GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  A little hi from Geneva

  2464EF11-BB7C-42CB-A301-A97C61B3BF18

  Hej min skønneste læsere! Jeg håber, at I har haft en skøn jul med jeres familie og dem i har jer nært. Min har været helt igennem fantastisk, selvom jeg har været en del hårde dage igennem. Min farmor endte på hospitalet, og vi var bange for, at vi ville miste hende her over julen.. Det var skrækkeligt for hele familien, og har taget hårdt på os. Heldigvis har vi været gode til at være her for hinanden, og et jule mirakel skete pludseligt, og min farmor pludseligt langsomt begyndte at få det lidt bedre. Stadig for dårligt til at kunne bo hjemme, så hun er i øjeblikket på et smuk og trygt hospice. De kan hjælpe hende på en helt anden måde end os, så vi kan nu være lidt mere rolige. Vi ved hun får nok at spise og drikke, plus der er hele tiden søde ansatte til at tjekke op på at hun har det godt.

  Derudover har jeg været i fuld gang med min flytning. Det har taget utrolig lang tid, men jeg er heldigvis snart ved at være færdig. MEN pludseligt (i kender mig godt nok efterhånden) til at vide, at det ikke overrasker jer at jeg rejser fra den ene dag til den anden. Jeg er taget på skiferie i Frankring. Sidder lige nu i lufthavnen og venter på de andre ankommer fra England. Wuhuuu det bliver fantastisk. Så rejser jeg tilbage igen d. 31 om aftenen, så har jeg d. 1 til at få pakket færdigt til London, og så er det allerede d. 2 at jeg for good flytter tilbage til mit højt elskede London! Yaaay <3 Livet er så spændende for tiden, og jeg er så lykkelig at det næsten ikke er til at forstå. Trods de hårde tider med min farmor, så kunne tingene lige pt. virkelig ikke gå meget bedre.

  Jeg glæder mig til at opdatere jer her fra smukke Frankring.
  Stort knus jeres Isabella

  Hi my dearest followers! I hope you’ve had a wonderful Christmas with your family and the once you have near. Mine have been absolutely fantastic, although my family and I have been going through quite a hard time. My grandmother ended up in the hospital, and we were so afraid we were going to loose her here during Christmas.It took hard on all of us, to be honest it was a quite sad few weeks. Suddenly a Christmas miracle send from heaven – she got better. Luckily our family have been good at talking about it and been there for each other in this hard time. She is still feeling to bad to be able to come home, so now she is staying in a super lovely hospice. They are helping her 24/7 to make sure she eats and drinks enough etc. We are so happy! They are around her all of the time, so we know she is safe.

  Beside dealing with that I have been planning and packing for my move back to London. Gosh it takes so long and drains you for all your energy. AND suddenly (it might not surprise you) I’ve got a last minute ski trip to France. I am currently writing this from Geneva airport. I am sat in a café waiting for the others to arrive. Wuhuuu! It’s going to be amazing. Then I’ll fly back again the 31 in the evening, and then I have the 1st of January to pack up the rest of my boxes and then already the day after, the 2nd I will move back to my dreamy London! Yay <3 Life is so exciting lately, and I feel so damn happy – it’s almost too hard to believe. Looking away from the hard time I’ve just gone through with my grandmother, then life couldn’t treat me better..

  I am so excited to update you guys from beautiful France.
  Biggest hug your Isabella

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  27th december 2017

  READ COMMENTS -

  3 COMMENTS

  j’avais le plaisir de visiter le blog

  omg didn’t know you’re moving back to London! That’s so awesome :))

  Creepers & Cupcakes

  I’m sorry to hear about your grandma lovely but so glad to hear she is doing better! Sounds like you have a lovely supportive family. Also I am so excited for your next adventure, I can’t wait to follow it along with you xx
  http://www.pagesfrombeth.co.uk

  LEAVE A COMMENT