When luck is on your site

Snapseed

Igår var en helt vildt stor dag for min kæreste og jeg! Vores restaurant Lazy Dog åbnede nemlig dørene officielt for første gang. Vi havde ikke vejret med os, men det skulle åbenbart være et godt tegn og bringe held med sig, så det håber vi <3 Haha! Vi havde travlt lige fra det øjeblik, vi åbnede dørene. Allerede en halv time inden vi åbnede, stod de første kunder udenfor! Hvor fedt ikke? Vi har ikke promoveret vores åbning sådan rigtigt andet end at vi har lagt et par Facebook updates samt Instagram billeder op, så vi var faktisk meget overrasket over, hvor folk kom fra og hvor de havde hørt om åbningen henne. Nu er Sønderborg jo også en meget lille by, så rygtet har nok spredt sig lidt hurtigt. Heldigt for os <3 Vi havde de skønneste kunder og fik så mange dejlige komplimenter både på maden men også på indretningen, stemningen og det søde personale. Mange har også været inde og bedømme vores restaurant/bar på Facebook HER, det varmer sådan om hjertet når man ser alle de søde ord. Tænk de har lyst til at bruge deres tid på, at skrive en sød review til os!

Jeg er så ovenud lykkelig og stolt over min mand, jeg kan næsten ikke skjule mine begejstring – MEN det behøver jeg heller ikke, for lige nu har vi virkelig gode grunde til at være stolte og glade. Det er nu ikke nemt, og det er hårdt arbejde fra tidlig morgen til sen aften, men vi knokler med et stort smil på læben. Selvfølgelig er vi stadig nervøse over hvordan det skal gå, men så længe vi gør hvad vi kan, holder den samme høje kvalitet og god service – så tror jeg på, at det nok skal lykkes.

Vi havde ingen idé om, hvor meget vi skulle handle ind til på vores første dag, så jeg blev hurtigt sendt fra sted til sted, faktisk hele dagen igår fordi det vise sig vi pludseligt manglede flere take-away poster, krydderier, burger boller osv. Haha! Det er nu heldigvis kun et godt tegn ikke?

I dag skal jeg endelig se om jeg ikke kan få planlagt et par gode blogindlæg til jer, samt indhente mine mange emails <3 Det ser jeg også meget frem til. Hvis der er nogle blogindlæg i godt kunne tænke jer, at jeg lavede så må i endelig sige til.

Stort knus fra jeres meget lykkelige Isabella

Yesterday was a super big day for my boyfriend and I! Our restaurant Lazy Dog officially opened the doors for the first time. We did not have the weather on our side, but it should obviously be a good sign and bring good luck, so let’s hope that’s true <3 Haha! We were busy right from the moment we opened the doors. Just half an hour before we opened, the first customers stood outside! How amazing is that? We have not promoted our opening very much other than I have posted a few Facebook updates as well as Instagram photos, so we were actually very surprised at where all the people came from and where they had heard about our opening. Now Sønderborg is also a very small city, so the rumor might had spread a little fast. Good for us <3 Haha! We had the most sweet customers and had so many lovely compliments both on the food but also on the decor, the atmosphere and the sweet staff. Many have also been writing sweet reviews about our restaurant/bar on our Facebook page HERE, it warms our heart to read all the sweet words. Imagine they want to spend their time writing a nice review to us!

I’m so happy and proud of my man, I almost can not hide my enthusiasm – but I do not want to try either, because right now we have good reasons to be proud and happy. It’s not easy, trust me – it’s hard work from early morning to late night, but we do it with a big smile on our face. Of course we are still nervous about how it’s going to be, but as long as we do what we can, keep the same high quality and good service – I think that we will be okay.

We had no idea how much we had to buy for our first day so I was quickly sent from place to place, actually all day yesterday because it turned out we suddenly missed more take-away bags, spices, burger buns etc Haha! Fortunately that can only be a good sign, right?

Today, I’ll finally see if I can have some time to write some good posts for you, as well as reply to my many emails. <3 I’m also looking forward to get up top of my own work again. If there’s any blog posts you would like me to make for you, then let me know angels.

Big hug from your very happy Isabella

 • FacebookTwitterPinterest

16 Responses to When luck is on your site

 1. Ej hvor lyder det spændende!
  Ift blogindlæg kunne jeg godt tænke mig dine tips og tricks og erfaringer (gode og dårlige) med at flytte til udlandet? Det er noget jeg selv har i tankerne, så det ville være super fedt at få lidt råd fra en der har prøvet det før <3

  • Det lyder som nogle super gode tips til blogindlæg <3
   TUSIND Tak sødeste Emilie! Det vil jeg helt klart skrive om meget snart!

   De bedste hilsner
   Isabella

 2. Jeg er fra Gråsten, men bor nu i Aarhus. Næste gang jeg er hjemme må vi hellere komme forbi og prøve jeres mad. Det ser super lækkert ud :)

  • Haha, nej det har vi ikke 😀 <3 Jeg elsker at vi ikke har det, det er nemlig ikke det der skal være samlings punktet i vores hjem. Vi har en stor projector til når vi skal se film, så har vi vores egen lille hjemme-biograf. haha

   Stort knus
   Isabella

 3. Tillykke med åbningen :-) .. hvordan har du redigeret billeder her? Er det et filter, action i Photoshop?
  Bedste hilsner fra en fotograf og fan i Aarhus

  • Hej søde Malene <3

   Tusind tak! Det betyder meget for os.

   Jeg har redigeret billederne faktisk i snapseed på min telefon. Jeg tager dem med mit professionelle kamera, overføre dem til min telefon og så redigere jeg dem der, og ligger fra telefonen direkte ned på bloggen. 😉

   Stort knus
   Isabella

 4. Jeg har prøvet at lokke min kæreste med til Sønderborg og Gråsten på en forlænget weekend i lang tid, da det er byer min mormor altid snakkede godt om og tit besøgte men som jeg aldrig har besøgt da jeg bor i den modsatte ende af landet. Han har simpelthen ikke haft behovet for at opleve de byer, så det har været liidt en kamp for at få ham overtalt. Og faktisk blev han kun overtalt fordi jeg viste ham billeder af jeres restaurant, maden og drinksne! Så jeg siger bare tak fordi at i har åbnet et så lækkert sted, og så ses vi i løbet af August ;-). Glæder mig til at opleve jeres lille perle :-)

  • Hej sødeste Kathe <3 Nej hvor skønt! Tusind tak, hvor blev jeg bare super glad for at læse din kommentar. Vi ser meget frem til at velkomme jer her! Sig det endelig til min kæreste Simon når han kommer, så bliver han SUPER glad. Haha!

   Håber I kommer til at nyde jeres weekend her, ser frem til at møde jer og invitere jer indenfor i vores hyggelige lille sted.

   De bedste hilsner
   Isabella

Leave a reply