GALLERIES

  WELCOME TO MY WORLD

  A little glimpse into my daily life

  A little pop of colour

  IMG_3741 IMG_3647 IMG_3622 IMG_3623

  Glædelig mandag mine søde læsere! Det har været en skøn men travl uge. Min første “rigtige officielle” uge tilbage i London, da hverdagen nu er startet og jeg er hjemme fra Durham. Min kalender har været fyldt med aftaler, møder og masser af arbejde, og nøj hvor jeg elsker at være tilbage, eller skal jeg sige “hjemme” igen!

  London har altid været stedet for mig. Jeg husker tydeligt min første rejse dertil sammen med min far, hvor jeg på flyveren inden jeg overhovedet var landet vidste, at dette var min vej – min rejse. Århus og København er to fantastiske byer som jeg holder meget af, men jeg har altid vidst at det ikke var der jeg skulle bo eller slå mig ned.

  H&M havde inviteret mig over for at besøge deres skønne showroom i central London sidste dag. Det var en kæmpe oplevelse, og nøj hvor var de søde. Jeg delte mit besøg hos dem på min insta stories, og endte med at få en kæmpe pose  tøj med hjem – wuhuuu! Både min fine grønne nederdel og den brune trøje fik jeg af H&M. Jeg syntes nederdelen var så smuk i farven, og så er længden super perfekt også til hverdags brug! Tænker jeg en dag skal style den med en sort tæt siddende rulle krave og et par sorte høje sko, og med en rød eller lidt sart lyserød læbestift – det kunne være super flot og elegant.

  Happy Monday my angels! It’s been such a lovely yet busy week. My first “propper” week back in London after a few lovely days in Durham. Now it’s back to my everyday life, and it’s been great and quite full on. I’ve had a schedule full of meetings, event and friends I had to catch up with. It’s so great to be back – or should I say it’s great to be home again!

  London have always been the right place for me. I remember this day like if it was yesterday my dad and I flew to London together, and before I even landed I knew this was the right road for me. This was my adventure. Århus and Copenhagen are amazing cities, and I love visiting them a lot, but I’ve always known that it’s not going to be the place where I am going to settle down.

  H&M invited me to visit their super dreamy showroom in central London the other day. It was such a fun experience, and wow they were lovely. I shared my visit there on my insta stories, so if you follow me there daily, then I’m sure you’ve seen  a few of my new gorgeous items. Wuhuu! I’ve both got this cute green striped skirt and the loose brown jumper from H&M. I found the pop of green such a stunning color, and the length of it makes it perfect for every day as well! I’m thinking one day to style it with a black fitted roll neck jumper and a pair of simple heels with a red lipstick – that could look so stunning and elegant!

  IMG_3710 IMG_3620 IMG_3715

  Jeg fik mig sådan en glædelig overraskelse igår da min ven pludselig overraskede mig, ved at rejse til London for at se ham. Pludselig ringende han og sagde, at jeg skulle komme udenfor – og der stod han med det sødeste smil og en flaske champange. Awww! Så min søndag blev lige tusinde gange bedre. Endte med at lave hyggeligt mad til ham og min veninde Louise (stadig i en tom lejlighed, hvor vi skulle spise på gulvet, hahaha!).

  I dag har jeg været til et sjovt Levi’s event, jeg har arbejdet og nu skal jeg et smut i banken og derefter endelig hygge med min ven resten af dagen. Sikke en skøn mandag, som pludselig fik en helt ny drejning!

  I got such a happy surprise yesterday when my friend suddenly showed up without telling me. We took the train all the day to London to see me. He rang me and told me to walk outside – and there he was with the cutest smile and a bottle of champaign. Awww! My Sunday just got a thausand times better. I ended up cooking for him and my flatmade Louise (in a still empty apartment, so we had to eat on the floor! hahaha)

  Today I’ve been to a fun Levi’s breakfast event, I’ve done lots of work, and now I am heading to the bank. After that I need to spend some quality time with my him. Such a great Monday, thanks to his wonderful surprise!

  IMG_3633 IMG_3652 IMG_3735

  PREV. ITEM NEXT ITEM
  BY:
  Isabella
  ×
  15th januar 2018

  READ COMMENTS -

  10 COMMENTS

  I love your look, I love the different styles you use. What a beautiful place I love

  Kære Isabella,

  Du er virkelig en solstråle at følge. So Genuine! Og et fint, sødt menneske som jeg er så glad for, jeg nåede at lære at kende. Du er et friskt pust af positivitet og dine smil mangler i den grad i bybilledet.

  Det er så dejligt at se billeder fra London igen og jeg forstår i den grad din kærlighed til byen. Har jo selv boet der og det er for mig en everlasting love.

  Jeg håber dit hjerte er let og at du må finde den sti, du drømmer om at gå på.

  Vi ses i London en skønne dag,

  Kram xxx

  Isabella, Isabella. Tak for en vidunderlig blog som jeg ikke andet kan end at beundre. Du er en stor inspiration for mig.. På mange planer. Nu har jeg et spørgsmål som jeg stiller til dig, da jeg hverken i mit virkelige liv eller andre steder online kan komme i tanke om én, der har bedre smag eller mere forstand på tøj end dig. 🙂
  Jeg vil gerne anbefale mig de perfekte boyfriendjeans. Hvor mange størrelser ville du gå op i waist, hvis de skulle sidde på den rigtige måde? Har du en tommelfingerregel? Du ligner altid en million, når du har et par jeans på. Please spill the beans xxx 😉

  dbh fra Kbh

  LOVE LOVE LOVE this skirt! I am all about adding a pop of colour to your wardrobe

  http://www.petiteelliee.com

  Ellie xx

  Your photos are sooo beautiful and I’m so happy you’re back in London now! Can’t wait to see more posts about your London life! Emma xxx

  http://www.emmajorealdavies.co.uk

  Det her outfit er bare såå fint! Elsker også bare nederdelen! Er den i butikkerne snart eller hvordan? 🙂

  Love the photos and the outfit! That skirt with the chunky boots look amazing 🙂

  http://carlotarules.com

  Your photos are absolutely stunning and I love your upbeat and positive style of writing.

  You’ve just inspired me to hit up H&M and check them out!

  https://styleirregular.com

  you’re by far my favourite blogger <3 so happy for you entering this new chapter in your life! i'm going to paris soon and loved all of your paris posts. i was wondering if you had any recommendations for cafés, second hand shops etc? wish you all the best and thank you 🙂

  It’s so nice to read how positive you are right now and how much life is being good to you! The moment we face our fears and choose differently, go after what our hearts want that’s the moment when everything starts to change for the better and pure magic starts to happen. 🙂
  Love your new skirt, it’s perfect for you!

  https://lartoffashion.com/you-are-a-wonder/

  LEAVE A COMMENT