Why balance is so important

LOCATION: Denmark

Strandvejen

IMG_0308 Snapseed Snapseed

Find min sports BH HER   //   Find my sports bra HERE

Find mine leggings HER   //   Find my leggings HERE

I dag har jeg set frem til at dele mit nye og super smukke trænings sæt med jer fra Sweaty Betty. Farven er en drøm – ja faktisk alt ved dem elsker jeg. Jeg føler mig som en trænings gudinde, når jeg har det på, hvilket er en stor motivation for min træning. Min top har de fineste detaljer – specielt bagpå og støtter fantastisk. Mine leggings har også nogle super cool detaljer, der virkelig komplimentere ens krop, og så er disse leggings specielt designet til at skabe en smuk, fyldig og rund bagdel. Oh yes!
Her sidste dag, da jeg var i fitness og havde dette sæt på, kom der en sød og smuk pige hen til mig for at spørge mig hvor jeg havde købt mine super seje leggings fra. Jeg svarede hende, at de var fra Sweaty Betty og det var umuligt at finde et par der sidder så godt som disse. Hun svarede tilbage, at det var hun slet ikke i tvivl om, det var derfor hun simpelthen blev nød til at sprøge mig, da hun bare måtte købe et par magen til. Hun gjorde mig simpelthen så glad. Det skal vi huske selv at gøre frem for bare at tænke det, da det gør folk så glade – hun gjorde i hvert fald min dag meget bedre. Du kan finde min trænings leggings HER og min sports bh HER.

I dag vil jeg også gerne skrive om et meget vigtigt emne nemlig; Balance. Det er noget jeg stadig ikke helt har fundet endnu, men noget jeg er blevet bedre til år efter år, og wow nu kan jeg virkelig begynde at mærke forskel både på min krop men også i mit sind. Jeg er langt mere glad og afslappet omkring mig og mit liv.

At find balance i en kærligheds liv, arbejds liv, familie, træning, sjov og fornøjelser samt en sund livsstil kan tage et helt liv at finde. Vi udvikler os konstant, vokser som mennesker og det gør vores prioriteter også, hvilket gør at vores balance også ændre sig.

Det sidste års tid har jeg prøvet at ligge meget energi i, at finde mig selv og det der gør mig glad. Det jeg fandt ud af var noget af det aller vigtigste var, at jeg havde styr på mine prioriteter, ellers var mit liv ikke i balance. Hvis man f.eks. vælger at spise junk food hver dag, så skal man huske at balancere med mere træning eller en aktiv livsstil, ellers kan man ikke holde den sunde livsstil.

Today I want to show you my new super gorgeous Sweaty Betty workout set. The colors is such a dream – basically everything about this design makes me feel like a workout goddess when I wear it. The top have the most beautiful back details, and the same with the leggings. I’ve never had a set that compliments my body the way this do. The design of the leggings are designed to create a gorgeous  round booty, oh yes! I am a fan.
The other day when I was wearing it at the gym a very gorgeous girl came up to me and asked me where I got my cool workout leggings from. I fell so good when she asked me, it was so sweet of her. I explained her how comfortable they are to wear and that they fit like a dream and then she answered – “oh yes darling, I can see that- That’s why I had to ask. I need them”. When I left the gym that day I couldn’t stop smiling. Such a sweet compliment. We need to do that more often – tell others when we think they look great or have impressed us in some way. A small compliment like that can really make another persons day. It made mine! You can find my workout leggings HERE & sports bra HERE.

But today I also want to write about a very important subject; Balance. It’s something I haven’t quite accomplished yet, but year after year I am getting better and better, and wow I can feel the difference both on my body but most definitely in my mind. I am way more happy and relaxed about everything.

Finding your own balance between your love life, work, family, workout, going out and a healthy lifestyle. It’s something I think takes a whole lifetime to figure out. We are constantly moving forward, growing in life, with our decisions, therefore the balance will move at the same time. 

The last year I have put a lot of effort and energy into finding myself and what makes me happy, and what I found out was that most important way to find happiness was to get the balance and priorities right. If you as an example decide to eat junkfood every day, then you need to balance your life with more workout to find the right balance for you, in order to keep a healthy lifestyle. 

Snapseed Snapseed

Nå nå, så er det jo super simpelt, jeg skal bare finde min balance.. Ja du har ret, men så nemt er det desværre ikke <3 Det er ikke en lige vej, og det tror jeg du også har fundet ud af ligesom jeg. Når man tænker over det, hvad er balance så, og hvordan finder jeg det? Der  er desværre ikke nogle retningslinger man kan Google sig til, og bare følge step by step. Hvis der var, så havde jeg fundet min for mange år siden. Der er ingen der kan fortælle dig præcis hvordan du finder den, da det er forskelligt fra person til person – vi kan kun give hinanden råd og dele ud af hvad der har hjulpet os. Jeg har lært at lytte mere til mig selv og mine behov – tro mig når jeg siger, at jeg er 80 % gladere for den person jeg er i dag, når jeg kigger mig selv i spejlet.

Det sted der var aller vigtigst for mig, at finde balance var når det kom til mad, træning og det at være nærværende, altså lære at være her i nuet med dem jeg holder af. Før lyttede jeg, men nu kan jeg både huske, lytte og forstå, – det er en kæmpe forskel.

Træning er blevet en stor og vigtig del af mit liv. Ikke i den forstand, at jeg skal ud at træne hver dag etc. Men nu træner jeg ikke længere for at tabe mig, jeg træner i stedet for at gøre noget godt for mig selv, min krop og mit sind. Jeg gør det for at passe på mig selv. Det giver mig mere overskud (hvorfra jeg finder det, ved jeg virkelig ikke) og derfra har jeg også mere at give til andre, hvilket får mig til at føle mig mere i balance.
Balance handler for mig når det kommer til træning og mad også om, at tillade sig selv, at spise hvad man har lyst til når man har lyst til det. (Selvfølgelig skal man huske at tænke sig lidt om). Jeg vil aldrig benægte mig selv noget jeg virkelig godt kunne tænke mig, men hvis jeg ved at de sidste 3 dage har jeg spist usundt, så ved jeg også, at det er tid til at få rørt mig, sådan så jeg kan holde balancen. Det er sundt at have dage, hvor man flyder ud på sofaen men junkfood og hygge, hvis det er med til at give dig energi og gøre dig glad, – så længe det bare ikke bliver en hverdags ting.

Ok, so I guess it’s quite simple, I just need to find a balance.. Think again love <3 It’s not easy, and I guess you have already figured that out too. But then again, what is balance and how to you find it. Unfortunately there is no guide line we can find on Google and just follow step by step. I wish it worked like that – then I would have figured it all out ages ago. No one can tell you exactly how to achieve it, we can only share the tips and advice we have experienced ourselves, what we have read or heard from family and friends. I have learned to listen to myself, my needs and trust me when I say that I feel so much happier with the person I am when I look myself in the mirror.. 

Were it was the most important place for me to find balance was with my food and exercise and learning to be present in the moment. Before I would listen, but now I actually “hear” and remember what my loved once are tell me, I am more of me and the girl I seemed to loose for some time.

Exercise have again become an important factor of my life. I do not do it for loosing weight, I do it so that I mentally create more space in my head for work, family etc. It’s my way of doing something for me, so that I can feel good about myself and suddenly I have more to give to others, I find more energy (from god knows where) & that makes me fall more into balance.
Balance for me when it comes to workout and food is also to allow yourself to eat and workout when you want (of course by using your mind). I never want to deny myself something I am craving, but then I just 
know that if I have had popcorn or crisps two days in a row that I need to go to gym or exercise to balance it out. I think it’s healthy to have days where you have a hungover day with junkfood and movies if thats someting you are craving and makes you happy, as long as it doesn’t become an everyday habit. 

Snapseed Snapseed

Jeg elskerrrrrr popcorn – jeg kunne seriøst spise det hver dag. Nu ved jeg godt, at det nok ikke er det værste at være “afhængig” af, men derfor tillader jeg også mig selv at have det når jeg har lyst, fordi det er med til at gøre mig glad. (Eller i hvert fald min mave) <3 haha. Det er det samme når det kommer til drinks og cigaretter. Jeg elsker at få en cigaret med min drink, jeg ved godt det ikke er sundt, men det er med til at gøre at jeg kan holde en sund balance i livet. Hvis jeg benægter mig selv alt jeg godt kan lide, hvad er der så sjovt ved et leve?
At have balance i ens liv kommer ikke an på om man kan være den sundeste, det er at finde ud af hvad der gør dig glad! Hvis et glas vin hver aften med en cigaret gør dig afslappet og glad – hvorfor så benægte sig selv det?

Jeg tror at for at finde en sund balance i livet skal man accepthere det gode med det “knap så gode”. Prioriter dig selv, få en god nattesøvn, hav et sundt kærlighedsliv, træn, hav tid til familie og venner og gør de ting der er med til at gøre dig, DIG! Vi lever kun en gang, så det er med at få det meste ud af det så længe vi er her.

Stort knus jeres
Isabella <3

I have a serious addiction to popcorn – I could seriously eat it every day. I know it’s not the worst thing to love, but still. haha! I allow myself to have it when I feel for it because it makes me happy (or at least my stomach). It’s the same with drinks and cigarets, I love to have a cigaret with my drink. Not always – but mostly. I could do without it, but it’s just a think I enjoy and have accepted to allow myself. A balanced life is not all about being the healthiest, it’s about finding out what makes you happy! If a glass of wine every evening with a cigaret makes you happy and relaxed – then why fight it and deny yourself to have it?

I belive a healthy balance in life if to accept the good with the bad. Prioritize you, get a good night sleep, make love, workout and make time for family, friends and whatever makes you, YOU! We only live once, so we need to make the most of it while we are here, right?

Biggest hug
Your Isabella <3

I samarbejde med mit yndlings sportsmærke Sweaty Betty   //   In collaboration with my favourite Sweaty Betty

 • FacebookTwitterPinterest

8 Responses to Why balance is so important

  • So right darling <3 I couldn't live in a fanatic lifestyle, it's not a way to live by denyling yourself all the things you actually like.

   Oh amazing! Could be a dream if you came 😉 Basically it's in a very charming city in south of Denmark called Sønderborg. It's actually a small island connected to the main land by a little bridge.

   The address is:
   Lazy Dog
   Perlegade 21
   6400 Sønderborg

   Biggest hug
   Isabella xx

  • Thank you so much darling! I have been thinking about it for some time, so I thought it was about time I did a blogpost about it.

   Biggest hug
   Isabella xx

 1. Simpelhent det bedste oplæg, det at finde balance i sit liv som du beskriver, både træning, familie, kærlighed etc. det er noget jeg kæmper hver dag med. Og TAK fordi du siger at balance ikke er at være 100% sund i form af mad og træning, men det at være god og sund ved selv, handler lige så meget om at nyde og tillade sig de dage på sofaen og en pizza til aften, og man ikke behøver stresse over sin sundhed, hvis ikke man kom ud og løbe hver eneste dag i en uge. Virkelig en inspiration til små ting som alligevel gør en stor forskel til at være glad, huske at lytte mere etc. i stedet for at hade sin krop hvis ikke man får træner hver dag men misser et par gange pga arbejde. <3<3

  • Tusind tak for din skønne kommentar søde Hanne <3 Jeg kan kun give dig ret i at sundhed ikke kun går op i, at man skal leve en livsstil med kun træning og sundt mad men istedet fokusere på det der gør en glad. At lytte tid sig selv og sine behov er det aller vigtigste.

   Stort knus
   Isabella

 2. Love this post! <3 i dont comment very often, but i just want to let u know that you re such a sweet soul and your posts make me happy everytime, they inspire me. Thank you! have a great day :*
  Kisses from Slovakia

  • Thank you angels <3 you comment made me so happy. Really motivation me to do better and better!

   Have a great day too girl!!

   Biggest hug
   Isabella xx

Leave a reply