GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Where my heart is

  6N2A53716N2A5376

  Fall in love with taking care of yourself. Your mind. Your soul. Your body!

  6N2A5267 6N2A5273 6N2A5384

  Titlen til dagens blogpost siger det hele. “Home is where my heart is!” Jeg havde sådan savnet at være hjemme, og nu hvor jeg er på vej tilbage til London kan jeg mærke hvor meget jeg kommer til at savne og mangle at være i Danmark, tæt på min familie. 

  Familie er og bliver nummer et! Familie vil altid komme først, og det er stunder med familien jeg savner og altid vil tænke tilbage på som nogle af de bedste minder jeg har i mit liv. Derfor har jeg også lovet mig selv, at blive bedre til at rejse hjem, når jeg følger jeg savner at være sammen med familien. Da det at være hjemme giver mig glæde, tryghed og masser af kærlighed. Det kan godt være lidt enormt til tider at bo i London, da mange af mine veninder er rejst derfra, og da jeg selv rejser en masse er det ikke ligetil, at skabe nye venner og bekendtskaber. 

   

  The title of today’s blog post says it all. “Home is where my heart is!” I had such a need to be home, and now that I’m heading back to London I can feel how much I will miss being in Denmark, close to my family.

  Family is and will always be my number one! Family will always come first and it’s times spend with the family i miss and will always think of as some of the best memories I have in my life. Therefore, I have also promised myself to get better at flying home when I miss being with the family. Being at home gives me joy, peace of mind and lots of love. I have to admit that it at times can feel a bit lonely to live in London, since many of my girlfriends have moved from there, and since I travel a lot, it’s not that easy to make new friends.

  6N2A5385 6N2A5284 6N2A5278 6N2A5375

  Jeg er også så lykkelig over, at kæresten elsker at være med mig hjemme i Danmark, og tilbringe tid med min familie ligesom jeg elsker at være sammen med hans. Det er så vigtigt for mig, for at et forhold nogensinde ville kunne lykkes!

  Som jeg også skrev i mit sidste indlæg, har vejret mens vi har været i Danmark været ubeskrivelig smukt! Det skønneste efterårs vejr man kunne tænke sig, så kæresten og jeg har hver dag været ude at gå ture, nyde den friske luft og det bedste af det hele har været de mange hyggelige middage vi har haft med min familie, hvor vi har nydt god vin og min mors utrolig lækre hjemmelavede mad. Jeg ønsker, at jeg en dag vil kunne lave sådanne lækre retter til min familie! Hun er en kvinde af utrolig mange talenter.

  I am also so happy that my boyfriend loves to travel with me back to Denmark to spend lots of time with my family. He loved being with them just like I love being with his. That is so important to me, otherwise a relationship could never succeed!

  As I also wrote in my last post, the weather while we’ve been in Denmark has been indescribably beautiful! The most beautiful autumn weather you could imagine so my boyfriend and I have been out for cosy walks every day, enjoying the fresh air and the best of all have been the many lovely dinners we have had with my family where we have enjoyed a good glass of wine and my mother’s incredibly delicious homemade food. I wish that one day I will be able to make such delicious dishes for my family! She is a woman of incredible many talents.

  6N2A5290 6N2A5292

  Jeg tager aldrig min familie og vores værdier forgivet. Jeg føler mig utrolig heldig over, at være født ind i denne familie og på netop denne plet på jorden. Når man tænker over hvor mange der ikke engang har råd til mad, tag over hovedet og bliver nød til at flygte fra deres hjem pga. civil krig mm. <3 Det er hjerte knusende at tænke på.

  Stort knus jeres taknemmelig Isabella

  I will never ever take my family or our values for granted. I feel extremely lucky that I’ve been born into this family, on this great spot on earth. When you think of how many people and families out there struggling to feed themselves and their families. They don’t have a safe home, some don’t even have a roof over their heads and forced to leave everthing they have behind because of civil wars etc. <3 It’s heartbreaking. 

  Biggest hug your grateful Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  10th oktober 2018

  READ COMMENTS -

  6 COMMENTS

  Such a lovely pictures!
  Regards.
  Codesarrival.com
  Couponsvolcano.com

  Do you know if we can borrow those pictures? They would fit perfectly into my website

  Din kommentar afventer godkendelse.

  Lovely Pictures.
  Regards.
  Coopanz.com
  Codeswodes.com

  Sådan nogle flotte billeder du tager! Hvor er den fine strik fra?

  Hold nu op hvor tager du bare flotte billeder!
  Hvilken kamera bruger du?

  Jeg har fået et nikon d3100 i gave, men er usikker på om jeg vil beholde det

  Wow such a beautiful post and I love the feeling in these photos, pure love!! Your time in Denmark really sounds like the most cozy time ever and there is something so magical with fall. The colors, the candles and knitted jumpers and spendinf time with your closest ones <3 You really deserves the best and i’m so happy that you had the best times in Denmark <3

  Big hugs from a true follower, Jessika Uhlman <3

  Such lovely images.
  There is nothing more magical in Denmark than the nature during the spring or fall.

  —-
  Owner of https://teststudiet.dk/

  Din kommentar afventer godkendelse.

  LEAVE A COMMENT