Windy day in France

Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset

Her til morgen ankom vi til La Havre i Frankring med Royal Caribbean, efter en hel dag crusing igår. Det har været sådan en kæmpe oplevelse, og ser sådan frem til at dele flere informationer med jer omkring min rejse. <3 Min veninde og jeg havde en tour vi tog på i dag som skulle køre os rundt i det nordlige Franking med ca. 10-15 andre. Det var en lidt lang dag, og føler mig helt udkørt nu, selvom jeg har sat ned det meste af dagen. Haha! Man bliver nu træt af at rejse, men jeg klager bestemt ikke – vi hygger os så meget. Vi kom hjem fra vores tour her for en times tid siden. Min veninde er taget i fitness (Oh yes, der er fitness her på skibet), og jeg sidder og blogger og besvare emails på værelset. Det er så hyggeligt.

We arrived here in La Havre France with Royal Caribbean, after a whole day sailing yesterday. It have been such a big experience for me to be here, and I am super excited to share more information with you all about my trip. <3 My friend and I had a tour today which took us around North of France with 10-15 other people. It was a long day, so I feel a bit exhausted now. Although I’ve sat down most of the day? Haha! It can be tiring to travel some times, but I can not complain – we are having the best time. We got home from our tour here an hour ago. My friend went to the gym (yessss there is a gym at this ship), and I am sitting at our room with a yummy take-away coffee and answering emails and blogging. It’s super cosy! 

Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset

Vi var nogle smukke steder i dag, desværre havde vi et utrolig presset program, så der blev desværre ikke meget tid til billeder. Vi kunne lige hurtigt nå at skyde disse – dagens afslappende look <3 Vi besluttede os derfor, at frem for vi stresser over, at vi ikke har tid til at tage billeder, at pakke dem ned i vores i tasker, og istedet fokusere på at være i nuet. Det skal man huske nogle gange! Det syntes jeg heldigvis vi har været super gode til på denne rejse.

We went to some gorgeous places today, but we unfortunately didn’t get much time to shoot pictures. We just had enough time to shoot these – my relaxing today’s outfit <3 We then decided to not stress about the fact that it was impossible to have time to shoot, so we packed the cameras into our bags and decided to enjoy being there in the moment! But I feel like we have been amazing at living in the moment on this trip!

Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset Processed with VSCO with g3 preset

Find mine Converse HER   //   Find my Converse HERE

Dagens outfit er ret afslappet – og jeg beklager, at mine Levi’s jeans er all over mine sociale kanaler lige i øjeblikket! Jeg elsker dem og glemte at pakke andre jeans med mig, da jeg havde troet vejret ville være til kjoler og shorts, men desværre ikke endnu. Min top er fra Faithful The Brand, mine Converse er nye og fra Urban Outfitters og min Baker Boy hat købte jeg i Polen, da jeg var der med min kæreste for en lille måneds tid siden.

Today’s outfit is very relaxed – and I deeply apologize that my Levi’s jeans are all over my social channels at the moment! I looove them and I of course forgot to pack more jeans with me, because I thought the weather was going to allow jeans and dresses, but unfortunately not yet. My top is from Faithful The Brand. My Converse are new from Urban Outfitters and my Baker Boy hat I bought in Poland when I was there with my man around 1 months ago.

Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 preset

I morgen rejser jeg hjem igen. Vi sejler her ved en halv 9 tiden i aften fra Nord Frankring og til Southampton uk, hvor jeg har en chaufør der kommer og henter mig og bringer mig til London Stansted lufthavn. Glæder mig enormt meget til at se Simon og Pumpkin igen <3 Savner dem faktisk helt ekstremt meget. Specielt i dag har jeg tænkt meget på det – sådan er det altid når jeg kommer tættere på hjemrejse dagen.

Tomorrow I am flying back home. We sail tonight around 9 here from North of France to Southampton uk where I have a driver waiting for me to drive me to London Stansted airport. I am so excited to see Simon and Pumpkin again <3 I actually miss them like crazy. Especially today I have been thinking about them a lot – I always do that when it gets closer to my departure date.

 • FacebookTwitterPinterest

8 Responses to Windy day in France

 1. Amazing shots of you, both you and the surroundings is so beautiful!! I’m so glad to hear that you are enjoying this travel <3 Can't wait for the next blog post and a for a new dreamy caption on instagram! A big hug to you <3

  • Thanks a lot gorgeous <3 So glad to have you following!
   Happy to hear you enjoyed the post. There will be another one up shortly. Yay

   Sending the biggest hug back to you!
   Isabella xxx

Leave a reply