  Biggest hug from me
  Isabella

  Jeg er virkelig ked af at høre at din mor er blevet ramt af kræft 🙁 Du kan nok ikke huske hvem jeg er, men da vi var mindre legede vi tit sammen, når jeg besøgte min mormor og morfar på G.-gade i Sønderborg. Jeg håber det bedste for din mor og din familie og sender mange gode tanker!
  Og on a more positive note: TILLYKKE med kærligheden! Det lyder fantastisk 🙂

  Ej hvor sjovt 😀 Sjovt at ”finde” dig herinde. Så gode minder fra G-gade. Ahhh <3
  Tusind tak for dine ord, det gør mig rigtig glad at vide at så mange står bag mig og støtter mig i denne hårde tid!

  Sender dig et stort knus herfra London
  Isabella

  Jeg ville skrive alt muligt, som forhåbentlig ville kunne hjælpe dig, men vi kender jo egentlig slet ikke hinanden, så ville på ingen måde vide hvad der ville hjælpe. Så derfor sender jeg dig bare en masse positive tanker og en masse hjerter ❤️❤️❤️❤️ Jeg håber alt udvikler sig i den rigtige retning – at din mor bliver rask, at du får mere overskud og at din kærester forbliver så vidunderlig, som han lyder! Mange kram herfra

  Åhhh hvor er du bare sød Thea <3 <3 Tusind tak! Jeg sender dig masser af tanker, knus og hjerter tilbage <3
  Dine ord betyder utrolig meget for mig, det skal du vide! Hvor er det altså bare så sødt af dig at skrive så dejlig en kommentar.
  Mange tak.

  De bedste hilsner og stort knus
  Isabella

  Livet er virkelig en rutchbane! Så dejligt med alt det positive, og rigtig god bedring med din mor.

  Det er det virkelig <3 Sådan er livet! Op og ned.
  Tusind tak søde Cecilie.

  Stort knus fra London
  Isabella

  Så meget kærlighed og positive tanker til dig og din mor. Jeg ønsker dig alt det bedste og håber, alt går godt!

  Mange tak Ida <3 Det betyder meget!
  Hvor er du bare sød.

  Stort knus
  Isabella

  Det er så sejt af dig at være optimistisk i en så turbulent tid. God bedring til din mor <3

  Tusind tak Anne <3 det er med at tro på det og holde hovedet højt!

  Stort knus
  Isabella

  LEAVE A COMMENT