GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  Why I’ve moved back to London

  DSC_7166

  Hej mine søde læsere! Tænkte det var tid til et lille personligt indlæg, hvor jeg kunne uddybe for jer hvad jeg går igennem her for tiden. Alt er gået så utrolig stærkt, så føler slet ikke, at jeg har fået sat jer ordentligt ind i det hele. Jeg får utrolig mange spørgsmål angående min flytning tilbage til London, så tænkte det var tid til, at jeg lige fik sat lidt flere ord på det hele. Det har været noget af det hårdeste jeg nogensinde har gået igennem, men heldigvis er jeg nu ude på den anden side. Alt er ubeskrivelig personligt, og har ikke lyst til at “udstille” min x kæreste og vores forhold i detaljer her på bloggen, da vi selvfølgelig har haft nogle gode år sammen. Ville ønske jeg kunne gå mere i detaljer omkring mit valg, men jeg tror det rigtige lige nu er, at det bliver imellem ham og jeg. I hvert fald kan jeg fortælle jer så meget, at jeg ikke et sekund har været i tvivl om, at dette var den helt rigtige beslutning for mig. Har sjældent følt mig så fri, glad og lettet.

  Jeg er altid blevet opdraget til at se mulighederne og det gode i livet, og det syn har jeg ikke i sinde at midste. Mine to brødre og jeg, er siden vi har kunnet gå lært, at skulle tage ansvar for vores eget liv. Glasset ser man som halv fuldt frem for halv tomt. Hvis man er utilfreds og ulykkelig i ens liv, eller man ikke er der hvor man ønsker, så kan man ikke bare stå til og se på, at ens drøm og liv smuldre imellem ens fingre. Man tager action, gør noget ved det, arbejder hårdt og acceptere ikke, at være ulykkelig.. Det er livet simpelthen ALT, alt for kostbart og kort til i mine øjne. JEG VIL VÆRE GLAD!!! Jeg er en livsglad og positiv person, og har truffet dette store valg for at holde fast i den jeg er. Det aller vigtigste vi har her i livet er os selv, så det er med at huske at, gøre de ting der gør os til den person vi gerne vil være, og gå all in, i den retning VI selv gerne vil og ser os selv. Jeg har i sinde at leve et liv hvor jeg ikke kan vente med at stå op om morgenen, fordi jeg elsker mit liv. Et liv hvor jeg kan se frem til hvad jeg går i møde med en mand der har samme drive, drømme og livsglæde som mig selv. Nu synger og danser jeg i badet, jeg har overskud til at løbe en masse og pludselig tænke på, at passe på mig selv igen.

  Jeg er udemærket klar over, at livet ikke er sukker sødt og man ikke kan svæve rundt på en lyserød sky 24/7 med sin partner, det er slet ikke det jeg siger. Tro mig, jeg har haft et par wake up calls de sidste par år. Et forhold kræver meget arbejde, forståelse og det er normalt, at et forhold går op og ned. Siden det er så utrolig personligt det jeg har gået igennem, kan jeg ikke engang sætte ord på hvor meget jeg har kæmpet.. Hver eneste dag, og nu kunne jeg bare ikke mere. Hvis jeg skulle give mere af mig selv endte jeg med ikke at have mere tilbage. De sidste 2 år har været nogle af de sværeste år i hele mit liv. Selvfølgelig har der også været sket utrolig mange gode ting. Både det at var kommet tættere på min familie, mit arbejde blev ved med at vokse osv. Men jeg har kæmpet ved siden af alt det andet og har gjort ALT hvad jeg havde i min magt for, at mit forhold ville lykkes, men det viste sig, at det var for hårdt, og jeg hellere måtte smutte nu hvor jeg stadig har kræfter og drive til at være glad og gå efter det liv jeg gerne vil.

  Jeg har tidligere været i et forhold i 5 1/2 år fra da jeg var 16-21, så jeg ved at et forhold ikke konstant skal være et eventyr. MEN et forhold skal gerne være mere givende end drænene. Jeg må indrømme, at jeg har lært utrolig meget af dette forhold, så føler mig vildt taknemmelig for alt jeg har været igennem, for hold nu op hvor jeg har dog kæmpet for dette forhold mere end jeg nogensinde har gjort før. Nu er det tid til at kæmpe for mig selv, og jeg er lykkelig over min beslutning. Jeg har haft nogle læreringe år, men det viste sig at jeg skulle en anden retning.. I en retning med mere lys, rejser, lykke. Et liv hvor livet ikke bare er noget man skal have overstået.

  Man kan ikke altid forudse resultatet af de beslutninger man træffer, men jeg ved at dette er det helt rigtige for mig <3 Jeg har mistet meget og taget chancer for dette forhold som jeg aldrig havde troet ville være muligt. Jeg vågner nu igen op med masser af energi, livsglæde og har så mange drømme for 2018, som jeg ikke kan vente med at kæmpe for at gøre til virkelighed.

  Stort knus fra jeres Isabella

  My dearest and most loving followers! Today it’s time for a little personal post. I get lots of questions about why I’m moving back to London, so I thought it was important for me to write this post for you angels <3 In that way you get a little insight to my life, what I’ve been going through and what adventure there’s waiting for me. Everything I’ve gone through is very personal, and I do not feel like writing too personal stuff about my relationship with my x. I do on the other hand feel like I need to give you a little insight to make you understand my decision. I haven’t doubt this decision even once, I am 100 % sure this was the right thing for me to do. I’ve never felt so relieved.

  I’ve been raised to see the opportunities and the good things in life, and I will do everything to keep my mindset that way. My two brothers and I have since we were able to walk learned that we must take responsibly for our own life and own actions. We see the glass half full compared to half empty. If you are unhappy in your life, or you are far from where you wish to be, then you can not just stand around and accept it – you must take action, do something and work hard to achieve your goals/dreams. Work hard to change if you don’t feel happy with your life. Life is WAY, way too important to be unhappy. I WANT  TO BE HAPPY!!! I am an adventurous, positive and happy person and I have made these choices in oder not to loose that. The most important thing we have here in life is ourselves, so we must remember to do and go for what makes us be that person. I won’t accept being anything else but a happy spirit person, and for too long I’ve let myself be unhappy. I want to have a life there I can’t wait to wake up the next morening, because I love my life and what I do. Now I sing and dance in the shower again, and I have energy for my running, and suddenly I have energy to take care of myself again.

  Believe me, I am more than aware that life can’t be happy, and sugar sweet 24/7 and a relationship will always have up and downs. I’ve had a few wakeup calls this year, so I know the reality in life. A relationship takes lots of work, understanding and it’s normal not to feel in love all the time. Since what I’ve been going through is very personal, I can not even explain to you guys all the things I’ve gone trough and share with you how much I’ve fought for this. Every single day, and now I just couldn’t do it anymore. If I had to give more of myself, I would have ended with nothing left to give. The last two years have been a fight for me, and I’ve done everything in my power for my relationship, but it turned out being too hard for me, and I had to say stop before I ended up loosing all energy, happiness.

  I’ve from I was 16-21 been in a longterm relationshop for 5 1/3 year, so I know it cant be a fairytale all the time. BUT a relationship should be more giving than draining. It should lift you up, and you should smile when you thing of it.. I need to admit, that I’ve learned so much from this relationship, and I feel thankful for going through what I have, because god I have fought so hard. Now it’s time to think about my own happiness, and I feel thankful that I have enough power left to make this choice. It’s been a few crazy years, but it tuned out I had to go another direction.. A direction with more light, happiness, dreams and joy. 

  You never know when you get into something, how it’s going to turn out, but I am sure this was the right thing to do <3 I have given up and lost a lot and takes chances bigger than ever before. Now I wake up again with energy, life joy and I have so many dreams for 2018, which I can’t wait to turn into reality.

  Biggest hug your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  4th januar 2018

  READ COMMENTS -

  26 COMMENTS

  Thank you for filling us in with such a personal post. I am loving reading your blog and I can definitely see how you’re a ‘glass half full’ kinda gal! I can totally relate. You have such courage. Good luck in your new adventure <3 xxx
  Georgia
  http://www.cheekymondays.blogspot.co.uk

  Congratulations!!

  I celebrate your bravery, truth and decision. I have been in exactly the same situation, except I lost myself completely. It took me two years to find myself again and what lessons I learnt! Congratulations for bursting into a new life of love and light for YOURSELF!!

  You are beautiful and creative and you deserve the world. Thank you for sharing and welcome back to LONDON!!

  Love
  xx
  Victoria

  Hej Isabella <3

  Jeg synes det er fedt, at du også lige hiver det dér med ind, at livet ikke kan være lyserødt hele tiden. Det er farligt at jagte lykken på den måde; udelukkende baseret på følelser, eller hvis man synes livet bliver svært. Alt for mange mennesker gør det, og man ender med, at skulle løbe resten af sit liv – løbe rundt som en hovedløs kylling, og jagte en følelse af lykke, der måske kun er kortvarig eller uvirkelig. Man kan faktisk blive ganske ulykkelig af, at presse sig selv til, at være "happy happy" hele tiden. Nu kunne jeg se på Instagram at du er ved at læse bogen "The subtle art of not giving a fuck" af Mark Manson, og du vil opdage at dette er én af de primære pointer i bogen – det gjorde jeg ihvertfald, og det har virkelig givet mig et boost jeg ikke havde set komme 🙂 De svære dage kan være ganske værdifulde, for de hjælper os med at blive klogere og stærkere!

  Synes det er SÅ sejt, at du er flyttet tilbage til London. Nogle gange drømmer jeg om, at gøre det samme. Sælge huset, tage min mand under armen og sige "nu gør vi det sgu!". Ikke fordi vi er ulykkelige her, men fordi livet er så kort og værdifuldt. Du har alle dage været min yndlingsblogger, har sagt det før – men der er bare noget hjemligt og trygt ved, at komme herind og læse dine ærlige, og velskrevne indlæg. 🙂

  Virkelig meget held og lykke med dit nye liv i London!

  Kh Signe

  Hej søde Isabella.
  Helt fantastisk at du åbner sådan op. Det er nemlig helt rigtigt at man skal følge sit hjerte og være glad. Men bliver Simon boende i Sønderborg og bliver ved sin restaurant, eller tager han også tilbage til London?

  Et helt andet spørgsmål, hvis du har nogle tips til hoteller (der er rimelig billige) vil du så ikke lave et indlæg med det? Eller skrive det her i kommentaren. Jeg har lige været i London her i December (så fantastisk!), og boede på The Hoxton, Shoreditch – hvilket var MEGA godt. Men også lige til den dyre side.. <3

  KRAM

  Synes det er utroligt inspirerende, at du altid følger dit hjerte – selvom det somme tider kan være svært. Er altid utrolig glad for at vende tilbage til din blog, og det er muligvis den mest autentiske og inspirerende blogger jeg følger.

  Jeg er glad for at du er glad og lykkelig nu, trods de hårde tider! – Hvad har i gjort mht. Pumpkin?

  Knus

  Hey Isabella

  Undskyld hvis dette er en lidt upassende kommentar, me hvad sker der nu med Lazy dog?

  Held og lykke i London!
  Knus

  Hej Isabella.

  Synes det er så sejt at du åbner så meget op om det hele, især når du har haft det så svært og med så mange overvejelser omkring det hele.
  Jeg har fuldt dig i lang tid efterhånden og må ærligt indrømme at jeg virkelig glæder mig til at følge med i dit London liv igen, har syntes at der manglede lidt da du boede i sønderborg.

  Også skal du bare vide at du har en beundringsværdi stil og at du tør at være dig selv, er også bare mega sejt! Da der ikke er mange der tør at være det.

  Men jeg ønsker dig alt mulig held og lykke fremover 🙂

  Lene.

  Jeg synes simpelthen du er sådan en fantastisk og inspirerende kvinde <3

  Åhhhh, tusind tak aller sødeste Emilie!!! Hvor er det bare skønt at høre.

  Sender dig et stort knus herfra

  Isabella <3

  Dear Isabella,

  you actually pushed me (in positive way ?) to start one think I wanted to done a long time ago.

  By and stay positive ?!

  ?

  Hi lovely,

  I am so glad to hear that I could help in some way.
  Its just so important that we remember to think about ourself. We need to pick a happy life, which we can not wait to wake up to.

  I am sending you a big hug from here,

  all the best,
  isabella xx

  Kære Isabella.

  Det er skønt at du er åben og deler så frit ud af dine tanker omkring noget så personligt som et forhold.
  Jeg har fulgt med i mange år, både på din blog og insta.

  Jeg bliver dog nødt til at skrive, at jeg sommetider mangler lidt præcision i de indlæg du udgiver. Med det mener jeg, at du i dette indlæg i overskriften giver udtryk for at indlægget kommer til at handle om hvorfor du flytter tilbage til London (i øvrigt – sejt du gør det!), men det jeg kan læse mig frem til er i virkeligheden en masse bagvedliggende tanker omkring hvorfor dit og Simons forhold ikke længere var det rigtige for dig. Det er sejt at du tør dele det med så mange følgere og at du står ved dig selv og dit valg, men jeg mangler noget præcision i dine indlæg i forhold til din egentlige pointe. Flytter du grundet nye jobmuligheder, fordi du har din primære vennegruppe i London, fordi du har brug for at komme væk fra Danmark eller fordi du og Simon er gået fra hinanden?

  Jeg er en læser der langt størstedelen af tiden nyder at følge dig og din blog, men som kan miste pusten lidt, når et skriveri bliver til en tankestrøm (omend en meget fin og reflekteret én) frem for en målrettet fortælling.

  Jeg ønsker dig alt det bedste med din flytning til London – og igen, sejt du lytter til dig selv og handler!

  Caroline

  Hej aller sødeste Caroline <3

  Du har utrolig meget ret i alt du skriver i denne kommentar. Jeg er utrolig glad for, at du skriver det til mig, for det vil helt klart få mig til at tænke langt mere over hvad jeg skriver og hvor præcis jeg er i mine indlæg i fremtiden..

  Jeg havde faktisk selv tænkt utrolig meget over det du skriver, da jeg udgav indlægget. jeg tror jeg havde så meget jeg skulle ud med, at det endte med at blive en lang stor tanke stil frem for en lidt mere præcis fortælling om min beslutning.

  Der vil snart komme et indlæg der omhandler mere mit valg med hensyn til flytningen.

  Tusind tak for, at du har lyst til at følge med.

  Stort knus
  Isabella

  Er helt enig i denne kommentar! Fine og velovervejede tanker, men kan stadig ikke læse mig frem til, hvorfor du flytter tilbage til London.

  Hej A, det har du helt ret i <3 Det er mig der måske glemte lidt at være præcis i forhold til min flytning, da jeg måske følte jeg havde brug or at komme ud med en masse tanker og overvejelser i forhold til mit forhold.
  Burde måske ændre titel på indlægget, så det passer bedre.

  jeg lover snart at komme mere ind på hvorfor jeg er tilbage i London.

  Stort knus
  isabella

  Hej Isabella

  Sådan en fin blog du har. Du har en glimmer-top på på en af dine nyeste instagrambilleder – hvor er den fra? Den er SÅ fin!

  Bedste hilsner
  Cecilie

  Hej søde Cecilie <3
  Mange tak for din søde kommentar.
  Ja det er rigtigt, jeg har tagget den på alle mine billeder, så det er bare at klikke på den, så kan du se hvor den er fra 😀

  Stort knus
  Isabella

  Are you guys still able to be close friends or have you both moved on completely?
  I Saw the comment he made on your blog when you announced the break up. Very personal.

  Hope London Will be everything you wish for 🙂

  Hi love <3 Well, I hoped we were, but it's a bit tricky situation to be honest, and I do not feel like he likes me very much right now..
  I have moved on completely, but I think it's a bit different for him.

  Yeah, it was a bit too honest comment, but he really wanted to have a "voice" too, so I let the comment go through.

  London is without doubt the right thing for me, and I haven't felt this happy in a very very long time <3 We must remember to do what makes us the best version of ourselves.

  Biggest hug
  Isabella xx

  where is his comment? i never saw it on the post..

  I am sorry to hear that. Break-ups aren’t fun – but luckily we have the choice to learn and grow from them.

  Thank you for your nice replies to all your messages. Makes you such an authentic writer. 🙂

  Nat

  Hi lovely Isabella, thank you for opening your heart to others! actually, it helped me a lot.. Im going thru the same time, dont know where to move and have the same feelings like you. im just trying not to loose myself and my joy of life because I put so much energy into this long (6 and half) realtionship. We are struggeling about 2 years already and I feel like its too much, too long.. Just hope I will have enough power to do the right decision:)You´ve done the best thing, you started live your life again and wish you the best on your journey! :-*
  Lots of love from Slovakia!
  Zuzana <3

  Hi there angel <3
  I am super glad you appreciate me opening up my heart for you guys. It make me SO happy to hear that I could help you in any way. THE most important thing is YOU, and you should be happy. It is really (trust me) not worth it to stay in a relationship when you are unhappy just because you are afraid of what's going to happen after.. I am sure you will make the right decision, but it takes some time. Don't rush it love - make sure you know what you are doing, but follow your heart! There is plenty out there for us.. <3

  Thank you so much for following darling.
  Seeing you lots of love back here from London xxx

  Kære Isabella

  Du er, og bliver den mest inspirerende, levende og autentiske blogger jeg nogensinde har fulgt. Jeg holder ved i din blog, fordi du giver så meget af dig selv til dine læsere, og det tror jeg, at vi er mange, eller jeg kan ihvertfald, spejle os i. Den der jyske pige med kæmpe drive og store drømme, på mange måder er det også sådan, jeg selv er, så det er bare så givende, at følge en der tør stå ved sig selv. Du er fandeme røv sej, ja, røv sej (jeg bruger egentlig aldrig det udtryk haha, men du er bare FOR SEJ), og jeg beundrer dig meget for din viljestyrke i, a holde fokus på det der gør dig glad, og at man heller ikke, skal holde ved for en hver pris.

  Jeg flytter selv til Australien næste år med min forlovede (vi skal giftes i det her år), hvor jeg skal læse en kandidatgrad dernede. Min forlovede skal arbejde og/eller også læse videre. Det bliver en kæmpe omvæltning for os, men samtidig så gør vi det faktisk også for os som par, da rejser og store oplevelser har rigtig meget betydning for os. Vi har også været sammen i 6 år, og kender hinanden ind og ud, men det bliver da lidt vildt, at flytte til Australien i 2 år. Jeg har boet dernede tidligere, men vi har også rejst dernede sammen for et par år tilbage, og ja, hmm, tror egentlig bare jeg fortæller det her, fordi jeg virkelig kan relatere til det der med at tage store chancer, og gøre noget for sig selv. Jeg har nemlig altid drømt om at bo i Australien igen siden jeg boede der i første omgang, og det føles bare ekstra “vildt”, at min kommende mand skal med, og at han vil det ligeså meget som mig.

  Anyway, long story, men ja, du er fandeme sej, og glæder mig bare så meget på dine vegne over, at du nu er et lykkelige sted i dit liv, end hvad har været tilfældet tidligere. Ser frem til at følge din forsatte rejse i dejlige London – har selv en gammel studieveninde der bor der, hun flyttede derovre for at læse en kandidat, men har nu boet der i mange år, og London er virkelig fantastisk, så jeg forstår hende (og dig også). NYD DET <3

  Kh, en trofast læser

  Aller kæreste Nina,

  MANGE, mange, mangeeee tak for din aller skønneste kommentar!!! Du har ingen idé om, hvor glad det gør mig at høre disse ord! Er glad for denne sætning: “man skal ikke holde ved for en hver pris”, og det var det jeg blev nød til at sige til mig selv. Forholdet var alt for hårdt, gave mig ingen glæde og lykke til at holde fast og blive ved med at kæmpe. Det var et ubeskrivelig drænende forhold, så nogle gange bliver man nød til at stoppe op og spørge sig selv, om det er kampen værd? Det var det desværre ikke i mit tilfælde.

  Årgh, det lyder altså fantastisk! Det er nemlig lige præcis SÅDAN det skal føles. At man har lyst til at tage store chancer for hinanden, fordi man ikke vil uden hinanden. Jeg tog også denne chance, fordi jeg troede at det var det bedste for os/ham, men det viste sig bare, at der ikke var noget som helt der kunne være godt nok. Heldigvis tror jeg det er noget helt andet i jeres forhold. Jeg er utrolig glad på dine vegne (helt underligt at sige til en man jo egentlig ikke kender, men det er jeg virkelig!) Ønsker jer alt held og lykke, og med jeres forhold er jeg sikker på, at det kun bliver en kæmpe drøm at flytte til Australien sammen. <3

  Jeg ser utrolig meget frem til at dele mit nye London eventyr med jer. Der kommer til at ske utrolig mange spænende ting dette år, og er SÅ spændt på at dele det hele med jer. Igen TUSIND tak for en utrolig dejlig kommentar - du har lige gjort min dag 1000 gange bedre.

  Alt held og lykke, og stort knus her fra skønne London.
  Knussssssssss

  LEAVE A COMMENT